joi, 26 decembrie 2013

Efectele accidentului provocat la Fukuşima

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 6 noiembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Efectele accidentului provocat la Fukuşima
(din ciclul: „Legume şi fructe mutante”)

sursa: Ziare punct com
data: 20 iulie 2013
ora: 10 deîmpărţit la 31


    Fotografii cu fructe şi legume, crescute în moduri ciudate, circulă pe reţelele de socializare, trezind neliniştea privitorilor. Aceste imagini provin din regiunea Fukuşima (Japonia).
    Au trecut mai mult de doi ani de la accidentul nuclear de la centrala Fukuşima Daiici, însă pericolul legat de sănătatea oamenilor şi-a mediului pare greu de înlăturat, comentează Le matin.
    Cutremurul din 11 martie 2011, urmat de-un puternic tsunami în nord-estul Japoniei este la originea acestui eveniment cu urmări greu de controlat. Întreruperea alimentarii cu electricitate a centralei a oprit sistemele de răcire a combustibilului, care s-a topit în incinta a trei din cele şase reactoare, ducînd la emisia de substanţe radioactive în atmosferă, apă şi sol.
---------------------------------------------
    Ia uite-i, mînca-i-ar tata pe ei de programaţi mintali, cum repetă toţi ca papagalii ştirile din martie 2011, difuzate la greu de către media corporatistă pe sticla TV, pînă la îndoctrinare. Aşa este, întocmai cum vor ei să credem, că „accidentul nuclear de la Fukuşima a fost cauzat de-un tsunami uriaş, care la rîndul său a fost determinat de-un cutremur apărut în largul coastelor Japoniei”, nicidecum provocat artificial de acele fiinţe malefice aflate în vîrful piramidei masonice (vezi ochiul de pe spatele bancnotei de 1 dolar SUA).
    Aceiaşi programaţi mintali (e vorba de oameni de ştiinţă şi politicieni din întreaga lume) repetă ca papagalii şi-i dau de zor cu „încălzirea globală”, cu „efectul de seră” şi cu „topirea alarmantă a calotelor de gheaţă de la poli”, toate aceste aşa-zis „catastrofe ecologice” fiind puse pe seama nivelului crescut de dioxid de carbon existent în atmosferă. Nici unul dintre aceşti programaţi mintali nu pomeneşte de faptul că-n momentul de faţă fenomenul de „încălzire globală” se petrece la nivelul întregului SISTEM SOLAR (!!!), nu doar al planetei Pămînt. Mai mult de-atît, fără existenţa dioxidului de carbon din atmosferă (ce creează mult-blamatul „efect de seră” trîmbiţat în gura mare de toţi specialiştii lu' Peşte aflaţi în diverse organizaţii ecologiste, în frunte cu hibridul reptilian-şef Al Gore – mare consumator de sînge uman în cadrul ritualurilor satanice secrete –, fost vicepreşedinte al SUA pe vremea lu' tovarăşu' Clinton), suprafaţa Terrei ar avea fluctuaţii de temperatură foarte mari (peste 100 °C) în decurs de 24 de ore, scăzînd pe timpul nopţii la valori sub minus 50 °C. Dar deh, dacă prostia nu doare şi bizonii pleacă urechea la orice fel de ştiri corporatiste, crezînd cu străşnicie tot ceea ce le-ndeasă elita masonică zi de zi în creier...
    Aşa se face că, treptat, oamenii au devenit prizonieri ai emisferei cerebrale stîngi, cea care se bazează pe învăţarea prin repetare. În acest sens, pentru mai multe detalii, vezi sistemul şcolar din întreaga lume, sistem în care, dacă repeţi precum banda de magnetofon ce zic profesorii, iar la examen scrii pe hîrtie tot ce ţi s-a predat la cursuri, eşti recompensat cu nota maximă, devenind un elev (student, profesor, medic, filozof, om de ştiinţă, etc) model. De-aia am ajuns să gîndim astfel şi să percepem realitatea într-un mod deformat. De-aia ne călăresc ăştia din întuneric de mii de ani şi-şi bat joc de noi ca de ultimii fraieri, considerîndu-ne nişte simple vite folosite doar pentru tracţiune şi pentru hrană. Şi tot de-aia îi credem nebuni pe unii dintre semenii noştri care vin şi ne spun lucruri nemaiauzite (ce par de domeniul SF), povestind tot felul de chestii greu credibile (fenomene bizare, extratereştri reptilieni, organizaţii secrete, planuri şi proiecte malefice, OZN-uri, istorie ocultă, enigme ale Terrei, vindecări miraculoase, medicină alternativă, puteri paranormale, energie gratuită ş.a.m.d.), care n-au fost învăţate la şcoală şi nu-s difuzate de mass-media oficială, dar care, odată ce-s cunoscute şi însuşite (!), sparg bariera celor cinci simţuri elementare ale fiinţei umane.
---------------------------------------------

    În ciuda măsurilor prompte adoptate de Japonia după catastrofă, printre care cea mai importantă a fost evacuarea unui număr uriaş de persoane care locuiau în apropierea centralei, efectele contaminării crescute din zonă îngrijorează, multe lucruri în această privinţă fiind greu de apreciat şi de controlat.
    După informaţiile neliniştitoare apărute constant în presă (n.t. – „Repetiţia e mama învăţăturii”, parcă aşa spune un vechi proverb reptilian ce-a fost adoptat ad litteram de pămînteni), referitoare la detectarea unui nivel de radioactivitate crescut la peştii din zonă şi semnalul de alarmă al cercetătorilor care au observat mutaţii genetice la anumite specii de insecte, intervine un alt aspect care stîrneşte îngrijorare: legume şi fructe mutante, ale căror imagini au fost postate pe Internet chiar de locuitorii din zonă.


Priviţi cum arată o roşie crescută în apropierea centralei Fukuşima.
Pentru comparaţie, s-a pus alături o roşie crescută normal.


O altă roşie, de data aceasta una ale cărei seminţe au germinat
într-un mod greu de înţeles pentru o gospodină ce-o priveşte cu-n surîs crispat.
Japonezii din zonă se gîndesc neliniştiţi la ceea ce ajunge-n farfuriile lor.


Iată şi aerul sceptic al unui japonez care nu se poate bucura nicidecum
de „belşugul” creşterii a cinci vinete pe-o tulpină, în loc de una singură.


În zona Fukuşima chiar şi varza se-ntîmplă să capete o dimensiune neobişnuit de mare,
cum este cea din dreapta imaginii.


Un castravete ce prezintă o excrescenţă bizară sub formă de frunză


Cireşe mutante culese din zona prefecturii Yamagata


O portocală bicoloră


Citrice bizare din zona Fukuşima


Porumb „2 în 1” (şampon + balsam), numai bun de pus în oală, la fiert...
Sau de hrănit orătăniile din bătătură!


Piersici siameze crescute-n grădinile localnicilor din preajma Fukuşimei


O legumă greu de identificat, descoperită tot în regiunea Fukuşima.
Ce să zic, după frunze şi după culoarea bulbilor ar semăna c-o ridiche albă...


Nici margaretele nu-s ocolite de astfel de deformaţii ciudate...


Un trandafir „desfigurat” de consecinţele radiaţiilor


Vegetaţie dezvoltată într-un mod nefiresc
(cu alte cuvinte, dualitatea undă-particulă aplicată-n cazul mohorului)


O păpădie crescută mai mare decît în mod obişnuit şi care prezintă o inflorescenţă de formă atipică


Plante care s-au dezvoltat alandala, una peste alta


Alte ciudăţenii ale naturii apărute-n zona Fukuşimei


Pînă şi floarea-soarelui a ajuns să se dezvolte într-un mod nefiresc...
(„Floare din floare”, cum glăsuieşte Victor Socaciu într-unul din cîntecele sale;
sau „A dream within a dream” = „Un vis în cadrul unui vis” – cum zice Edgar Allan Poe, vezi AICI)

    Stranii mutaţii au putut constata locuitorii şi la anumite specii de animale. Iată o broască albastră fotografiată-n zona Fukuşima, care ar fi trebuit să fie verde, ca şi cealaltă din specia sa (vezi poza de mai jos).
    Efectul radioactivităţii? Specialiştii sînt rezervaţi în a răspunde „Da" la astfel de întrebări, comunicînd că este nevoie de studii. Aceste declaraţii prudente nu pot rispi însă neliniştea localnicilor, care se tem pentru sănătatea lor. ---------------------------------------------
    Specialiştii sînt rezervaţi în a face astfel de afirmaţii deoarece le este frică de consecinţe, de-aia! Le este teamă că vor fi ridiculizaţi de mass-media corporatistă, că li se vor pune beţe-n roate, că-şi vor pierde funcţia şi renumele pe care le deţin acum (şi pe care le-au căpătat fiindc-au pupat în fund pe cine trebuie) sau că vor fi pur şi simplu daţi afară de la serviciu.
    Da, fiindcă cerectătorii şi specialiştii, în majoritatea lor, sînt complet orbiţi de ştiinţă, au devenit fanatici ai acestei „noi religii mondiale”, ei neputînd observa pădurea din cauza copacilor. I-au dresat ăia din Cabală şi le-au sucit minţile încît i-au făcut să joace după cum li se cîntă.


Una-i verde şi-alta albastră, Tudoriţo, nene!...

    În tot acest timp, din 2011 încoace, criminalii din elita masonică au grijă să mai elibereze din cînd în cînd niscaiva reziduuri radioactive în Marea Japoniei, pentru a contamina şi mai mult flora şi fauna acvatică din zonă (şi din întreg oceanul planetar), neuitînd totodată să anunţe (prin agenţiile de ştiri Reuters şi Associated Press care, apropo, sînt subordonate lor) că la centrala atomo-electrică de la Fukuşima au avut loc noi scurgeri de substanţe radioactive.
---------------------------------------------


sursa în limba rumînski: Ziare.com
sursa în limba franţuză: Le matin
(adicătelea ziarul „Dimineaţa”, cum ar veni)


PS: După cum vedeţi, în urma contaminării cu elemente radioactive, fructele şi legumele din zona Fukuşima au capătat proporţii neobişnuit de mari, iar recoltele au devenit mai „mănoase”, fiind pline cu tot felul de „vitamine”, care mai de care mai „folositoare” corpului uman (şi nu numai lui!): puţin uraniu şi plutoniu, oleacă de cesiu şi radiu, niţel stronţiu şi tritiu... plus ce s-o mai găsi pe-acolo. Ce să mai vorbim, „sănătate curată”!
    Rîdem noi, rîdem, dar parcă nu e rîsul nostru. Sau cum bine spune o zicală din popor: „Purceaua e moartă-n coteţ cu fundul la uşă!”. Iar în tot acest tip noi căscăm gura, ochii şi urechile numai la ştirile de la tembelizor, fiind de-a dreptul hipnotizaţi de ceea ce se derulează pe sticlă.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 6 noiembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails