luni, 23 decembrie 2013

Dezvirginată cu forţa pînă la sfîrşitul anului

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 19 decembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Dezvirginată cu forţa pînă la sfîrşitul anului
(din ciclul: „România eşti LIBERĂ – să faci ce-ţi ordonăm NOI !”)

http://oi44.tinypic.com/1znluuq.jpg
autor: Ciprian Domnişoru
situl: Vox Publica
data: 03 decembrie 2013
ora: 00:49

    Victor Ponta a folosit 300 de jandarmi la 6 dimineaţa pentru a forţa începerea explorării într-un sat. Va mai avea de forţat şi alte sate şi oraşe. Faza de explorare a gazelor de şist va dura cinci ani. În această fază, sătenii din Pungeşti şi din alte zone vizate riscă mici cutremure precum şi pierderea accesului la apă potabilă, fenomene minore în comparaţie cu ce riscuri seismice şi ce expunere la poluare vor suferi dacă întreaga zonă va fi acoperită de reţele de sonde şi conducte. Pe măsură ce apa înnegrită în fîntîni şi casele crăpate de cutremure mici şi frecvente vor apărea la ştiri, Victor Ponta va avea de trimis tot mai mulţi jandarmi.
    În următorii cinci ani vor veni şi noi dovezi din America: deja în Oklahoma şi Texas cutremurele se înteţesc, Agenţia Americană de Mediu (EPA) va trebui să emită un raport asupra riscurilor de mediu în 2014, oamenii pleacă deja din oraşele intoxicate de benzenul cancerigen emis de sonde, iar alte state şi oraşe americane continuă să interzică exploatările.
    În următorii cinci ani, sondele de explorare şi dinamita firmei Prospecţiuni vor împînzi România. Efectul? Trezirea societăţii civile româneşti şi apariţia ei acolo unde nu credeam s-o vedem vreodată. V-aţi fi imaginat un preot protestatar ridicat de jandarmi? Ei bine, s-a întîmplat azi la Pungeşti (n.t. – este vorba de 2 decembrie 2013).
    Fracking-ul, sau fracturarea hidraulică, funcţionează pe orizontală: la mare adîncime, burlanele ajung să acopere spaţii întinse în toate direcţiile. Pentru a fi viabilă, exploatarea gazelor de şist va trebui să-i trezească pe români pretutindeni: în sate izolate unde credeau că sunt încurajaţi să facă agricultură „bio”, pe plaje unde doar frunza părea să conteze, în holdele Bărăganului unde Băsescu se visează fermier...
---------------------------------------------
    Da, pentru că aşa-zisa „exploatare a gazelor de şist şi crearea independenţei energetice a ţării” (a se citi „OTRĂVIREA SOLULUI, SUBSOLULUI ŞI-A POPULAŢIEI”) este prevăzută să se extindă cu timpul în peste jumătate dintre judeţe: Suceava, Vaslui, Bacău, Covasna, Buzău, Vrancea, Constanţa, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Dîmboviţa, Argeş, Sibiu, Mureş, Vîlcea, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, plus platforma Mării Negre, astfel încît nimeni să nu mai aibă scăpare, nici măcar cei din judeţeţe vecine lor – pentru mai multe detalii vezi harta de AICI.
---------------------------------------------


   Exploatarea gazelor de şist este un război de durată care va trezi, din fericire, România adormită
    Victor Ponta a început acest război în mod arogant şi abuziv, dornic să-şi asigure sprijinul american. A acuzat protestatarii că nu ştiu ce vorbesc, iar cînd un expert, şeful Institutului de Geologie, a atras atenţia asupra riscurilor seismice, l-a concediat. A acuzat protestatarii că sunt vînduţi Rusiei, în timp ce el răspunde la comenzile ambasadei SUA şi-ale consilierului Wesley Clark. I-a acuzat pe protestatari că încalcă legea, în timp ce jandarmii au acţionat azi discreţionar şi abuziv în favoarea companiei Chevron, blocînd accesul presei şi bruscînd şi ducînd la secţie protestatari aflaţi pe un teren proprietate privată cu acordul proprietarului.
    Astăzi Victor Ponta a putut să spună: „Nu vom accepta ca 20, 30, 50, 70 de oameni să încalce legea!”, felicitînd jandarmii pentru forţarea sătenilor. Acţiunile în forţă ale Jandarmeriei nu pot dura cinci ani, iar Victor Ponta va tot avea de numărat. Cînd trimiţi 300 de jandarmi într-un sat vasluian, nu-ţi arăţi forţa, îţi arăţi frica de reacţia oamenilor şi slugărnicia faţă de firma americană, slugărnicie care la rîndul ei arată cît de fragilă este poziţia lui Ponta.

sursa: Vox Publicahttp://oi39.tinypic.com/4hfkgo.jpg PS: Pentru cine nu ştie, generalul în retragere Wesley Clark (actualul consilier pe probleme strategice al lui Victor Ponta) este un criminal de război care le-a făcut zile fripte sîrbilor din fosta Iugoslavie. Pe vremea cînd SUA şi celelalte puteri aliate au atacat Serbia  (vezi războiul din ​Kosovo), tovarăşul Clarck era nimeni altul decît şeful comandamentului european al NATO, această organizaţie masonică în care noi visam pe-atunci să intrăm (în anul 1999, cînd ăia din NATO bombardau Serbia cu uraniu sărăcit şi omorau mii de civili nevinovaţi, scenariu care avea să se repete cîţiva ani mai tîrziu la o scară mult mai mare într-o altă ţară – vezi invadarea Irakului). Iar de-a lungul timpului fiţi siguri c-acest general a mai făcut şi-alte astflel de „acte de vitejie” asupra civililor, inclusiv în timpul războiului din Vietnam (care, apropo, a fost o invadare a unui stat independent, nu ceea ce vă spun vouă regizorii americani în tot felul de filme patriotice scoase pe bandă rulantă, gen seria „​Rambo).
    Mai mult de-atît, escrocul ăsta de Wesley Clark este membru în Consiliul director al companiei ​BNK Petroleum, o companie petrolieră unde Soros a cumpărat 20% din acţiuni prin intermediul fondului său de investiţii, Quantum Partners LP. Iar compania respectivă are afaceri cu gaze de şist în Polonia, la doi paşi de noi. Acum aţi înţeles CE ANUME se doreşte, de fapt, şi UNDE se ţinteşte? Cu alte cuvinte, guvernul corupt al României pune lupul paznic la stîna de oi. Cine are timp şi chef să facă investigaţii ceva mai amănuţite pe Internet, va descoperi că dedesubturile afacerii gazelor de şist sînt mult mai murdare şi mai adînc infiltrate în domeniul politic din lumea întreagă. Habar n-aveţi cît de adînc!
    De pildă, ăia din umbră care conduc aceşti giganţi petrolieri îi ordonă lu' tătuca Obama ce să facă: „Bă, te duci şi invadezi Libia, că prea face gît Gaddafi. Vezi cum îl prinzi şi-l omori. Apoi declanşezi măcelul în Siria şi menţii răzmeriţa în întreg Orientul Mijlociu. Caută cu orice preţ să declanşezi al treilea război mondial prin implicarea Iranului, a Rusiei şi-a Chinei. Ai înţeles?” La asemenea ordine venite de sus, păpuşa aceasta de carton numită Barack Hussein Obama nu poate decît să ia poziţia ghiocelului, să ducă mîna la chipiu şi să rostească pe-un ton spăşit: „Am înţeles, să trăiţi!”.
    Iar lumea priveşte fascinată la tembelizor cum decolează aeronava prezidenţială Air Force 1 (Forţa Aeriană Nr 1) şi crede-n continuare că „preşedintele SUA este cel mai puternic om din lume”. Măi copii, cînd vă spun eu, voi ziceţi că aşa şi pe dincolo, că nu e adevărat. Iată cuştile cu GRATII INVIZIBILE în care sîntem ţinuţi, iar IGNORANŢA este una dintre ele (e cea mai mare cuşcă, de fapt).
http://oi42.tinypic.com/21altfk.jpg     În 1999 şi-n anii care-au urmat ne doream – fierbinte, din inimă partidului! – să intrăm în NATO. Ei bine, uite că-n 2004 am intrat în sfîrşit în această organizaţie de rit masonic numită NATO (am fost acceptaţi, de fapt). Bun, şi ce-am rezolvat cu asta? De-atunci încoace soldaţii români sînt trimişi să moară peste graniţă, în teatrele de operaţiuni militare, fiind înrolaţi în aşa-numitele „forţe de menţinere a păcii”. Tot de-atunci încoace, în spaţiul aerian al României apar zilnic zeci de avioane care brăzdează cerul şi lasă-n urma lor nişte dîre albe (chemtrails = dîre chimice), dîre care apoi se-mprăştie şi acoperă treptat întreg orizontul. „Ce-or fi alea?”, se-ntreabă unii neştiutori de carte în domeniu. Teoria conspiraţiei le numeşte dîre chimice ale morţii, dar eu – care stau toată ziua cu gura căscată la TV – nu cred că este adevărat.
    Bun, şi ce-a mai apărut din 2004 încoace? Păi, au apărut nişte investitori americani foarte importanţi, mai o „Roşia Montană Corporaţia Aurului” (că asta însemană-n engleză „Gold Corporation”), mai un Chevron care se luptă din răsputeri să-nceapă exploatarea gazelor de şist şi „să creeze astfel independenţa energetică a României”, mai una, mai alta.... I-am auzit pe unii promotori ai teoriei conspiraţiei că, de fapt, exploatarea gazelor de şist otrăveşte toate sursele de apă potabilă, dar eu – care stau toată ziua cu gura căscată la TV – nu cred că este adevărat. Mă uit zi de zi la ştiri şi văd că ăia nu zic nimic în acest sens.
http://oi39.tinypic.com/v4a0jp.jpg     Mai alaltăieri am auzit că jandarmii îi băteau pe nişte săteni din Pungeşti, dar eu – care stau toată ziua cu gura căscată la TV – nu cred acest lucru. N-ai văzut ce zicea Ponta la televizor? Cică demonstranţii s-au apucat să le dărîme ălora gardurile cu care e înconjurată proprietatea Chevron, iar jandarmii au intervenit imediat în forţă şi le-au cărat bastoane pe cocoaşă. Practic, „ei au intervenit pentru apărarea ordinii publice”, aşa spune comunicatul de presă.
    Somn uşor, popor român! Pînă nu vei vedea cu ochii tăi că apa din fîntînă (sau de la robinet) îţi ia foc, că locuinţa e-n pericol de explozie, că orătăniile din bătătură îţi mor pe capete şi că tu te-ai pricopsit BRUSC cu-n cancer de toată frumuseţea, nu vei da crezare sutelor de avertizări primite de-a lungul timpului de la aceşti „promotori ai teoriei conspiraţiei”. Însă, din păcate, atunci va fi prea tîrziu şi nu vei mai avea scăpare, urmînd să te cureţi şi tu cît de curînd.
    Somn uşor România,  fiindcă – nu-i aşa?! – din Decembrie '89 încoace „eşti liberă şi independentă”. Sigur că da, eşti liberă şi independentă să faci ce-ţi ordonăm NOI!


Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 19 decembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails