duminică, 5 ianuarie 2014

Ascensiunea umană din 2012

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 1 august 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Ascensiunea umană din 2012
(din ciclul: „Drumul către cea de-a 4-a dimensiune”)

1. La începutul clipului video apar cîteva imagini ce tratează şirul/setul/mulţimea lui Mandelbrot şi teoria fractalilor, în care se arată cum nişte forme geometrice se păstrează (se perpetuează aproximativ la fel) la scară micro la infinit, oricît de mult ai mări acea imagine. Pentru cine e curios, poate găsi şi alte informatii (şi imagini!) despre şirul lui Mandelbrot, căutînd pe Internet.

2. Ceva mai încolo, se vorbeşte despre o abureală pe care s-au chinuit de zeci de ani să ne-o îndese în creier unii şi alţii, şi-anume faptul că Planeta Pămînt se încălzeşte numai datorită emisiilor masive de CO2 din ultima perioadă de timp (cu precădere din ultima decadă). Un exemplu-n acest sens este filmul şmecherului ăla de Al Gore (atenţie, e vorba de-un fost candidat la preşedenţia SUA, tan-ta-naaa!) intitulat An inconvenient truth („Un adevăr incomod” ).
    Însă nimeni dintre oficialii de la Casa Albă (sau de pe aiurea) nu suflă o vorbă că acest lucru (încălzirea climei) se produce nu doar pe Pămînt, ci şi pe toate celelalte planete (!!!) ale sistemului nostru solar, datorită fluxurilor imense de energie care vin (sînt emise) din centrul galaxiei şi care fac să crească frecvenţa de vibraţie a acestor planete.
    Oare de ce credeţi că aceste lucruri nu se spun pe canalale oficiale şi se ţin ascunse, punîndu-ne pe noi să plătim 'jde mii de taxe de poluare? „Vaaai, încălzirea globală! Hai să-i mai taxăm pe oameni cu ceva, că tot cască ei gura la tembelizor, crezînd cu tărie în ceea ce le transmitem noi!” Iar şmecherii din umbră, care fac jocurile la nivel mondial, îşi freacă mîinile şi adaugă satisfăcuţi: „Gata, i-am păcălit pe fraieri şi de data asta!”.

3. Un alt lucru care apare în imaginile acestui video este Planeta Terra străbătură de-o grămadă de linii. Ei bine, ele nu-s altceva decît Liniile de Forţă despre care amintea Kiesha Crowther în filmul pe care vi l-am trimis anterior.
    De fapt, acesta-i motivul real pentru care am hotărît să inversez ordinea firească a prezentării materialului video filmat la atelierului de lucru din Zurich, tocmai pentru că acolo, în filmul expediat vouă data trecută, a fost introdus termenul de „linii de forţă”. Asta ca să-nţeleagă şi cei care mă-ntreabă în particular despre ce „cuvinte cheie” este vorba, şi care e legătura dintre mesajele pe care vi le tot trimit de-o vreme încoace.
    De pildă, legătura dintre mesajul precedent şi cel de faţă sînt tocmai liniile de forţă ale Terrei, detaliu pe care-n acest clip video sînt sigur că l-aţi fi trecut cu vederea (neînţelegînd despre ce este vorba), dac-aş fi inversat ordinea trimiterii acestor două mail-uri.

4.
Modificarea prin îmbunătăţire (up-garde) a ADN-ului uman s-a făcut de-a lungul istoriei omenirii numai în salturi, nu gradual, aşa cum ne-a învăţat tovarăşul Darwin şi „Teoria lui evoluţionistă asupra originii speciilor”. Înseamnă că Ascenisune Umană (şi-a tuturor celorlalte forme de viaţă, în general), provocată de acest ciclu galactic ce se petrece o dată la aproximativ 26.000 de ani, a avut loc de mai multe ori în trecut, iar de fiecare dată au apărut salturi bruşte ale tuturor speciilor de pe Terra.

http://oi44.tinypic.com/3149fzt.jpg

    Oamenii de ştiinţă şi specialiştii lu' Peşte Prăjit din nu ştiu ce institute de cercetare cu renume mondial nu vor să recunoască acest lucru indubitabil, în schimb se pricep de minune să ne distragă atenţia cu tot felul de alte prostii pe care cică „le-au descoperit ei”, mînca-i-ar mama, nepuşi de nimeni (adică de ăia din umbră sau întuneric).
   Apropo, ştiţi că ta-so a lu' tovarăşu' Darwin a fost mason de rangul 33? N-o spun eu, ci o afirmă David Wilcock într-una din conferinţele sale (detalii în acest sens la timpul potrivit). De-asta s-a apucat sărăcuţul de Charles (Darwin junior, cum ar veni) să elaboreze cu atîta sîrg o teorie cu care să ne prostească pe noi, oamenii de rînd. „Nu, că nu se poate aşa ceva, doar am învăţat asta la şcoală”, o să spuneţi voi.
    Aşa, şi?! Nu este obligatoriu ca tot ceea ce-am învăţat (mai bine zis, „ce-am fost învăţaţi) la şcoală să fie şi adevărat! Nu e obligatoriu ca Pămîntul să fie plin în interior şi să nu aibă găuri la poli, aşa cum se străduiesc cei de la NASA să ne arate în imagini luate din satelit, care-au fost bine periate înainte de-a fi făcute publice (mai multe amănunte într-unul din mesajele viitoare). Nu e obligatoriu ca noi, pămîntenii, să fim singura specie inteligentă din Univers. Între timp, în ultimele mii de ani, am devenit atît de „inteligenţi”, c-am şi uitat CINE sîntem şi de UNDE venim!

5. Vă rog să ţineţi cont de încă un amănunt. Acest clip video a fost urcat pe YouTube de utilizatorul iniţial („2012info”) în data de 03 februarie 2009, adică acum 3 ani şi jumătate. Nu zic, există unii oameni care chiar şi-n clipa de faţă privesc cu scepticism aceste lucruri.


    Aici ar cam trebui să activaţi afişarea subtitrării pe fond întunecat, fiindcă pe unele zone traducerea se suprapune peste cîteva imagini în care culoarea predominantă este albul, caz în care textul traducerii devine mai greu lizibil.

    Pentru activarea subtitrării în limba română ştiţi cum trebuie să procedaţi, însă ţin să adaug de fiecare dată acest lucru nu pentru cei care au devenit experţi în domeniu, ci mai ales pentru cei care nu cunosc limba engleză şi primesc pentru prima oară un asemenea mesaj:
a) – ori apăsaţi pe butonul „Turn on Captions” din bara de sub film, caz în care-o să se-ncarce mai întîi subtitrarea în limba engleză; nu-i nimic, mai apăsaţi o dată şi alegeţi "Romanian" (româneşte);
b) – ori daţi clic pe „Show more” („Arată mai mult”) de sub fereastra video şi citiţi ce scrie acolo în româneşte, că vă-nvaţă mai multe despre secretele afişării textului unei subtitrări pe YouTube; abia apoi treceţi la treabă).

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 1 august 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails