sâmbătă, 22 martie 2014

Oare J. F. Kennedy a fost împuşcat din cauza extratereştrilor?!

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 2 iulie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Oare J. F. Kennedy a fost împuşcat din cauza extratereştrilor?!
(din ciclul: „Trei secrete ale americanilor” – partea 1)

sursa: blogul „Dincolo de limite”
data: 02 decembrie 2010

http://i.imgur.com/8UjrgUz.jpg
John Fitzgerald Kennedy sau „JFK”, după cum îi spun leneşii-ăştia de americanii,
care au damblaua să abrevieze „tot ce le pică-n mînă”, inclusiv numele oamenilor

    „Cetăţeni ai Pămîntului, nu sîntem singuri!”
    Cu aceste cuvinte dramatice, preşedintele american John F. Kennedy intenţiona să informeze întreaga lume că guvernul american avea contacte cu extratereştrii. Dar, înainte ca el să ţină acest discurs, pe 22 noiembrie 1963, a fost doborît de cîteva gloanţe ucigaşe. Cel puţin aşa pretinde profesorul cercetător istoric Lawrence Merrick de la Universitatea Cambridge, autorul bestseller-ului „Killing the messenger: The death of JFK" („Uciderea mesagerului: moartea lui JFK”).
    El susţine că JFK a fost asasinat pentru a fi împiedicat să dezvăluie date despre extratereştri. „Se pare că anumiţi indivizi din guvern, hotărîţi să păstreze secretul în privinţa farfuriilor zburatoare capturate, au decis să-l reducă la tăcere pe preşedinte", mai spune profesorul Merrik, care îşi bazează afirmaţiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe-o notiţă a acestuia. Se pare că preşedintele i-ar fi înmînat documentul guvernatorului Texasului, John Connally, chiar în maşina în care a fost omorît. John Connaly a trăit tot timpul cu spaimă-n suflet după acel eveniment. A depozitat documentul pătat de sînge într-un seif şi-a dispus ca acesta să nu fie deschis decît după moartea sa, care s-a produs în 1993.
    Nu după mult timp, documentul cu discursul preşedintelui american a ajuns în mîinile profesorului Merrick. Pentru a spulbera orice îndoială în privinţa notiţelor, 5 grafologi au autentificat scrisul ca fiind al lui Kennedy. Cercetările au mai scos la iveală faptul că exact c-o zi înainte de-a se deplasa la Dallas, JFK s-a întîlnit cu predecesorul său, Dwight D. Eisenhower, pentru a se sfătui dacă să dea publicităţii datele sale despre existenţa extratereştrilor. Se pare că cei care au ordonat asasinarea lui JFK au considerat că discursul va crea panică.
---------------------------------------------
    Treaba cu „panicarea populaţiei la aflarea veştii” mi se pare o explicaţie cît se poate de sumară, destinată celor novici în domeniul conspiraţiei, deoarece lucrurile-s mult mai complexe decît par. În acest sens:
– vezi Baza Dulce aflată sub statul New Mexico,
– vezi puzderia de canale subterane săpate la mare adîncime,
– vezi Aria 51 din deşertul Nevada,
– vezi sutele de mii de răpirile de copii ce se produc anual,
– vezi relaţiile de pedofilie şi ritualurile satanice la care aceştia sînt supuşi (şi-n care apropo, sînt implicaţi politicieni, preoţi catolici şi personalităţile de rang foarte înalt din diverse organizaţii mai mult sau mai puţin masonice),
– vezi experienţele MK-Ultra practicate de CIA,
– vezi complexul militar-industial de care pomenea Dwight Eisenhower în cadrul discursului televizat de la sfîrşitul mandatului său prezidenţial,
vezi zeciile de mii de apariţii şi incidente OZN petrecute pe tot globul în ultimii 100-120 de ani şi care-au fost muşamalizate-n cea mai mare grabă, dîndu-se ulterior tot felul de comunicate de presă şi dezminţiri ce conţin explicaţii de-a dreptul bizare, ce-ajung pînă la urmă se se constrazică între ele.
    În fine, nu mai anexez linkuri şi nu mai intru-n dealii pentru c-apoi nu mă mai opresc. Toate la timpul potrivit, probabil în cadrul altor scrisori.
---------------------------------------------

    Iată ce conţinea discursul preşedintelui Kennedy:
   „Dragii mei concetăţeni, oameni din toată lumea,
    Astăzi intrăm într-o nouă eră. Copilăria umanităţii ia sfîrşit şi se prefigurează o altă vîrstă. O călătorie plină de provocări. Cetăţeni ai Pămîntului, nu sîntem singuri! Dumnezeu, în infinita Sa înţelepciune, a populat Universul şi cu alte fiinţe la fel de inteligente ca şi noi. În 1947, forţele noastre militare au recuperat din deşertul New Mexico rămăşiţele unei nave necunoscute. Cercetătorii au spus că vehiculul venea din spaţiu. De atunci, guvernul nostru a luat contact cu creatorii acelei nave extraterestre. Cu toate că ceea ce vă spun pare terifiant şi de domeniul fantasticului, vă asigur, ca preşedinte, că nu aveţi de ce să vă temeţi. Ei au promis să ajute naţia noastră şi să învingă inamicii umanităţii - tirania, sărăcia, bolile şi războaiele. Deci, ne sînt prieteni, nu duşmani.
    Împreună cu ei vom putea crea o nouă lume. Dar nu vă pot promite că nu se vor face şi paşi greşiţi pe acest drum. Cred însă că sîntem stăpîni pe destinul Planetei noastre şi ne îndreptăm spre un viitor glorios. În următoarele zile, săptămîni şi luni vom învăţa multe despre aceşti vizitatori, de ce sînt aici şi de ce v-am ascuns prezenţa lor atîta timp. Vă cer să priviţi viitorul nu cu timiditate, ci cu curaj, pentru că putem trăi în pace şi prosperitate. Dumnezeu să vă binecuvînteze!”sursa: blogul Dincolo de limite


Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 2 iulie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails