luni, 13 ianuarie 2014

ADN cu 4 spirale a fost detectat în celule umane

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 30 ianuarie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


ADN cu 4 spirale a fost detectat în celule umane
(din ciclul: „Tan-ta-naaaaa!...”)

sursa în limba engleză: revista „Discover” („Descoperă” – revista ştiinţei, tehnologiei şi-a viitorului)
data: 21 ianuarie 2013
sursa în limba română: RoAIM
(Romanian Active Information Media)
data: 22 ianuarie 2013

    Cercetători de la Universitatea Cambridge au declarat c-au văzut pentru prima dată ADN cu 4 spirale în celule umane. Deşi pînă acum ADN-ul uman era cunoscut ca avînd doar două spirale, iată c-a apărut prima dovadă că ADN-ul nostru a început să se transforme şi să formeze noi spirale:

http://oi42.tinypic.com/23jjt3l.jpg
ADN cu 4 spirale detectat în unele celule umane

     În imaginea de mai sus este figurată o reprezentare a ADN-ului cu 4 spirale (stînga), iar în dreapta este fotografia care arată zonele din interiorul celulei umane (cele marcate cu substanţă fluorescentă) în care a fost detectat ADN cu 4 spirale.
     Deşi propaganda medicală şi mediatică a Cabalei a calificat această situaţie ca fiind „un indicator al cancerului, iată că apare o primă dovadă solidă că ADN-ul uman poate avea mai mult de două spirale.
    Reamintim că au existat anumite declaraţii ale altor cercetători americani care afirmau că fusese detectat ADN cu 12 spirale la unii copii (în special la cei nou-născuţi), dar aceste afirmaţii au fost ignorate şi catalogate ca „simple fantezii”.


sursa în limba engleză: „Discover - the magazine of scence, technology, and the future
sursa în limba română (RoAIM):
îmi pare rău, dar văd că s-a evaporat între timp

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 30 ianuarie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails