joi, 26 decembrie 2013

Pungeştiul a devenit prima redută-n calea Chevronului

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 21 octombrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Pungeştiul a devenit prima redută-n calea Chevronului
(din ciclul: „Poţi să-ţi ţii respiraţia cînd îţi numeri banii???...”)

    La Pungeşti excavatoarele se pregătesc să intre pe cîmp, peste oameni!

http://oi39.tinypic.com/107vrye.jpg
Monştrii de oţel ameninţă siguranţa vasluienilor din Siliştea-Pungeşti

    Cîteva sute de bătrîni din satul Siliştea (comuna Pungeşti, judeţul Vaslui), au făcut un lanţ uman, stau în genunchi şi se ţin de mînă. De trei zile şi trei nopţi îşi apără pămîntul, înconjuraţi de-un număr foarte mare de jandarmi care, la ordinul prefectului, au început să bată lumea ca să plece, au blocat drumurile de acces, camerele de filmat... De frica responsabilităţii, primarul comunei Pungeşti a dispărut ca măgarul în ceaţă, s-a ascuns, e de negăsit... Profesorii şi elevii din comuna Pungeşti (incluzînd aici toate satele aferente) au primit interdicţie să participe la revoltă, după cum transmite Adevărul de Vaslui (ziarul local judeţean) din data de 16 octombrie 2013... Oamenii cer ajutorul în toată ŢARA!!!... Mass-media nu difuzează nimic pe posturile oficiale, informaţia circulă doar pe Internet...

http://oi39.tinypic.com/2la7l02.jpg
„Înrobirea ţării de către Chevron” sau, altfel spus, probe fotografice la dosarul acuzării

http://4.bp.blogspot.com/-Shl-4jnwTYg/UsIDj_krqZI/AAAAAAAAAFY/e-UOgA_PB4U/s1600/01.jpg
Civilii sînt urmăriţi peste tot de jandarmi, fie deal, fie vale

http://oi40.tinypic.com/2luutef.jpg
Sătenii şi jandarmii stau faţă-n faţă

http://oi40.tinypic.com/2j4oems.jpg
Altercaţii între săteni şi jandarmi

http://oi40.tinypic.com/288qn8o.jpg
Printre protestatari există cel puţin cinci răniţi, însă mass-media oficială cenzurează cu străşnicie aceste lucruri

http://oi41.tinypic.com/2gw6mme.jpg
Unul dintre jandarmii bătăuşi care, „în vitejia sa neţărmurită”, a găsit de cuviinţă
să lovească cu picioarele (a se citi „cu bocancii”) un moşneag ce-i putea fi bunic

    Aveţi mai jos o exemplificare video a acestui lucru:


    Toţi cei care fac parte din forţele de ordine (Jandarmerie şi Poliţie) nu-şi dau seama că procedînd astfel sînt de partea Chevronului şi că, vrînd-nevrînd, vor suporta la rîndul lor consecinţele dezastruoase ale exploatării gazelor de şist. Da, pentru că fiind şi ei români, vor rămâne tot în ţara asta să trăiască. Asemeni nouă, aceşti oameni în uniformă au şi ei rude, au familii, au copii la care, din păcate, nu se gîndesc.
    Cum să trăieşti într-o casă în care, atunci cînd dai drumul la robinet să faci baie, apa va curge tot timpul murdară şi cu gaze-n ea? Iar dacă eşti la bucătărie şi apropii o flacără de ţeava de la chiuvetă în timp ce apa curge, acele gaze iau foc! Există pericol de explozie în toată casa! Mai mult, acea apă care curge la robinet va fi toxică pentru uzul menajer. Cu alte cuvinte, adio spălat vasele, adio udat florile, adio făcut duş sau baie, adio spălat rufele. Dacă încerci să te speli cu acea apă, pielea se va irita şi-ţi vor apărea bube pe corp. Iar dacă prin absurd eşti nebun şi persişti în a face duş cu apa de la robinet, vei căpăta cît de curînd un cancer de piele de toată frumuseţea (vezi scrisoarea cu titlul Consecinţele exploatării gazelor de şist). Ca să nu mai pomenim de ideea total nefericită de-a bea acea apă. În acest caz, în cîteva luni de zile eşti în pardesiu de scînduri, la doi metri sub pămînt. GA-RAN-TAT!!! Toate fenomenele expuse aici sînt povestite cu lux de amănunte de către mii de cetăţeni americani care-au păţit lucrul acesta, acceptînd exploatarea gazelor de şist în zonele-n care locuiesc. Cei care ştiţi limba engleză puteţi căuta pe Internet şi veţi găsi astfel de dovezi cu nemiluita.
    Banii pe care-i cîştigi la serviciu se vor duce numai pe apă îmbuteliată. Această apă vei fi nevoit s-o foloseşti peste tot în casă: s-o bei, să speli vasele şi rufele, să faci duş, să uzi florile, să tragi apa la veceu, etc. De curiozitate, cîte sute de lei credeţi că v-ar costa să cumpăraţi în fiecare lună cîte doi metri cubi de apă îmbuteliată? (deoarece cam acesta-i consumul mediu lunar pentru o persoană, 2.000 de litri de apă – vedeţi ca atunci cînd faceţi calculul să includeţi şi transportul în preţul de cost!).
    E, ia închipuiţi-vă acum ce se-ntîmplă cu oamenii de la ţară, care-s şi mai puternic afectaţi de acest dezastru ecologic. Acele substanţe se infiltrează-n pînza freatică şi le poluează apa din puţ. Acea apă o beau şi membrii familiei şi orătăniile din bătătură. Tot cu acea apă oamenii îşi udă legumele şi zarzavaturile din grădină. Să zicem că orătăniile din bătătură le tai şi le mănînci poluate (asta-n cazul în care n-apucă ele să moară singure înainte, de cancer). Legumele din grădină le culegi şi le mănînci tot poluate! Cam ce şanse crezi că mai ai să trăieşti în aceste condiţii şi pentru cîtă vreme? 6 luni?... 1 an?...
    Întrebare de baraj: Cînd fac acest lucru, oare forţele de ordine nu se gîndesc la familia şi rudele lor?
    Răspuns tot de baraj: NU! Momentan le stă mintea doar la bani, la mita uriaşă pe care-o primesc ca să le-nchidă gura demonstranţilor şi să apere interesele unor firme străine care, apropo, sînt nişte coloşi financiari puşi numai pe căpătuială şi JAF NAŢIONAL nu doar în Româna, ci în toate ţările-n care-şi desfăşoară activitatea, inclusiv în patria lor mumă, Statele Unite ale Americii, aşa-numita „ţară a libertăţii şi-a democraţiei”.
    Aceşti oameni din forţele de ordine nu realizează că azi eşti mare şi tare, dar că mîine poţi fi dat afară cu-n şut în fund şi ajunge pe drumuri, fără serviciu. Într-adevăr, este exact cum spune acea femeie simplă: ei ciugulesc doar „firimiturile de la masa bogaţilor” şi fac parte din grupa TRĂDĂTORILOR DE NEAM ŞI DE ŢARĂ (alături de întregul aparat politico-administrativ care s-a instalat la putere după 1989). De-aia o ducem noi aşa de „bine” acum! O fi acea femeie „o ţărancă dintr-un sat amîrît”, unde se-agaţă harta-n cui, şi n-o avea ea studii superioare, dar la astfel de judecăţi de valoare se pricepe mai bine decît mulţi dintre troglodiţii cu facultate. Şi are mai multă minte şi mai mult Suflet decît unii dintre cei care şi-au tocit coatele pe băncile şcolilor.

http://oi41.tinypic.com/2k3e5g.jpg
De la Eminescu zicere:
„Ce-i mîna pe ei la luptă, ce-au voit acel apus?
Gazele de şist voiau să smulgă din subsolul tău de fier,
A credinţei biruinţă căta orice pişicher.”


http://i.imgur.com/TBAwOet.jpg
Protestele continuă la Pungeşti. La fel şi-n satele din jur – Siliştea, Găgeşti şi Băceşti.

http://oi43.tinypic.com/vy6454.jpg
Şi tot de la Eminescu zicere:
„Eu îmi apăr sărăcia şi nevoile şi NEAMUL...”

http://oi42.tinypic.com/10htvv6.jpg
Sătenii din Siliştea-Pungeşti fac zid uman în faţa camioanelor

http://oi43.tinypic.com/zof6g8.jpg
Pe-aici nu se trece!

http://oi41.tinypic.com/90o8bm.jpg
Localnicii scandează lozinci anti-Chevron, anti-prezidenţiale şi anti-guvernamentale

http://oi39.tinypic.com/331naf9.jpg
Liderii protestatarilor discută cu reprezentanţii forţelor de ordine

http://oi40.tinypic.com/21l0bo0.jpg
Fiecare-şi argumentează poziţia cum poate, unii atenţi să nu-şi piardă fotoliul de sub fund şi felia de cozonac
din mînă, alţii atenţi să nu-şi piardă pămînturile şi mai ales SĂNĂTATEA şi VIAŢA– acesta-i, de fapt,
lucrul cel mai de preţ către care ţinteşte elita masonică din cadrul Chevron, să ne curme vieţile cît mai repede!

    Tot românul trebuie să se mobilizeze pentru a solidariza cu Pungeştiul şi satele dimprejur!!! – Siliştea, Găgeşti, Băceşti. Dacă se va interveni în forţă, este de datoria noastră, a TUTROR, să oprim agresiunea împotriva fraţilor noştri români!
    Da, dar pentru asta este necesar ca locuitorii din toată ţara să fie informaţi şi să afle mai întîi ce se-ntîmplă acolo. Priviţi filmuleţul de mai jos şi vedeţi cu ochii voştri ce se petrece-n aceste zile (16, 17, 18 octombrie 2013) în comuna Pungeşti din judeţul Vaslui:


    Vă rog să urmăriţi acest material video pînă la capăt, pentru a putea înţelege toate consideraţiile personale care urmează. Uitaţi-vă cum vin autorităţile ca hoţii, cu noaptea-n cap, să-şi instaleze utilajele, crezînd că localnicii dorm la acea oră matinală. Nu-i aşa că astfel de înregistrări nu-s deloc difuzate la TVR (şi la celelalte posturi cu bătaie naţională) sau la Radio România Actualităţi, să le vadă şi să le-audă întreaga ţară?
    Are dreptate cel care-i întreabă la megafon pe jandarmii veniţi să impună ordinea cu forţa (dar mai ales pe toţi trepăduşii, lingăii şi ofiţerii de poliţie care fac jocul Cabalei fără să-şi dea seama): „Poţi să-ţi ţii respiraţia atunci cînd numeri ŞPAGA primită?. Fiţi siguri c-ar muri asfixiaţi dacă i-ar pune cineva să facă lucrul acesta de-adevăratelea, la cîte „cărămizi de verzişori” au de numărat pe şustache. La fel ca papagalii ăia de mineri de la Roşia Montană, care s-au găsit – vezi Doamne! – să facă iarăşi gît, că cică „ei vor să muncească”. Normal că bieţii oameni, la cît de amărîţi sînt (în această privinţă guvernările post-decembriste au avut grijă să-i aducă-n sapă de lemn), cînd le promit bandiţii de la RMGC (Roşia Montană Gold Corporation) că le dau cîte 500 de euro de căciulă pentru fiecare zi de protest în subteran, sînt gata să facă şi greva setei, nu doar pe cea a foamei (adică să nu mai drojdească nimic atunci cînd intră-n şut). Aceşti oameni au fost dresaţi şi sînt folosiţi ca mase de manevră, asemeni păpuşilor trase de sfori, fiind în stare s-o vîndă şi pe mă-sa, dacă este necesar!

http://oi44.tinypic.com/so0rjp.jpg
Maşini şi utilaje cu care oficialităţile doresc să-i sperie pe demonstranţii din zonă şi să-i facă să plece acasă

    Pe de-o parte, cînd e vorba de construit locuinţe, nu se găsesc deloc banii necesari, guvernul nu face nimic, iar lucrările se întind pe ani de zile. Pe de altă parte, cînd e vroba de Chevron sau RMGC, banii apar imediat, cei de la putere găsind de cuviinţă să facă salalmalecu în faţa acestor giganţi corporatişti şi să-i promoveze imediat pe sticla TV (şi nu oricînd, ci în orele de vîrf, cînd audienţa e-n toi).

http://i.imgur.com/zZYC6yh.jpg
Români şi de-o parte şi de alta, unii în civil, alţii în uniformă militară

    Mai ţineţi minte ce ziceau ăia la începutul lui '90, imediat după evenimentele cu „pac-pac”? Că de-acum încolo „armata şi poliţia vor fi folosite DOAR ca să apere ŢARA şi pe CETĂŢENII acesteia, nu să lupte ÎMPOTRIVA populaţiei civile. Şi că „popii şi Biserica nu vor mai face DELOC politică. În schimb, ce observăm acum? Exact CONTRARUL!!! Se pare că poliţiştii şi militarii de azi n-au mai depus jurămîntul de credinţă cu mîna pe drapelului de luptă al unităţii, ci cu mîna pe teancul de BANI, fiindcă-n ţara asta oamenilor numai la aşa ceva le stă gîndul. În acest sens au fost temeinic îndoctrinaţi. Şi nu mă refer aici doar la cei aflaţi la putere, ci la întreaga societate. Toţi muncim ca nebunii, de dimineaţă pînă seara, CA SĂ CE?! Aţi ghicit, ca să facem BANI – cît mai mulţi bani! – cu care să ne plătim dările către stat (vezi scrisoarea cu titlul Eşti SCLAV la stat, trimisă vouă în data de 06 martie 2013). Sau cu care să ne plătim medicamentele GRATUITE şi spitalizarea care şi-aia cic-ar fi GRATUITĂ (cel puţin pe hîrtie!), deoarece între timp ne-am îmbolnăvit de la atîta muncă, am devenit „munc-alcoolici”, cum zic americanii (work-aholic). Am ajuns să muncim ca disperaţii, din zori şi pînă noaptea tîrziu, întocmai cum scandau nişte bizoni cu vreo 24 de ani în urmă: „Noi muncim, noi nu gîndim!”.
    Şi cu toate astea, în mod paradoxal, românii sînt din ce în ce mai săraci. Nu vi se pare ciudat? Oameni buni, aceasta-i o întrebare cît se poate de firească, una care-ar trebui să vă dea de gîndit în sensul cel mai profund şi la care-ar merita să reflectaţi mai des. Mai lăsaţi niabii tembelizorul la o parte şi nu vă mai holbaţi toată ziua la el, fiindcă acest lucru dăunează foarte grav sănătăţii voastre mintale şi sufleteşti. În momentul de faţă, televizorul este ARMA NUMĂRUL 1 de îndoctrinare a populaţiei la scară planetară! Încercaţi să judecaţi lucrurile şi cu capul vostru, nu le mai luaţi ad-litteram de pe sticla TV.
    Acest lucru se-aplică peste tot în viaţa de zi cu zi, inclusiv la mesajele şi scrisorile pe care le primiţi de la mine. Nu le expediaţi mai departe imediat, fără să le citiţi, pe motiv că ele vin „de la ăla v-a mai trimis o grămadă de astfel de mail-uri în trecut” şi, implicit, există certitudinea că destinatarul va agrea tot ceea ce scrie acolo. Aceste idei aparţin celui (sau celei) care-a compus acel articol (mesaj sau scrisoare), aşa că NU este obligatoriu ca toţi cititorii să aibă aceleaşi păreri. Prin urmare, ar fi de preferat să parcurgeţi cu atenţie tot ceea ce scrie acolo (nu doar să frunzăriţi conţinutul, aşa cum fac unii) şi abia apoi, dacă voi consideraţi că într-adevăr merită să trimiteţi mai departe mail-ul respectiv, puteţi acţiona în consecinţă. De acemenea, cei care nu-s de acord cu ceea ce le expediez eu sau cu subiectele abordate în cadru acestor scrisori, îi rog frumos să-mi trimită un mesaj scurt prin care să m-anunţe să-i scot din listă. Este mai simplu şi mai sănătos aşa, decît să continuăm să ne agresăm psihic unii pe alţii.
    Bun, să ne-ntoarcem acum la oile noastre. Aşadar, revin şi-ntreb: De ce-au ajuns românii aşa de săraci în ultimele decenii? Îm, aud?
http://i.imgur.com/miVI2Be.jpg     Pentru a putea răspunde la această întrebare încuietoare, vă rog să derulaţi înapoi filmul evenimentelor şi să conştientizaţi ce s-a petrecut (şi ce se petrece-n continuare) în ţărişoara asta. Mai întîi s-a adus toată industria românească în stare de faliment şi apoi a fost vîndută la fier vechi. Îl mai ţineţi minte pe un fost aşa-zis „revoluţionar” care, întîmplător sau nu, purta un pulover roşu în Decembrie '89 şi care afirma mai apoi, cînd a devenit prim-ministru, că „întreaga industrie este un morman de fiare vechi”? Şi că, prin urmare, „trebuie închisă şi lichidată”? Numai bine că s-a trecut imediat la fapte. În anii care-au urmat, toată industria românească a fost distrusă centimetru cu centimetru şi culcată la pămînt, spre a fi vîndută la fier vechi unor firme străine (atenţie, nici măcar româneşti!), iar în locul ei au apărut tot felul de multinaţionale în care noi muncim ca robii, cîte 10-12 ore pe zi.
     Guvernele care s-au succedat la putere aveau misiunea prestabilită să dărîme toată industria şi să sărăcească metodic populaţia. Însă acesta a fost doar planul iniţial, care urma să deschidă ulterior calea unor uneltiri şi mai diabolice: acapararea bogăţiilor subsolului (avuţia naţională) de către concerne străine. Să fie clar, nu-l acuz doar pe Petre Roman, el fiind doar „cel care-a dat tonul la cîntec” (vaaai, cît de frumos ştia el să vorbească-n limba franceză la TV, sucindu-le gîtul coafezelor şi gospodinelor din toată ţara, pupa-l-ar tata pe el de sionist trădător şi escroc!). Îi acuz de trădare naţională pe toţi politicienii şi oamenii de afaceri corupţi care ne-au adus în asemenea hal.
    Haideţi să luăm un studiu de caz, ca să-nţelegem cu toţii mai bine despre ce este vorba şi cum stă treaba cu planul aplicat în trei paşi, cunoscut sub numele de „Problemă-Reacţie-Soluţie” (vezi scrisoarea cu titlul Mic scenariu de film în trei acte, trimisă vouă pe 25 octombrie 2012).
   La pasul 1 (crearea falsei probleme), la ordinul elitei masonice impus din afara graniţelor ţării, guvernele post-decembriste au închis întreprinderile româneşti de exploatare a cuprului şi aurului (atenţie, din toţi Munţii Apuseni, nu doar pe cea de la Roşia Montană) pe motiv „că-s nerentabile” şi-au trimis mii de mineri în şomaj.
    Apoi, la pasul 2 (reacţia la acea problemă fals creată), le-au forţat mîna oratacilor să semneze nişte hîrtii şi i-au dat afară pe toţi, treptat, în tranşe mai mici, ca să nu bată la ochi. E-he, şmecheria asta cu manipularea continuă a maselor de oameni a fost gîndită cu foarte mult timp înainte, aplicînd politica paşilor mărunţi la care face atît de des referire d-l David Icke.
    De ce spun asta? Pentru că acum, la pasul 3 (oferirea pe tavă a „soluţiei salvatoare”), vin hoţii de la Gold Corporation (practic, aceiaşi întunecaţi din elita masonică ce-au creat falsa problemă de la pasul 1) şi le bagă-n buzunare minerilor diponibililzaţi cîte 500 de euro pe zi, promiţîndu-le locuri de muncă şi punîndu-i să zbiere-n faţa camerelor de filmat că „ei vor să muncească şi că proiectul de la Roşia Montană este rentabil”.
    O fi rentabil acel proiect, dar în nici un caz pentru poporul român, ci doar pentru hienele şi şacalii de peste Ocean (şi cei din Europa), care se află la conducerea acestor mastodonţi fianciari şi care-s membri de frunte ai Cabalei, făcînd parte din Illuminati, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Craniu şi Oase 322, Dumbrava (sau Pădurea) Boemă şi multe astfel de organizaţii criminale secrete. Acest proiect minier este în primul rînd o catastrofă ecologică pentru întreaga Românie – şi nu trebuie să ai facultate ca să-ţi dai seama de-aşa ceva!
    Politicienii noştri reuşesc să cumpere zeci de mii de voturi în ziua alegerilor doar c-o felie de pîine, un mic cu muştar puse pe-un carton şi-o bere servită la botul calului. Cît credeţi că-i costă toată afacerea asta? Maxim 5 lei pentru fiecare vot cumpărat. Păi, vă daţi seama ce furtună şi mobilizare generală reuşesc să stîrnească Iluminaţii cînd îi momesc pe nişte amărîţi cu 500 de euro pe zi? Atenţie la un aspect foarte important: politicienii noştri le dau doar cîte 5 lei (un mic şi-o bere) o singură dată, doar în ziua alegerilor, pe cînd cabaliştii le oferă 500 de euro pentru fiecare zi de protest în subteran!
    Să recapitulăm. Mai întîi sărăcim ţara şi-i aducem pe oameni în stare să se vîndă unii pe alţii „pentru cîţiva dolari în plus” (vorba unui film american cu titlu identic), apoi intrăm peste ei în forţă şi facem ce vrem cu populaţia şi resursele acelei ţări. Asta după ce mai întîi am avut grijă să punem în practică alte cîteva lucruri pregătitoare:
– să le vindem utilaje şi tehnologie străină la mîna a doua, pe bani grei;
– să creăm posturi TV cu nemiluita şi să-i tembelizăm pe cetăţeni cu tot felul de ştiri false, publicitate agresivă şi emisiuni de îndobitocire în masă;
– să finanţăm partide politice de faţadă, care să ne poarte interesele doar nouă (adică finanţatorilor externi) şi cu care să-i derutăm pe votanţi, inducîndu-le falsa impresie că „alegerile sînt libere şi democratice, din moment ce poţi să pui ştampila în ce pătrat vrei”;
–  să distrugem complet sistemul de învăţămînt şi pe cel de sănătate;
–  să plătim juriştii şi politicienii să schimbe legile în favoarea noastră;
–  să le vindem alimente cu E-uri şi organisme modificate genetic (OMG-uri);
–  să introducem pe piaţă pastă de dinţi care conţine fluor şi să le spunem că „fluorul previne apariţia cariilor dentare”, cînd el, de fapt, îi îndobitoceşte pe oameni şi-i face să devină obedienţi, asemeni prizonierilor din lagăre; iar în cantităţi mai mari să-i omoare ca pe şobolani (detalii cît de curînd, în cadrul altei scrisori);
– să vaccinăm populaţia încă de la naştere cu tot felul de virusuri, distrugîndu-le sistemul imunitar din fragedă pruncie; în acelaşi timp vom avea grijă să promovăm în toate mijloacele mass-media oficiale lozinca cum că „vaccinarea previne apariţia bolilor”, aşa încît să fie de la sine înţeles că ea este obligatorie; şi tot în această idee, pentru a crea unanimitate de păreri pe întreg frontul de lucru, avem grijă să-i îndoctrinăm şi pe medici cu aceste minciuni grosolane, astfel încît cetăţenii să fie şi mai uşor păcălit; spun asta deoarece-n momentul de faţă mulţi oameni gîndesc în felul următor: „dacă aşa a zis dom' doctor, înseamnă că ştie el ce spune!”;
– să-i primim în NATO şi-apoi să le-mprăştiem pe cer, din avioane militare, tot felul de dîre chimice ale morţii (cu nemiluita, zeci de mii de tone! – vezi scrisoarea cu titlul CHEMTRAILS - dîrele morţii şi în România, trimisă vouă pe 1 septembrie 2012),
– să le vindem medicamente cancerigene care să le distrugă sănătatea, în loc să le-o vindece („Farmacia inmiiii, Catenaaa!...”)
    Adică tot felul de chestii de-astea mărunte dar importante, cu care se cucereşte o ţară în regim paşnic, fără război. Iar dacă nu-s cuminţi şi nu fac ce le spunem, le-aducem altă pacoste pe cap, ca amărîţilor din Siria. Creăm două tabere antagoniste pe care le finaţăm în secret, apoi le vindem arme „pe neveu” şi-i punem să se omoare şi să se măcelărească între ei, astfel încît lucrurile să degenereze şi să se ajungă la război civil.
    Într-o ţară care-n ultimii 24 de ani a fost adusă-n pragul sărăciei şi-n care sistemul politico-administrativ este corupt pînă-n măduva oaselor, poţi să intri ca pe moşia ta, tăind şi spînzurînd după bunul plac. Ei bine, asta se-ntîmplă acum la Roşia Montană! Şi tot asta se-ntîmplă acum la Pungeşti, în judeţul Vaslui!
    Cum este? Nu-i aşa că-ncepeţi să vă treziţi încet-încet la realitate şi să observaţi politica paşilor mărunţi şi-a mersului pe vîrfuri, aplicată de cei din umbră şi întuneric?

http://oi44.tinypic.com/4r9943.jpg
Jandarmi şi poliţie cît vezi cu ochii...

http://i.imgur.com/bQrExJP.jpg
De la Eminescu zicere:
„Cîtă frunză, cîtă iarbă...”

     Peste tot în România, BANUL a ajuns zeul la care se-nchină toţi acum. La fel procedează şi soldăţeii care-au fost puşi să-i intimideze pe sătenii din Siliştea-Pungeşti. La fel fac şi şoferii închiriaţi cu ziua să transporte diverse maşini şi utilajele, spre a pune-n practică proiectul malefic al întunecaţilor din conducerea Chevron. După felul cum deschid gura şi modul în care articulează cuvintele (slab şi neconvingător) atunci cînd sînt intervievaţi de reporteri (atenţie, cu telefonul mobil, deoarece camerele video au fost interzise-n zonă!), îţi dai seama imediat că-s manipulaţi fără ca măcar ei să conştientizeze acest lucru. Şi cînd afirm aşa ceva ştiu foarte bine ce spun, pentru că cei din Cabală deţin tehnologia necesară pentru a-i face pe oameni să devină marionete şi s-asculte ordinele precum roboţii:
– parţial din cauza armelor psihotronice îndreptate împotriva lor, arme cu care-s bombardaţi zi de zi, oamenii-ţintă neavînd DELOC habar de acest lucru, ei aflîndu-se într-o stare asemănătoare hipnozei (detalii altă dată, în cadrul unor scrisori viitoare... D-zeu ştie cînd, că-s atîtea teme de discutat, iar subiectele se ramifică mai ceva decît şinele de tren din Depoul CFR Bucureşti Triaj); de-asta acţionează ei la comandă şi nu mai sînt conştienţi de răul pe care-l provoacă celor din jur (semenilor care-s tot români ca şi ei), pentru că-s manipulaţi prin tehnologie PSI;
– parţial din cauza şpăgii (mitei grase) pe care-au înşfăcat-o cu ambele mîini, ca nesătuii, devenind complici ai acestui genocid la scară naţională;
– şi parţial de frica pierderii locului de muncă (a fotoliului de sub fund şi-a cozonacului din farfurie, cum ar veni).
    Uite aşa te prin în laţ alde Illuminati, mai întîi te-mbie cu tot felul de vorbe bune şi promisiuni deşarte (eventual îţi închid gura şi ochii, îndesîndu-ţi în buzunare grămezi întregi de bani), iar apoi te joacă pe degete după bunul lor plac, pentru că te au la mînă. Şi astfel, încet-încet, ajung să intre-n posesia ta, atît în posesia fizică, cît şi-n cea spirituală, caz în care lucrurile se complică foarte mult şi este din ce în ce mai greu să scapi de ei şi să rămîi totuşi în viaţă.
    Priviţi ce se-ntîmplă la noi acum! Oamenii se vînd între ei din cauza banilor. Nu contează că au rude (părinţii, fraţi surori, copii) în judeţul Vaslui şi că tot acolo îşi duc şi ei traiul zilnic. Noi, românii, am ajuns să ne vînăm unii pe alţii de dragul BANULUI, asta am ajuns să facem!... Bănuiesc că ştiţi al CUI ochi se spune că este banul, nu-i aşa?

http://oi43.tinypic.com/2r21v0j.jpg
Lanţul uman din Siliştea-Pungeşti continuă să apere ţara de urgia Chevronului

http://oi41.tinypic.com/24gvivr.jpg
Femei care bocesc NU din neştiinţă, aşa cum ar fi tentaţi să creadă unii, ci tocmai pentru că AU HABAR
de ceea ce-o să se-ntîmple cu viaţa şi sănătatea lor, dacă firma Chevron apucă să zgîrme pămîntul
şi să pună-n practică planul malefic la adresa întregii Românii, nu doar a Pungeştiului, Bîrladului
şi-a acelei zone din ţară.

    Vorba lui Dan Albu, băiatul care-a filmat evenimentele cu telefonul mobil. Înainte să trageţi concluzii pripite şi să negaţi ceea ce se-ntîmplă-n aceste zile la Siliştea-Pungeşti (şi-n toată România, de fapt), „eu zic să vă mai uitaţi, să vă mai informaţi, că s-ar putea ca Dvs să nu fiţi informat! De ce credeţi că [gazele de şist] au fost interzise-n toată Europa, dacă sînt atît de benefice? În Franţa sînt interzise din 2011. Ştiaţi? Nu ştiaţi! Vedeţi?! Eu zic că nu sînteţi român, prin ceea ce faceţi. Mai gîndiţi-vă încă o dată!” Iar ceva mai încolo, cînd stă de vorbă cu celălalt şofer, adaugă: „Eu zic că mergeţi în faţă, să vedeţi cum plîng oamenii pentru ceea ce faceţi acuma!...”
    Cu alte cuvinte, distribuiţi şi luaţi atitudine! Dar înainte de asta informaţi-vă cît mai complet şi corect VOI ÎNŞIVĂ, pentru ca apoi să-i puteţi informa şi pe ceilalţi!!!
    Cam asta-i ideea de bază!... Şi cînd zic „asta” nu mă refer doar la măgăria cu Chevronul şi exploatarea gazelor de şist (sau la cealaltă mizerie masonică plănuită pentru Roşia Montană), ci mă gîndesc la întreaga conspiraţie din umbră care se desfăşoară-n clipa de faţă pe plan mondial, pentru că toate aceste lucruri au o legătură foarte-foarte strînsă între ele.
    În rest, vă urez tuturor pace-n Suflet şi să ne recitim cu bine!

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 21 octombrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails