miercuri, 15 ianuarie 2014

Mi-e frică de ziua-n care...

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 23 noiembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Mi-e frică de ziua-n care...
(din ciclul: „Manipularea minţii cu ajutorul telefonului mobil”)

http://oi42.tinypic.com/28jckfr.jpg     Moto (Albert Einstein):
    „Mi-e frică de ziua în care tehnologia va surclasa interacţiunea noastră UMANĂ. Atunci lumea va avea o generaţie de IDIOŢI.”

    Se pare că ziua pe care a prezis-o Einstein a sosit în sfîrşit. Nu vă vine să credeţi? Ia priviţi niţel la pozele de mai jos!
    În momentul de faţă, sute de milioane de semeni de-ai noştri, deşi nu vor să recunoască oficial acest lucru atunci cînd îi întrebi, în sinea lor îşi dau seama c-au ajuns TOTAL dependenţi de această mică şi aparent „inofensivă” jucărie. Uitaţi-vă la ei cît de mult se vaită atunci cînd sînt la serviciu şi-şi dau seama c-au uitat telefonul mobil acasă, că „acolo aveau numerele de telefon ale cunoscuţilor”, că „ce-o să facă ei acuma toată ziua fără telefon?”, că „aveau nevoie urgentă de el” etc. Însă catastrofa cea mare apare abia atunci cînd li se fură acel telefon, se simt de parcă li s-ar fi amputat o mînă.
    Oameni buni, gîndiţi-vă că, din simpli utilizatori ai unui serviciu de telefonie, aţi devenit SLUGA unui aparat care, apropo, numai bine NU face sănătăţii corpului uman!
    Vă rog să conştientizaţi un lucru elementar. Cînd aţi venit pe lume aţi fost înzestraţi de Mama Natură cu absolut tot ce trebuie pentru a trăi şi-a comunica pe Terra (detalii altă dată). Nu-mi amintesc ca cineva să se fi născut cu-n telefon mobil în mînă. Dacă nu credeţi acest lucru, întrebaţi-vă mamele (măcar aceia dintre voi care ÎNCĂ mai aveţi privilegiul să vă bucuraţi de existenţa lor).

http://oi39.tinypic.com/2ljqc5i.jpg
Having some coffee...
Undeva, la o cafea...


http://oi41.tinypic.com/313r3g6.jpg
Dinner in a restaurant...
Servind masa într-un restaurant...


http://oi44.tinypic.com/25jds1t.jpg
Appreciating art in a museum...
Apreciind arta dintr-un muzeu...


http://oi40.tinypic.com/35kojmg.jpg
Nice conversation in the coffee shop...
O conversaţie agreabilă într-o cafenea...


http://oi40.tinypic.com/1f8vly.jpg
A pleasant day at the beach...
O zi plăcută petrecută la plajă...


http://oi40.tinypic.com/25zqyhy.jpg
Cheering the team at the stadium...
La stadion, făcînd galerie pentru echipa favorită...


http://oi42.tinypic.com/24ouk54.jpg
Dating your girl...
Dîndu-ţi întîlnire cu prietena ta...


http://oi39.tinypic.com/5jtto0.jpg
Sightseeing...
Vizitînd oraşul...

(Uitaţi-vă că pînă şi şoferul – şoferiţa, de fapt – butonează pe telefonul mobil,
deşi conduce maşina!; eventual, clic AICI pentru a mări poza)

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 23 noiembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails