luni, 28 aprilie 2014

Anunţ important din partea Fundaţiei Keshe

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 24 iulie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

    Notă introductivă:
   Termenul de „energie liberă este o traducere total neinspirată (ca să nu zic altfel!) a englezescului „free energy”, care de fapt înseamnă „energie GRATUITĂ” (free = 1. liber(ă), 2. gratuit(ă)). Sau poftim, „energie moca”, dacă este să folosim o exprimare neacademică, cuvînt care e alcătuit tot din patru litere, asemeni lui „free”, ceea ce în cazul traducerilor de filme din engleză (care-i o limbă foarte sintetică) este esenţial, ajutînd foarte mult în acest sens, pentru că dă posibilitatea citirii în timp util a subtitrării.
    Unii, în traducerile filmelor pe care le fac, îi mai spun şi „energie zero” („zero point energy” = „energie de nivel zero” sau „de punct zero”), din acelaşi motiv explicat mai sus (scurtarea la maxim a subtitrării în româneşte, pentru a putea ţine pasul cu sonorul original din limba engleză).
    Însă traducerea „energie liberă” s-a încetăţenit deja la noi în ţară, iar acum este foarte greu de schimbat. La fel ca şi titlul filmului „Matricea” („Matrix”), din păcate. Barem ăla a fost lăsat neschimbat, nici n-a mai fost tradus.
    Aşadar, iată articolul cules de pe Internet:


Anunţ important din partea Fundaţiei Keshe
(din ciclul: „Energie gratuită pentru toată lumea”)

data: 18 iulie 2012
autor: Dan Bozaru
situl: Yoga esoteric


    Poate cea mai uluitoare veste din ultima perioadă o reprezintă anunţul făcut de Fundaţia Keshe pentru luna septembrie a acestui an.
   Această fundaţie va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără discriminare, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav = magnetic + gravitation) pe care ea le-a dezvoltat şi perfecţionat, avînd la bază energia gratuită de punct zero. Invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii prin intermediul ambasadelor lor din Belgia poate fi citită aici: The world peace invitation and release of techmology („Invitaţie paşnică a guvernelor lumii spre a desecretiza tehnologia”).


Mehran Tavakoli Keshe, inginer iranian în fizică nucleară şi părintele Fundaţiei Keshe

    Într-un efort de-a se alinia cumva la această tendinţă foarte puternică – ce se manifestă din ce în ce mai mult în lume în ultima perioadă – în legătură cu implementarea unei clase complet noi de tehnologie şi de înţelegere ştiinţifică a realităţii, guvernul SUA şi-a exprimat şi el intenţia de-a lansa pe piaţa elemente extraordinare ale unei tehnologii bazate pe efectul Tesla şi pe descoperirile genialului savant Nicola Tesla, în special pentru a realiza transferul de energie fără intermedierea cablurilor („US Government Gives Classified Tesla Technology to UN for Sustainable Development Scheme” = „Guvernul SUA oferă către ONU tehnologie secretă de-a lui Tesla, pentru proiecte de dezvoltare suţinută”, articol ce poate fi citit în engleză AICI 1, AICI 2 sau AICI 3.
    Totuşi, ceea ce au de gînd să dezvăluie lumii reprezentanţii Fundaţiei Keshe depăşeşte în valoare şi importanţă orice a întreprins pînă acum ştiinţa actuală sau ceea ce ea a ascuns de cunoaşterea generală a lumii.
    Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi în ultimii 40 de ani a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa pe întreaga noastră planetă într-un timp foarte scurt, dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei (n.t. – lucru care nu s-a întîmplat, din păcate).
    Istoria dezvăluirii acestor tehnologii este însă ceva mai veche. Fundaţia Keshe a propus lumii prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care ea le-a proiectat şi dezvoltat, făcînd demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate statele au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgîndit brusc cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor de către alte state. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie, şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă. Se ştie însă că reprezentanţii NASA s-au retras intempestiv cu 24 de ore înaintea demonstraţiei, iar la două zile după aceea (pe 23 aprilie 2012) Preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau cele ce provin din afara Americii.
http://i.imgur.com/MXWuhwU.jpg     În urmă cu aproximativ o săptămînă, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămîni mai tîrziu (pe data de 21 septembrie 2012) ea va trimite tuturor ţărilor care vor dori documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie. Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invită direct şi fără echivoc liderii naţiunilor de pe Pămînt să desemneze persoanele calificate pentru a lua parte la întîlnirea ce va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012. Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice (Magrav). Mai apoi, ea va trimite simultan tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate (n.t. – nici acest lucru nu s-a întîmplat, au avut grijă Statele Unite şi tătuca Obama să nu transpire nimic).
    Practic vorbind, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii omeniri tehnologia bazată pe energie gratuită şi pe propulsie magnetică, fără să solicite nici un profit şi nici o sumă de bani pentru aceasta. Ţelul fundaţiei este de-a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume. ---------------------------------------------
    Acesta-i un lucru pe care întunecaţii din cadrul grupului llluminati nu-l doresc sub nici o formă, de aceea se opun cu toată violenţa prin intermediul SUA şi-al tuturor organizaţiilor militaro-masonice pe care le au în subordine: NASA, ONU, NATO, CIA, Google, Pentagon, NSA etc (cu observaţia că-n mod intenţionat am ataşat link doar la cea din urmă pentru că lumea a cam auzit de restul organizaţiilor, însă oamenii din România nu prea ştiu ce-nseamnă NSA – National Security Agency = Agenţia Naţioală de Securitate –, fiind tentaţi să creadă că-i scrisă greşit şi că-n relitate este vorba de NASA).
---------------------------------------------

    Noua tehnologie va face posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de 5-10 minute; de asemenea, ea va oferi cu uşurinţă posibilitatea călătoriilor galactice şi implicit a contactului cu alte civilizaţii extraterestre, graţie dezvoltării tehnologiei de zbor spaţial. O altă utilizare imediată a tehnologiei va fi în ceea ce priveşte asigurarea unei cantităţi îndestulătoare de apă potabilă foarte pură şi sănătoasă, astfel încît aproape nici o zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite şi a lipsei de apă.
http://i.imgur.com/QR9SsiY.jpg     Implicaţiile acestei intervenţii salutare a Fundaţiei Keshe în status quo-ul materialist şi limitat al ştiinţei contemporane – şi, implicit, al intenţiilor malefice ale „elitei” masonice pentru a menţine lumea la un nivel incipient de dezvoltare tehnologică şi energetică – va produce multe „valuri” în diverse medii de afaceri. Acum fiecare va putea vedea ce vor de fapt liderii ţărilor şi care sînt intenţiile lor adevărate.
    Probabil că la început, comunitatea ştiinţifică şi ţările aservite cabalei criminale masonice vor ignora cu desăvîrşire chiar şi această a doua propunere lansată de Fundaţia Keshe, urmărind ca ea să nu fie deloc mediatizată. Totuşi, este greu de presupus că toate ţările vor reacţiona în acelaşi mod; unele dintre ele vor întîmpina cu bucurie propunerile fundaţiei şi vor prelua tehnologia respectivă, punînd-o în aplicare imediat. Popoarele ţărilor care au refuzat această tehnologie vor vedea realizările excepţionale pe care alte state le-au obţinut, precum şi avansul nivelului lor de trai, al prosperităţii şi economiei naţionale. Atunci liderii lor vor trebui să explice de ce au refuzat tehnologia respectivă şi care este motivul pentru care oamenii sînt ţinuţi în continuare în suferinţă, nevoi şi multiple probleme financiare, cînd alţii sînt fericiţi şi progresează foarte repede.
    Pentru o transparenţă totală, Fundaţia Keshe va publica numele fiecărei ţări care va primi tehnologia respectivă şi adresa de e-mail care a fost folosită, astfel încît oricine doreşte, va putea urmări răspunsurile şi corespondenţa guvernamentală cu Fundaţia Keshe în această problemă. În felul acesta va putea fi făcută o evaluare a situaţiei internaţionale şi se va putea observa care state doresc cu adevărat progresul omenirii şi care nu doresc ca el să fie realizat. Totuşi, ne aşteptăm ca problema să fie ceva mai complicată decît atît, dată fiind incredibila abilitate satanică a cabalei masonice de corupere şi manipulare a opiniei publice, care împreună cu controlul asupra mass-media ar putea conduce pur şi simplu la ignorarea Fundaţiei Keshe şi-a excepţionalei sale oferte către omenire.
http://i.imgur.com/Ebnh8an.jpg     Criza energetică a omenirii va fi rezolvată repede şi toate problemele de ordin financiar care au rezultat din această „criză” – ce-a fost în mod deliberat menţinută de „elita” masonică pentru propriul ei profit – vor dispărea aproape imediat. Progrese uriaşe vor fi realizate de asemenea în domeniul medical prin aceeaşi tehnologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe. În ultimii şase ani, fundaţia s-a asigurat ca fiecare om de ştiinţă important de pe planeta noastră să primească patentele pentru sistemele noi inventate; în felul acesta s-a prevenit posibilitatea blocării tehnologiei de către un grup de interese sau de către o persoană individuală, astfel încît în acest moment cele mai multe state au deja patentele de invenţie în ceea ce priveşte generarea energiei, sistemele medicale, ecologice şi cele de călătorie spaţială.
    Vechile metode bazate pe exploatarea resurselor planetei (combustibili convenţionali), care au fost menţinute pentru a preveni dezvoltarea şi progresul accelerat al omenirii, vor deveni în scurt timp inutile; toate ţările au acum aceeaşi posibilitate pentru a conlucra în vederea implementării rapide a acestei tehnologii noi, pure şi armonioase, care implică sistemele Magrav. Aplicaţiile militare ale tehnologiei care va fi pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe sînt atît de distrugătoare, încît lumea va realiza imediat că războiul nu mai are nici un sens şi el va trebui să fie eliminat complet din existenţa noastră (n.t. – tare mi-e teamă că elita masonică are un cu totul alt punct de vedere asupra acestui subiect).
    Ţelul principal al Fundaţiei Keshe este acela ca nouă tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pămînt. Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sînt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nici o persoană, organizaţie sau naţiune ca fiind proprietatea ei. Aceasta poate să însemne în scurt timp prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită.sursa = din păcate, materialul respectiv a fost şters între timp de pe situl Yoga esoteric, însă îl puteţi găsi şi-n alte locuri căutînd cu Google

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 24 iulie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Un comentariu:

Luminita Sima spunea...

Da .How come ca pe siteul fundatiei anunta carti gratis, care de fapt se vand cu 9,99€?
Atunci cum sa cred ca daruiesc tehnologia de mai sus?
Domnul din poza are un aspect patent de comerciant arab ( noi avem destui in Romania).
Tare mi as dori sa ma insel.

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails