vineri, 3 ianuarie 2014

Testarea utilizării emisferelor cerebrale

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 8 decembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Testarea utilizării emisferelor cerebrale

   Acest mail NU vi l-am expediat ca pe-o glumă sau ca pe-o simplă curiozitate, ci cu-n scop mai adînc.
    Mesajul din interiorul său îl veţi conştientiza la adevărata valoare abia după ce-o să vă prezint şi nişte materiale video care să trateze această problemă mai în detaliu. Anume, faptul că
omenirea a fost condiţionată de-a lungul timpului să gîndească aproape în întregime doar cu emisfera stîngă a creierului, în timp ce emisfera dreaptă, care reprezintă creativitatea şi asigură o viziune de ansamblu (nedeformată asupra lucrurilor, avînd o strînsă legătură cu Divinul), a fost făcută – prin diverse mijloace chimice şi electromagnetice – să fie lăsată nefolosită, în mod normal. Însă cu ajutorul unui antrenament susţinut, încet-încet, ea poate fi repusă-n drepturi.
    Oare-n ce scop credeţi c-a fost conceput acest lucru pervers? Ei bine, chit că vă place să auziţi sau nu, el a fost (şi încă mai este!) utilizat în scopul manipulării speciei umane, reprezentînd una dintre nenumăratele metode de supunere şi control a omenirii.
    Ştiu, sînt nişte cuvinte care deocamdată atîrnă cam greu în mintea foarte multor semeni de-ai noştri, dar acesta este crudul adevăr. O să vă convingeţi singuri cînd o să vă prezint un anumit film cu David Icke (toate la timpul potrivit). Să vedeţi atunci cîtă dreptate o să-i daţi omului ăla, cînd o s-auziţi ce spune!
    Pînă una-alta privţi cu atenţie la poza de mai jos. Hai c-am mărit-o de două ori faţă de cum am primit-o eu, ca să vă fie mai uşor să distingeţi şmecheria. În special, ca să vedeţi „mărarul” de pe antebraţul (şi mai apoi de pe picioarele) „fetei” în tricou negru, şi să-ncepeţi să simţiţi că e ceva-n neregulă la fotografia asta.

http://oi39.tinypic.com/1zlzwxe.jpg
Pariez c-o să te uiţi de două ori la poza asta! Nu-i aşa că de la bun început ai văzut
băiatul în tricou îmbrăţişînd din spate fata care stă-n fotoliu şi citeşte ziarul? Eşti sigur?
Dacă-ţi foloseşti şi emisfera dreapă a creierului ai să vezi că, de fapt, este invers.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 8 decembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails