luni, 13 ianuarie 2014

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii – 1

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 6 august 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

    Pentru c-am hotărît să-mi iau inima-n dinţi, de azi înainte o să-ncep să vă expediez o serie de articole interesante pe care le-am primit de la alţii, via e-mail, de-a lungul timpului.
    Motivul principal pentru care n-am făcut-o pînă acum a fost datorită scepticismului cu care mulţi dintre destinatarii mei privesc acest fenomen. Atenţie, este vorba despre fenomenul/fenomenele descrise în respectivele articole, nu despre obişnuinţa mea de-a vă trimite astfel de „chestii interesante, dar greu de acceptat, fiindcă acest lucru îl cunosc deja, îl simt (faptul că mulţi colegi privesc cu-n ochi sceptic articolele primite de la mine).
    Credeţi-mă că de-a lungul timpului (din februarie 2012 încoace, dacă nu şi mai dinainte), de cînd vă tot testez răbdarea prin trimiterea unor mesaje pregătitoare ceva mai uşor digerabile, am avut ocazia să primesc tot felul de răspunsuri contradictorii din partea voastră, semn că mulţi nu erau încă pregătiţi să accepte nici măcar posibilitatea existenţei unor asemenea fenomene. Însă consider că-n clipa de faţă sînteţi deja vaccinaţi în acest domeniu (cel puţin aşa mi-ar plăcea să cred!).
    Sfat:
    Cei dintre voi care n-aţi mai citit sau auzit astfel de lucruri, puteţi interpreta acest material ca pe-o simplă povestire SF, ce urmează a fi derulată pe parcursul mai multor episoade. Într-adevăr, textele autorului vor fi ceva cam lungi si obositoare pentru unii, necesitînd o atenţie si-o răbdare sporite pentru a fi parcurse în intregime, dar consider că totuşi merită efortul de-a fi citite. Ceilalţi, entuziaştii fenomenului, sînt sigur că le vor „devora” pur si simplu. Ar mai fi şi-o a treia categorie, cei care vor simţi aceste lucruri, dar despre ei altă dată.
     Un alt inconvenient ar fi faptul că multe, foarte multe informaţii incluse în aceste articole (în special în cele video), precum şi-n titlurile unor materiale citate „în original” (adică luate cu Copy-Paste de pe Internet), cît şi-n denumirile unor operaţiuni mai mult sau mai puţin secrete, toate sau aproape toate sînt în limba engleză, fără traducere-n româneşte. Naşpa moment, pardon de expresie! Ştiu că acest lucru este foarte frustrant pentru cei care nu cunosc deloc engleză, dar n-am ce face. Asta ar presupune un efort imens, pentru a putea traduce cele cîteva zeci de ore (!!!) de filme adunate pe parcursul acestei serii de articole semnate de Dan Bozaru. Uite, ca să nu ziceţi că-s neam de traistă (sau „băiat rău intenţionat”), o să-ncerc, pe cît posibil, că traduc măcar unii termeni care apar în limba engleză în articolul original.
    Bun! Introducerea fiind făcută, consider că nu mai merită să amînăm lucrurile la nesfîrşit. Haideţi să lăsăm informaţia să circule liber, urmînd ca fiecare dintre voi s-aleagă din ea ceea ce i se pare a fi mai interesant.
    Aşadar, pe locuri... fiţi gata... START!


Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

autor: profesor yoga Dan Bozaru
data: 05 iunie 2012


    Ideea acestei prezentări este de-a sintetiza şi clarifica unele aspecte importante ale situaţiei actuale a omenirii, mai ales din perspectiva implicării anumitor civilizaţii extraterestre (ET) în dinamica transformărilor care vizează întreaga noastră planetă.
    Prezenţa în jurul Pămîntului a sute şi chiar mii de obiecte neidentificate (OZN-uri), care evident sînt dirijate în mod inteligent, monitorizarea planetei noastre de către ocupanţii acestor nave şi acţiunile specifice care au fost şi sînt realizate de unele dintre aceste civilizaţii extraterestre reprezintă un punct de maxim interes în conjunctura prezentă.

http://2.bp.blogspot.com/-Mi_2QOT8M60/UtVBCDoC4WI/AAAAAAAAAHk/2FVEVuPbozs/s1600/Image1.jpg      Subiectul este delicat şi necesită o analiză atentă şi echilibrată. Dificultatea apare mai ales din faptul că majoritatea fiinţelor umane nici măcar nu concep – şi cu atît mai puţin nu analizează – posibilitatea existenţei altor civilizaţii inteligente în Univers.
    Am putea spune că acesta este rezultatul minciunii cu care guvernele lumii (mai ales marile puteri) au ocultat subiectul timp de peste 70 de ani; ori a incredibilei îngustimi de percepţie şi viziune a arheologilor, care deşi au descoperit nenumărate dovezi ale vizitelor efectuate de extratereştri pe planeta noastră de-a lungul istoriei, preferă totuşi să nu vadă pădurea din cauza copacilor; sau a laşităţii oamenilor de ştiinţă de-a nu recunoaşte explicit că multe dintre descoperirile şi ideile pe care le-au implementat în tehnologia ultimelor decenii provin din informaţiile sau ajutorul extraterestru, ori pur şi simplu din ingineria reversă (de altfel, multe dintre tehnologiile de ultimă oră sînt ţinute „la secret’’).
---------------------------------------------
    Fir-ar ea de „inginerie reversă” să fie! Măi nea Bozarule, zi-i, domnule, în româneşte, nu mai folosi tot felul de anglicisme, că derutezi lumea în mod inutil. Stimaţi telespectatori, autorul vrea să spună „inginerie inversă”, care vine de la englezescul „reverse engineering”, iar ce presupune acest lucru puteţi citi AICI.
---------------------------------------------

    Doctorul şi ufologul Steven Greer afirmă într-una din cărţile sale că are informaţii şi dovezi de necontestat despre faptul că în prezent anumite corporaţii şi firme ale aşa-numitului „guvern secret” sau „guvern ocult” mondial deţin cel puţin 29 de tipuri distincte de dispozitive de producere a energiei libere (free-energy; n.t. – de fapt, traducerea corectă ar fi "energie gratuită", nu liberă!), care dacă ar fi răspîndite în lume şi folosite pe scară largă, ar modifica radical şi foarte repede conţinutul şi calitatea vieţii pe Pămînt.
    Deşi toate aceste argumente sînt reale şi au o mare contribuţie la prostirea populaţiei, totuşi nu putem ignora un adevăr simplu: fiinţa umană are propria ei capacitate de determinare, un anumit bunsimţ şi o minimă inteligenţă care să o facă să intuiască faptul că a depăşit deja perioada Evului Mediu. A gîndi în continuare că tu eşti centrul universului, că reprezinţi unica şi suprema fiinţă care există, arată în zilele noastre nu numai un gen de alienare intelectuală, ci şi – vorba lui Andrei Pleşu – o problemă de „sminteală instituţionalizată”.
    Şi totuşi, teza păguboasă a antropocentrismului continuă să facă în mod constant „victime” printre mulţi oameni. Lipsa unei culturi generale solide, a lucidităţii şi chiar a unui anumit grad de inteligenţă şi de Trezire Interioară face ca majoritatea oamenilor să nu discearnă umbra de substanţă şi nici minciuna de adevăr. Dacă vrem să analizăm mai în profunzime acest comportament bizar şi această credinţă aiuritoare din partea celor mai mulţi oameni, care îi determină să creadă că nu există alte civilizaţii în univers (cu alte cuvinte, că nu există fiinţe extraterestre şi nici OZN-uri), ajungem la concluzia că, psihologic vorbind, el are legătură cu o frică subconştientă aproape atavică, ce îi face pe oameni să considere în mod reflex că prezenţa altor fiinţe, în alte zone ale Universului, le ameninţă cumva existenţa.
    Unii ezoterişti şi mediumuri au avansat chiar ideea că această frică teribilă ar fi fost în realitate „sădită” din timpuri străvechi ca informaţie ascunsă în genele ADN-ului uman, de către anumite civilizaţii ET, pentru a servi unor scopuri obscure. Vom analiza şi acest aspect în abordarea noastră, atunci cînd vom trata despre manipularea genetică a ADN-ului uman; în prezent, ştiinţa modernă recunoaşte urmele acestor acţiuni, deşi nu le poate explica.
http://oi41.tinypic.com/20ql553.jpg     Prin urmare, problema intervenţiei extraterestre este foarte complexă şi studiul ei include aproape toate domeniile existenţei, de la ştiinţă la spiritualitate, de la economie la finanţe şi de la artă la religie şi psihologie. Datorită timpurilor foarte tensionate pe care le trăim şi transformărilor care au loc, de o intensitate şi rapiditate fără precedent, mulţi dintre noi sîntem tentaţi să ignorăm fapte evidente sau dovezi extraordinare, care ne-ar putea ajuta să ne deschidem orizontul ideilor şi concepţiilor despre lume şi despre universul în care trăim. Aceste dovezi nu se referă doar la probe video sau audio, ci ele implică în egală măsură anumite observaţii şi inferenţe (deducţii logice) pe care noi înşine le putem face în mod inteligent, atunci cînd corelăm şi analizăm diferite fapte, evenimente, anunţuri şi informaţii care abundă în mass-media actuală şi pe internet în legătură cu acest subiect.
    Ca o primă observaţie, putem spune că timpurile pe care le trăim implică în cel mai înalt grad înţelegerea lor dintr-o perspectivă profund spirituală. Toate profeţiile, avertismentele, informaţiile şi evidenţele converg spre două concluzii fundamentale:
    1. foarte curînd va avea loc o transformare majoră la nivelul întregii planete, care va implica o trecere pe o frecvenţă de vibraţie superioară, fenomen care în mediul internaut este numit Ascensiune Spirituală
    2. acest eveniment spiritual extraordinar este posibil să fie precedat de anumite fenomene teribile (cosmice şi terestre!), care au menirea să armonizeze planeta şi locuitorii ei la noile condiţii de vibraţie energetică şi de conştiinţă.
    În ecuaţia complexă a acestor vremuri, lupta dintre bine şi rău atinge un maxim. Influenţa malefică a ceea ce mulţi numesc acum „cabala satanică”, „cabala răului”, francmasoneria sau aşa-zişii „Iluminaţi” va fi definitiv îndepărtată, după o îndelungată infestare a planetei, care a durat aproximativ 13 000 de ani. Tocmai de aceea putem spune că aceste vremuri reprezintă de asemenea şi un mare test pentru evoluţia noastră spirituală, deoarece sufletul nostru a ales deja ce anume doreşte să experimenteze în continuarea călătoriei sale prin manifestare. În conformitate cu această alegere, care nu întotdeauna este percepută la nivel conştient, fiinţa va vrea să ascensioneze în planurile superioare, ori va dori să îşi continue experienţa în planurile materialităţii.
http://oi42.tinypic.com/al3dwn.jpg      Un prim „punct de inflexiune” este ziua de 21 decembrie 2012 şi perioada de mai multe luni care îi urmează. Datorită ignoranţei, ori pur şi simplu din inconştienţă şi prostie, unele fiinţe umane caută să se autosugestioneze că toate atenţionările, impulsionările, sfaturile şi îndemnurile în ceea ce priveşte necesitatea transformării interioare şi amplificării frecvenţei de vibraţie personală reprezintă nişte bazaconii, iar lupta împotriva cabalei, a guvernului ocult şi a sistemului bancar actual nu este altceva decît produsul unei imaginaţii conspiraţioniste. A vorbi în plus şi de imixtiunea civilizaţiilor extraterestre ar însemna să torni gaz pe foc şi să fii etichetat ca „iremediabil pierdut pentru societate”.
    La întrebarea: „ce anume determină o astfel de concluzie şi care sînt argumentele aduse pentru a o susţine?”, cei care ironizează aceste aspecte sînt incapabili să furnizeze chiar şi cel mai banal răspuns. Pe de altă parte, cei care sînt pregătiţi, lucizi, atenţi faţă de evenimentele actuale şi dispuşi să înţeleagă complexitatea şi importanţa lor, oferă o serie întreagă de concluzii şi dovezi care, chiar şi dacă ar fi numai parţiale, tot ar constitui suficiente motive pentru o adîncă reflexie şi modificare de conduită a existenţei.
    Aceste observaţii, fapte, dovezi şi concluzii sînt întotdeauna corelate. Pentru o fiinţă mai puţin pregătită, legătura – de exemplu – între o activitate neobişnuită a Soarelui şi anumite tendinţe bancare ale pieţei, ori legătură între o anumită manifestare seismică a Pămîntului şi unele acţiuni determinate în mod artificial, poate să nu fie deloc evidentă. De asemenea, faptul că în această perioadă a omenirii se suprapun unele cicluri cosmice de importanţă fundamentală pentru planeta noastră şi pentru viaţa de la suprafaţa ei poate să nu însemne mare lucru pentru omul ignorant sau superficial, care se simte mulţumit în dimensiunea universului său, limitat la plăcerile ieftine de zi cu zi, cu care s-a obişnuit pînă acum.
    Pentru el, nici anunţurile înşelătoare ale politicienilor, nici semnalele de alarmă ale unor oameni de ştiinţă şi nici revelaţiile anumitor mediumuri telepatice (cunoscute sub numele de channelers = „canalizatori” sau „transmiţători (de informaţii) pe un canal telepatic”) nu prezintă importanţă. Aroganţa îl face să se simtă sigur pe el şi pe traiul pe care îl are, dispreţuind repetatele semne şi dovezi care apar din ce în ce mai des şi care sînt prezentate mai ales pe calea Internetului. Este adevărat că aici există o întreagă psihologie a zvonului, a disimulării, a falsului şi a informaţiei; jungla astfel creată este foarte deasă, însă o căutare plină de răbdare şi perseverenţa, dublată de atenţie, de discernămînt şi de intuiţie te pot face să ajungi la concluzii pertinente şi să alegi aşa cum trebuie grîul de neghină.
http://oi43.tinypic.com/2q1x8qb.jpg      Este uşor să denigrezi imediat orice dovadă, aruncînd-o la coşul falsurilor; este uşor să negi orice informaţie despre cabala şi influenţele oculte, încadrînd-o ironic în teoriile conspiraţioniste; este simplu să rîzi batjocoritor atunci cînd ţi se vorbeşte despre prezenţa extraterestră. Dacă privim cu atenţie acest comportament, observăm în primul rînd că el este profund negativist, nu aduce nimic nou, nu se sprijină pe nicio „dovadă” (în afară de aceea că nu vrea să creadă) şi, în plus, semnifică existenţa într-un plan profund a unui sentiment acut de frică.
    În astfel de cazuri sugerăm adoptarea unei atitudini compasive şi plină de răbdare; uneori este posibil ca respectivele persoane să realizeze eroarea fundamentală în care ele se află şi să înceapă să asculte cu interes ceea ce avem de spus. Alteori, însă, destinul personal este mai puternic şi nu permite o înţelegere corectă a informaţiei care este oferită, astfel că bunele noastre intenţii şi informaţii vor continua să fie ignorate. Nu trebuie să uităm că, pînă la urmă, fiecare este răspunzător de propriile lui alegeri.
    Principalul impediment în evoluţia noastră în aceste timpuri foarte speciale pe care le trăim este FRICA. Ea poate conduce cu uşurinţă la panică, iar aceasta la fapte şi decizii nebuneşti. Motivul pentru apariţia fricii ar putea fi evenimentele care vor avea loc pe planeta noastră în viitorul foarte apropiat. Nu trebuie să le considerăm ca fiind apocaliptice, dar în orice caz ele trebuie să însemne o modificare, o transformare de stare, o purificare absolut necesară, fără de care ascensiunea în frecvenţa de vibraţie nu poate avea loc. Modificarea de stare a conştiinţei globale a omenirii poate să determine chiar eliminarea completă a evenimentelor teribile care au fost profeţite, însă pentru aceasta este necesară eliminarea completă a sentimentului de frică.
http://oi41.tinypic.com/2ldaxko.jpg     A permite fricii să apară şi să se manifeste în noi înseamnă a nega propria noastră fiinţă şi evoluţia la care aspirăm. Unii oameni nu vor dori această transformare, ci vor vrea ca lucrurile să rămînă aşa cum au fost şi pînă acum. Majoritatea populaţiei globului va găsi dificilă Tranziţia, în special pentru faptul că frecvenţa dominantă de vibraţie a conştiinţei este inferioară frecvenţei de vibraţie a „Ascensiunii”. Tocmai de aceea este foarte important să urmărim să menţinem vibraţia aurei noastre la un nivel cît mai ridicat şi să o elevăm continuu prin acţiuni virtuoase şi printr-o abordare preponderent spirituală a vieţii. Toate virtuţile active sau potenţiale din fiinţa noastră trebuie suscitate şi manifestate clipă de clipă, deoarece în viitorul apropiat dezechilibrele energetice cauzate de anumiţi factori cosmici, naturali şi artificiali vor fi foarte mari, solicitînd toată prezenţa noastră de spirit, discernămîntul, luciditatea şi atenţia de care putem da dovadă.
    Evenimentele, ca şi transformările, vor fi rapide, permiţîndu-ne astfel să ascensionăm într-un timp foarte scurt de la o etapă la alta. După realizarea tranziţiei vom remarca faptul că materia este mai rafinată şi, într-un anumit fel, mai „conştientă”, răspunzînd mult mai nuanţat la acţiunile noastre. Dialogul cu animalele va deveni atunci un lucru firesc, iar frica va fi în totalitate eliminată. Capacitatea noastră de a ne manifesta atunci iubirea faţă de toate fiinţele Creaţiei va determina cu siguranţă relaţii interumane bazate pe o mare puritate, fericire şi armonie.
    Mulţi se întreabă: „Dacă unele civilizaţii extraterestre foarte avansate din punct de vedere tehnologic sînt aici şi afirmă că ne vor ajuta, atunci de ce nu intervin ele pentru a preveni toate eventualele dezastre care ar putea avea loc pe Pămînt în aceste timpuri escatologice?” Această întrebare conţine şi adevăr, dar şi neînţelegere.
    Partea adevărată implică faptul că mai multe civilizaţii extraterestre au decis deja să ajute omenirea, în măsura în care oamenii doresc aceasta şi înţeleg corect natura acestui ajutor. Asistenţa extraterestră în aceste timpuri escatologice are menirea de a face tranziţia cît mai uşoară spre noua condiţie a fiinţei umane, de a învinge orice obstacol care i s-ar putea opune şi de a ne face să înţelegem corect în ce constă experienţa extraordinară a Ascensiunii Spirituale, precum şi ceea ce urmează după ea, adică noua lume.
    Ceea ce nu este însă bine înţeles e faptul că extratereştrii benefici care ajută omenirea nu sînt aici pentru a face TOTUL în locul nostru, în sensul că testele trebuie să le trecem noi înşine, nu ei! Provocările şi obstacolele care apar sau vor apărea în viitorul apropiat nu sînt pentru aceste civilizaţii extraterestre, ci pentru noi, oamenii.
    Evenimentele care ne vor aduce o înţelegere superioară a realităţii şi o evoluţie a condiţiei noastre ca fiinţe umane vor fi de aşa natură încît să corespundă exact posibilităţilor noastre, ca fiinţe care există în planul fizic (3D); ele nu sînt desemnate pentru fiinţele extraterestre care ne ajută, deoarece acestea există deja în planuri superioare de vibraţie a materiei (4D, 5D şi chiar mai înalte decît acestea). Prin urmare, nu ar fi deloc o atitudine potrivită pentru aceste civilizaţii ET să intervină şi să rezolve în locul nostru anumite teste şi încercări care sînt esenţiale pentru a ne face să creştem din punct de vedere spiritual.
    Acesta este unul dintre motivele pentru care ele nu folosesc tehnologia foarte avansată pe care o deţin sau experienţa lor vastă pentru a interveni şi a înlătura fără discernămînt orice obstacol din calea noastră. O astfel de situaţie ar fi asemănătoare, analogic vorbind, cu aceea a unui profesor iresponsabil care, la examen, în loc să lase studentul să se străduiască să rezolve subiectele care i-au fost date, îi rezolvă el acele subiecte şi îi dă notă maximă de trecere. Nu numai că într-o astfel de situaţie profesorul nu-l ajută cu nimic pe student, dar el îi face chiar un rău, deoarece studentului îi vor lipsi după aceea cunoaşterea şi experienţa care îi vor fi necesare în anumite situaţii de viaţă, asemănătoare cu cele pe care le-ar fi putut învăţa din acel examen.
    Ursoaica îşi apără puiul de alţi prădători şi îi oferă în mod repetat exemplul şi experienţa ei în arta vînatului şi a orientării, dar ea nu va vîna totuşi mereu pentru el, ci îşi va îndemna puiul să folosească ceea ce a învăţat şi să obţină el însuşi hrana vitală pentru existenţă. Altfel, mai devreme sau mai tîrziu puiul ar fi iremediabil pierdut, pentru că el n-ar şti cum să se descurce şi nici cum să interpreteze situaţiile dificile în care se va afla.
    Este deci necesar să avem o perspectivă corectă şi să înţelegem bine conjuncturile prezente. Acele fiinţe umane care se aşteaptă ca extratereştrii benefici să vină pur şi simplu şi să ne ia în braţe, salvîndu-ne de la toate problemele şi eventualele suferinţe, au o percepţie eronată asupra situaţiei. Deşi civilizaţiile ET care au decis să ne ajute, ne sprijină şi conlucrează într-un mod complex pentru a ne impulsiona să facem marele pas al Ascensiunii Spirituale, totuşi ele acţionează cu mult discernămînt, evitînd ca acest ajutor să depăşească anumite limite, pentru a ne oferi astfel posibilitatea înţelegerii profunde şi a experienţei proprii, relative la timpurile pe care le trăim. De aceea, se poate spune că extratereştrii benefici nu sînt aici pentru a ne salva, ci mai curînd pentru a ne oferi suportul care este necesar pentru a realiza acest salt spiritual. Evoluţia şi progresul civilizaţiei noastre depind însă, în cea mai mare parte, de propriile noastre acţiuni şi decizii.
    Toate aspectele prezentate pînă acum se adresează acelei categorii de oameni care cunoaşte într-o anumită măsură realitatea complexă cu care se confruntă în prezent societatea noastră, căci semnele şi avertismentele care apar la tot pasul reprezintă indicatori fideli ai condiţiei în care se află omenirea. Din nefericire, cea mai mare parte dintre fiinţele umane se află într-o stare asemănătoare abuliei (nehotărîrii, inerţiei, a lipsei voinţei), fără să pară că înţelege ceva din ceea ce se petrece în lume şi întrebînd chiar candid, cu o imensă inconştienţă: „Despre ce semne şi avertismente vorbiţi? Ce anume se petrece nefiresc în lume? Noi nu vedem nimic anormal şi totul ni se pare că este aşa cum trebuie. Fără îndoială, e o exagerare să consideraţi că omenirea se află la răspîntie.”
    În replică, sugerăm vizionarea următorului clip video, care prezintă astfel de semne şi evenimente care au avut loc doar în primele trei luni ale acestui an (ianuarie-martie, 2012), pe întreaga suprafaţă a planetei:


    La rîndul nostru am putea şi noi întreba, retoric: oare toate cele sintetizate în acest clip video reprezintă evenimente normale şi lipsite de însemnătate? Am putea spune chiar că în lunile ce au urmat (aprilie şi mai) fenomenele de acest gen s-au înteţit (incluzînd aici şi frecvenţa mult mai mare de apariţie şi înregistrare a evenimentelor OZN), la care s-au adăugat anumite evenimente astronomice speciale. Dintre acestea, remarcabilă este fără îndoială eclipsa inelară de soare, care a făcut ca Pămîntul, Luna, Soarele şi Pleiadele (mai precis, steaua centrală Alcyone din constelaţia Pleiadelor) să fie aliniate perfect la data de 20 mai 2012, eveniment care se petrece o dată la 26.000 de ani.
---------------------------------------------
    Din Constelaţia Pleiadelor face parte una dintre speciile de extratereştri care ne vor binele; pentru că mai există nişte specii, în alte constelatii, care ne vor răul. Toate informaţiile vor sosi la timpul potrivit, însă pînă atunci vă sugerez să aveţi „puţintică răbdare”.
---------------------------------------------

    De asemenea, au existat mai multe ejecţii ale masei coroanei solare, cu eliberări colosale de energie în spaţiul cosmic. De altfel, Soarele se află actualmente într-o perioadă foarte specială de activitate. În conformitate cu datele emise de Observatorul Astronomic Naţional din Japonia, la unison cu alte instituţii de profil din întreaga lume, polaritatea cîmpului magnetic al Soarelui s-a inversat şi, mai mult decît atît, ea s-a dublat, în sensul că acum Soarele are patru poli (în loc de doi!). Astfel, cei doi poli pozitivi ai săi ocupă vechile locaţii Nord şi Sud ale Soarelui, în timp ce polii negativi sînt plasaţi pe ecuatorul său.
    Cauza pentru care are loc acest fenomen rămîne deocamdată un mister pentru ştiinţa contemporană. Se ştie totuşi că schimbările de polaritate a cîmpului magnetic al Soarelui coincid cu creşterea şi descreşterea numărului de pete solare, care marchează ciclul de 11 ani al acestei stele. Ciclul actual al Soarelui (care este al 24-lea de la începutul înregistrărilor oficiale) iese însă din modelul cunoscut, deoarece el are deja 13 ani. O situaţie asemănătoare a avut loc acum aproximativ 300 de ani, cînd temperatura din emisfera nordică a planetei noastre a scăzut cu 0,6 grade Celsius. Cercetătorii sînt de părere că atunci Soarele s-a confruntat de asemenea cu o dublare a polarităţii sale magnetice, devenind astfel cuadripolar.
    În ceea ce priveşte ciclul actual al Soarelui (al 24-lea), NASA prevede că el va fi cu 50% mai puternic decît cel precedent (al 23-lea), despre care se ştie că s-a evidenţiat prin emisii foarte puternice ale materiei coronare. Urmările unei furtuni solare de clasa X (cea mai puternică dintre categoriile de furtuni solare) pot fi catastrofale pentru condiţiile de viaţă de la suprafaţa Pămîntului. Deja echipamentele GPS, precum şi telefoanele mobile nu mai funcţionează corect de-a lungul ecuatorului Pămîntului, datorită benzilor masive energetice care par să-şi fi inversat direcţia, ceea ce a creat un relativ haos în transportul aerian şi a altor tipuri de transport care se bazează pe dispozitivele GPS.
http://oi41.tinypic.com/25a3gbk.jpg     În plus faţă de aceste aspecte, au început să se înregistreze cutremure puternice în zone care pînă acum erau cunoscute ca fiind relativ lipsite de activitate seismică. Pe 20 mai, în ziua eclipsei inelare de soare, a avut loc cutremurul din Bologna (Italia), de 6,2 grade pe scara Richter, urmat de 6 replici puternice, cuprinse între 4,6 şi 6 grade; apoi cel din 22 mai, din Bulgaria, de 5,7 grade - resimţit şi în Bucureşti -, care a avut peste 400 de replici. În următoarele zece zile după eclipsa inelară de soare (pînă pe data de 29 mai 2012, inclusiv), activitatea seismică a înregistrat o creştere semnificativă în zona Groenlandei (6,2 grade) şi mai ales în vestul Asiei, în regiunea Japoniei şi spre sud, pînă în Indonezia. Pe 23 şi pe 25 mai au mai avut loc două cutremure în aceeaşi regiune, de 4,2 şi respectiv de 4,5 grade, pentru ca pe 29 mai în nordul Italiei să se înregistreze din nou o serie de cinci cutremure, cu intensităţi cuprinse între 4,7 şi 5,8 grade; de asemenea, încă un cutremur în Bulgaria, de 4,5 grade.
    Pe 26 mai a avut loc un cutremur puternic, de 6 grade pe scara Richter în dreptul insulelor Bonin (situate cam la 1000 de km distanţă de Japonia), la mare adîncime (500 km), iar pe 28 mai a avut loc un cutremur de 6,7 grade în Argentina, la mare adîncime (588 km). Analiza sintetică a acestei activităţi seismice, care pare să se amplifice din ce în ce mai mult, poate fi urmărită cu uşurinţă aici, unde ea este prezentată grafic în mod sugestiv şi cu mare claritate:


---------------------------------------------
    Cu observaţia că cei cu plăci video mai puternice, puteţi da pe rezoluţia de 720 pixeli (720p) şi mări imaginea pe tot ecranzul, pentu a vedea mai bine detaliile.
    Chestia de la început, rostită în limba franceză („Blessent mon coeur d’une longueur monotone.”), repezintă apelul către ţară al generalului De Gaulle din vara lui 1944, via Radio BBC, înaintea invaziei din Normandia. Cu alte cuvinte „Români, vi se pregăteşte ceva!”. Sau „Ostaşi, vă ordon treceţi Prutul!”, dacă este să urmărim strict firul istoriei derulate pe plaiurile mioritice.
---------------------------------------------

    Apoi, în data de 4 iunie s-a înregistrat o succesiune de patru cutremure puternice, cu intensităţi cuprinse între 6 şi 6,6 grade pe scara Richter în zona Oceanului Pacific de lîngă Panama. Cele patru cutremure au avut loc într-un interval de aproximativ 3 ore. Aceste cutremure este posibil să aibă legătură cu un „eveniment cosmic” foarte special, care are multiple implicaţii, ce a fost anunţat pentru această perioadă de unele dintre civilizaţiile extraterestre benefice care ajută Pămîntul. Vom trata aceste aspecte mai tîrziu, în episoadele viitoare ale acestei serii de articole.
    Pe de altă parte, „contracţia timpului” la nivel biologic, aşa cum este ea resimţită în mod subiectiv în această perioadă, pare să fie mai evidentă ca oricînd: zilele trec precum orele, săptămînile precum zilele, iar lunile precum săptămînile. Tot mai mulţi oameni relatează experienţe uluitoare în care se întîlnesc sau sînt vizitaţi (de cele mai multe ori în timpul viselor pe care le au) de îngeri, de entităţi astrale superioare, de zei ori de fiinţe extraterestre cu un înalt nivel de spiritualitate. De asemenea, relaţiile personale şi de cuplu tind să treacă într-o etapă superioară de înţelegere şi de maturitate, iar conştiinţa unui număr din ce în ce mai mare de fiinţe umane pare să se trezească ca dintr-un somn greu, realizînd minciuna, nedreptatea şi înşelătoria la care am fost supuşi pînă acum.
http://2.bp.blogspot.com/-TNbt_-C2gY8/UtU91rKSYOI/AAAAAAAAAHc/rDIUN_l5xJY/s1600/Image2.jpg      Pe plan mondial au loc schimbări majore de natură socială şi economică, care pînă în urmă cu cîţiva ani păreau de domeniul imposibilului. Planeta însăşi „ascensionează” în plan energetic prin creşterea frecvenţei ei de vibraţie, astfel încît oamenii şi instituţiile care nu vor rezona cu această elevare a frecvenţei de vibraţie nu vor fi capabile să suporte noua condiţie energetică a Pămîntului. În diferite zone de pe glob şi mai ales în marile oraşe ale lumii sînt mai mereu semnalate OZN-uri de mărime medie sau chiar nave-mamă, iar în unele cazuri au putut fi observate flote de cîteva zeci de OZN-uri.
    Pe internet (YouTube) există aproape o explozie a prezentării acestor videoclipuri şi doar prostia, ignoranţa şi reavoinţa poate să îi determine pe unii să afirme de fiecare dată că acestea sînt falsuri, ori să adopte o atitudine ironică şi zeflemitoare. Dacă cele cîteva zeci de mii de apariţii OZN şi fenomene stranii care au fost filmate şi prezentate pe internet sînt falsuri, atunci nu putem decît să presupunem că există tot atîtea zeci de mii de experţi în editare video pe planeta noastră, care nu au altceva mai bun de făcut decît să-şi piardă timpul pentru a falsifica imaginile respective, în condiţiile în care ei ştiu că oamenii le consideră deja a fi falsuri.
    Inflaţia acestor postări video dă de gîndit oricărei fiinţe care este înzestrată cu o anumită sensibilitate şi intuiţie spirituală, crispîndu-i în acelaşi timp pe cei cuprinşi de frică, care sînt nepregătiţi şi inerţi în faţa transformărilor inerente ce vor cuprinde întreaga planetă. În multe cazuri, mass-media locală ţine pasul cu aceste evenimente, însă posturile naţionale de radio şi televiziune, precum şi cotidianele principale continuă să fie aliniate la gigantica minciună, dezinformare şi înşelătorie pe care le promovează agenda cabalei satanice, care este francmasoneria mondială. Aceasta este însă o situaţie care nu va mai continua mult timp, deoarece legea ciclurilor cosmice, la unison cu modificările de stare interioară ale fiinţelor umane va duce în scurt timp la triumful adevărului şi al spiritualităţii pe întreaga planetă.
http://oi40.tinypic.com/2weyp3r.jpg      Pentru a face faţă aşa cum trebuie transformărilor iminente care vor avea loc, este însă necesar să fim pregătiţi atît din punct de vedere fizic, cît şi emoţional şi mental. Pregătirea doar pe una dintre aceste direcţii ne va face să sucombăm în celelalte două, căci „cel care umblă cu capul în nori, va sfîrşi prin a cădea într-un şanţ”, după cum spune un vechi proverb chinezesc. Este important să înţelegem că noi, ca fiinţe umane, împreună cu planeta Pămînt şi chiar cu întregul sistem solar din care facem parte, sîntem implicaţi într-un ciclu cosmic major; într-un fel, putem chiar spune că planeta se purifică, se scutură, se primeneşte pentru saltul de natură energetică ce urmează să se petreacă.
    Dacă luăm în considerare poluarea masivă a apei, a aerului, a pămîntului şi a pădurilor, ne apare cu atît mai evident faptul că aceasta purificare la nivel global este imperios necesară pentru ca Pămîntul să continue să fie suportul vieţii pentru existenţa noastră, astfel încît noi înşine să putem să ne purificăm şi să evoluăm.
    Ritmul transformărilor şi al pregătirilor interioare şi exterioare se va accelera din ce în ce mai mult în următoarele luni, pe măsură ce ne apropiem de noiembrie 2012. Există deja multe semne care ne arată că vechile structuri ale sistemelor economic şi financiar colapsează şi îşi trăiesc ultimele zile. Totuşi, este mai întîi necesar să se dovedească dincolo de orice îndoială că ele sînt greşite şi nepotrivite pentru traiul nostru cotidian, înainte de a fi complet eliminate.
    Ţările din întreaga lume au intrat, într-o măsură mai mare sau mai mică, în spirala schimbărilor ireversibile, care va atrage marele salt de conştiinţă şi înţelegere la nivelul maselor de oameni. Aşa după cum putem observa, este imposibil să se mai impună acum de către o altă ţară reguli autoritariste, colonialiste sau imperialiste, după modelul Marii Britanii, Franţei sau SUA din secolele XIX şi XX. Oamenii par să fi simţit „gustul libertăţii”, ei par să fi înţeles importanţa lui şi acum îl doresc cu intensitate.
    În acest efort comun sîntem sprijiniţi şi ajutaţi de către unele civilizaţii ET benefice (cum ar fi cele reunite în aşa-numita Federaţie Galactică a Luminii sau cele care fac parte din aşa-numitul Consiliu Andromeda), care au început chiar să se expună din ce în ce mai mult cu navele în văzul oamenilor, atît în timpul zilei cît şi al nopţii, pentru a ajuta astfel şi mai mult operaţiunea mondială de deconspirare a adevărului ocultat de foarte mult timp de către cabala criminală a „Iluminaţilor”. Cel puţin în unele cazuri, navele extraterestre apar şi se lasă văzute, fotografiate şi filmate atît de aproape, de bine şi de clar, încît circumstanţele respective nu mai pot fi ignorate în niciun fel şi nu mai pot fi explicate decît prin ceea ce ele sînt cu adevărat.
    Unele dintre grupurile de extratereştri benefici sînt active de mulţi ani pe planeta noastră şi ele chiar au stabilit anumite contacte cu mulţi dintre liderii politici importanţi ai lumii sau au creat punţi de legătură şi de sprijin cu diferite fiinţe umane care s-au arătat dispuse să ajute la acest proces foarte complex de transformare, pe care îl traversează în prezent planeta noastră. Toate aceste aspecte sînt bine cunoscute de majoritatea celor cu mare putere de decizie politică, însă tăcerea sau chiar negarea lor face parte din operaţiunea de ocultare a adevărului, care a fost impusă de elita francmasonică mondială.
    Mulţi dintre aceşti sărmani politicieni sînt supuşi unor teribile presiuni şi nu pot deocamdată să dezvăluie adevărata faţă a lucrurilor, chiar dacă unii dintre ei ar dori cu sinceritate să facă aceasta. Aici ajungem la ceea ce pare să fi rămas (dar numai pentru un timp foarte scurt) problema principală a omenirii. Aşa-zişii „Iluminaţi” şi-au extins într-o aşa de mare măsură controlul şi dominarea prin ameninţare şi teroare, încît influenţa lor otrăvitoare a ajuns pînă la cele mai înalte nivele de decizie în guvernele statelor lumii. Totuşi, avînd în vedere conjuncturile cosmice actuale, precum şi cele mondiale, unii dintre liderii politici probabil vor face în curînd declaraţii şocante pentru întreaga omenire, fiind în mare măsură sprijiniţi şi ajutaţi în demersul lor de către extratereştrii benefici.
http://oi42.tinypic.com/4ryvwl.jpg   Nu se poate forţa momentul dezvăluirii adevărului (n.t. – apropo,„disclosure” înseamnă „dezvăluire, divulgare, revelare”, vezi poza din dreapta), dar cei care sînt implicaţi în această operaţiune de amploare dau asigurări că nu mai este decît foarte puţin timp pînă atunci. Ideal ar fi ca această trecere să fie realizată paşnic, în sensul ca schimbările să se petreacă mai întîi la nivel guvernamental, pentru a da mai apoi legitimitate deciziilor ulterioare şi pentru ca toată lumea să fie receptivă faţă de anunţurile care vor fi făcute, contribuind cu entuziasm şi încredere la realizarea lor.
    Mulţi dintre cei care ironizează aceste informaţii şi acţiuni, ori care au devenit nerăbdători, întreabă cu vădită iritare: "Unde sînt faimoasele arestări despre care vorbeaţi cu atîta siguranţă şi de ce nu se realizează această schimbare mult dorită?" Este relativ dificil să explici că, în realitate, aceste acţiuni au început şi că ele sînt integrate din punct de vedere divin. Această integrare nu este însă după aprecierea egoistă şi ignorantă a celor care vor ca lucrurile să se petreacă după cum gîndesc ei că ar fi bine, şi nici la momentul de timp care le convine lor.
    Complexitatea situaţiei la nivel mondial este atît de mare şi natura influenţelor atît de bogată, încît fiecare detaliu trebuie planificat cu o mare atenţie, pentru că odată ce operaţiunea este demarată în forţă la nivel global, evenimentele şi dezvăluirile nu vor mai putea fi oprite. Ele se vor asemăna atunci cu un bulgăre de zăpadă care, fie face pîrtie în calea sa pe măsură ce se rostogoleşte şi creşte în dimensiuni, fie ajunge să distrugă totul atunci cînd deplasarea lui nu este controlată aşa cum trebuie.
    Tocmai de aceea, acţiunile trebuie foarte bine planificate în prealabil, pentru a nu oferi nicio posibilitate de scăpare celor care trebuie să răspundă pentru răul imens pe care l-au făcut omenirii.

(va urma)

sursa: Yoga esoteric

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 6 august 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails