luni, 30 decembrie 2013

Ecouri şi reverberaţii – partea 1

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 11 martie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

    Această replică am scris-o în urma răspunsului primit pe mail din partea unui fost coleg de serviciu, ca urmare a articolului cu titlul Eşti SCLAV la stat din 6 martie 2013. Iată nelămurirea sa:
    De acord. Sîntem hrăniţi cu firmituri şi circ, în timp ce „băieţii deştepţi” şi-ai lor „copii minune” au tot ce vor.
    Fu*k the system! (fără glumă!) Întrebarea e: ce punem în loc?


Ecouri şi reverberaţii – partea 1
(din ciclul: „Mic proverb bătrînesc”)

    „De acord.” [...] „Întrebarea e: ce punem în loc?”
    Lucrurile se vor aranja de la sine pe micuţa şi frumoasa noastră Planetă Albastră doar atunci cînd elita masonică va pica. Şi va pica pînă la urmă, fiindcă n-are încotro, castelul care-a fost construit pe baza unor cărţi de joc se va prăbuşi, mai ales cînd va începe să bată în sfîrşit vîntul schimbării şi omenirea se va trezi din starea de hipnoză în care a fost ţinută pînă acum.

http://oi44.tinypic.com/2ebqrkl.jpg
Piramida Illuminati e susţinută de noi toţi, fără să ne dăm seama

    Nici un secret nu durează la nesfîrşit, iar piramida masonică a fost concepută tocmai pe menţinerea secretomaniei la cel mai înalt grad, ducînd-o la extrem, spre paranoia, nivelurile inferioare neavînd nici cea mai vagă idee despre ceea ce se petrece „în spatele uşilor închise”, la nivelurile ierarhice aflate imediat deasupra lor, în cadrul piramidei. Iar secretomania aceasta este valabilă pentru toate nivelurile, nu doar pentru cei de jos, de la baza piramidei.
    Tocmai acest lucru va provoca dărîmarea zidurilor care par astăzi foarte solid construite, aproape de nepătruns. Ascunderea timp de milenii a cît mai multor adevăruri, fapte şi întîmplări (care acum încep să fie rostite cu foarte mult curaj de tot mai multă lume) vor fisura pereţii balonului de sticlă în care-am fost ţinuţi atîta amar de vreme, precum cobaii într-un laborator de cercetări, fiind expuşi la tot felul de experimente malefice de către cei din întuneric. Nu uitaţi ce spune un proverb bătrînesc, vechi de peste 4,5 miliarde de ani: „Adevărul iese întodeauna la Lumină.” El se aplică nu doar celor de pe Terra, ci este valabil la scara întregului Univers.
    Ideea aceasta am adăugat-o ca îmbărbătare, fiindcă tot a venit cineva şi s-a plîns pe mail, în particular, cum că „articolele tale (adică scrisorile mele) sunt cam pesimiste, indicând mai tot timpul aspectele cele mai negative ale lucrurilor, aspectele pozitive fiind trecute cu vederea. Asta în general duce la înrăutăţirea stării de spirit (nu ridică moralul) cititorilor şi nu te-ar ajuta la nimic”.
    Cu alte cuvinte...

    Zoe, fii bărbată!

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 11 martie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails