joi, 16 ianuarie 2014

Ne-am săturat de voi!

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 19 ianuarie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

    Ca o exemplificare concretă a ceea ce v-am scris în ​epistola anterioară, legat de alegerile erect-orale şi de votarea pseudo-umoristică efectuată la scrutinul parlamentar ce-a avut loc c-o lună şi jumătate-n urmă, vă anexez nişte poze cu scurte comentarii preluate de pe Internet.
    De-aia nu se mai duce lumea la vot, pentru că şi-a dat seama că este-n zadar, toţi politicienii şi „aleşii neamului” nefăcînd altceva decît să se-mbogăţească pe spinarea noastră. Şi tot de-aia a declarat Ilie Năstase că vrea să plece din ţară.


Ne-am săturat de voi!
(din ciclul: „Alegeri 2012” sau „Votare la oha”)

sursa 1: Antena Dîmboviţa
sursa 2: „DE CE news”
data: 11 dec 2012

Doi tîrgovişteni au votat cu Vald Ţepeş şi Chuck Norris

http://oi40.tinypic.com/bhdkwo.jpg
Foto 1: Candidat la Camera Deputaţilor: Chuck Norris, din partea Colegiului 4 Tîrgovişte

    Nemulţumiţi de oferta electorală, unii dintre românii care s-au prezentat duminică la urne s-au gîndit să voteze propriile lor soluţii pentru viitorii membri ai Parlamentului. Astfel, pe buletinele introduse în urne au fost votaţi „candidaţi” precum Vlad Ţepeş, Chuck Norris sau  „Ne-am Săturat de Voi”.
     Un alegător care a considerat că nici unul dintre candidaţi nu-l poate reprezenta în Parlamentul României, a scris pe buletinul de vot numele lui Vlad Ţepeş, iar apoi a pus ştampila pe el. Şi pentru a arăta lumii întregi opţiunea s-a politică, bărbatul a pozat buletinul de vot şi-a postat fotografia pe-o reţea de socializare.

http://oi43.tinypic.com/20h98nk.jpg
Foto 2: Candidat la Camera Deputaţilor: Măria-Sa, Vlad Ţepeş, din partea Colegiului 4 Tîrgovişte

    Cele două buletine de vot sînt din Tîrgovişte. Numele care apar pe aceste buletine de vot sînt ale candidaţilor de la Camera Deputaţilor – Colegiul 4 Tîrgovişte.
    Ştampila „Votat” a apărut şi pe-un desen care reproducea un pătrat unde, în locul numelui candidatului, alegătorul a scris mesajul  „Ne-am săturat de voi”, dorind să transmită astfel un semnal întregii clase politice.

http://oi39.tinypic.com/35mmlqt.jpg
Foto 3: „Ne-am săturat de voi”, un alt exemplu grăitor de votare la oha efectuată
în data de 9 decembrie 2012, exemplu care-ar trebui să dea de gîndit multora dintre români,
în special celor care s-au dus la vot, convinşi fiind c-astfel or să răstoarne munţii


sursa 1: Antena Dîmboviţa
sursa 2: DE CE news
(hai să punem ​măcar poza, că văd că articolul a dispărut între timp de pe server)

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 19 ianuarie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails