joi, 8 decembrie 2016

Poza zilei = alegeri 2016 în România

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică astăzi, 08 decembrie 2016 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Unii cetăţeni s-au prins cum stă treaba cu minciunile electorale, aşa c-au decis să facă ceva pe ea de politică!
Poza zilei = alegeri 2016 în România
(din ciclul: „Votaţi, voi, oropsiţi ai soartei!” – partea 2)

    În sfîrşit au început şi unii dintre români (nu toţi, ce-i drept) să se prindă care-i şmecheria cu votarea şi cum de fiecare dată sînt păcăliţi, dîndu-li-se s-aleagă dintre mai mulţi borfaşi, hoţi, mafioţi sau gangsteri politico-economici. În campania electorală aceştia le promit oamenilor marea cu sarea, iar după ce prostalăii se duc şi-i votează, cei ajunşi la putere shimbă imediat macazul şi revin la aceeaşi veche meteahnă post-decembristă, apucîndu-se de furat din banul public şi punîndu-le ţara pe tavă corporaţiilor străine spre a putea fi jefuită mai abitir decît înainte.
    Un exemplu de mafiot mioritic îl aveţi mai jos în persoana lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD.


Unii cetăţeni mai destupaţi la minte s-au prins cum stă treaba
cu minciunile electorale şi promisiunile bombastice,
drept pentru care-au decis să facă ceva pe ea de politică...
Şi să nu mai meargă DELOC la vot, fiindcă este-n zadar!

    Atenţie, asta nu-nseamnă că ceilalţi candidaţi din alte partide nu-s la fel de hoţi şi trădători. Din contră, toţi, dar absolut toţi sînt o apă şi-un pămînt, aşa că la ce bun să mai votezi?, cînd în realitate borfaşii se-aleg unii pe alţii între ei în cadrul partidelor, cumpărîndu-şi locul în Parlament în funcţie de şpăgile date şefilor ierarhici, urmînd ca apoi, în cei patru ani de mandat, să-şi recupereze şpaga înzecit. Asta da afacere, să dai o sută de mii şi să cîştigi un milion!
    Iar bizonii de români, la cît sînt de spălaţi la creier zi de zi prin intermediul mass-mediei (şi-n special al tembelizorului), se duc şi-i votează-n continuare, crezînd că astfel rezolvă problema. Ei nu pot pricepe-n ruptul capului că la putere hoţii se rotesc între ei, mimînd falsa impresie de libertate şi democraţie pentru simplul fapt că ţi se dă dreptul s-alegi între mai mulţi lupi îmbrăcaţi în blană de oaie. Aceste lucruri le-am adăugat ca o continuare firească a ceea ce vă spuneam acum patru ani (vezi mail-ul cu titlul Pentru cei nedumeriţi cum stă treaba, expediat vouă pe 18 noiembrie 2012), cînd, tot aşa, avea loc o campanie electorală în vederea unor alegeri la fel de murdare.
    Aşadar, votaţi, voi, oropsiţi ai soartei, că votaţi degeaba! Hai, alegeţi de ce boală vreţi să muriţi: de ciumă?... de holeră?... de cancer?... sau de SIDA? Poftim, aveţi patru variante de lozuri, toate necîştigătoare, ca să nu ziceţi apoi că nu-i democraţie. Prin urmare, puneţi mîna pe ştampilă, intraţi în cabină, ascundeţi-vă după perdea (să nu vă vadă lumea cît sînteţi de inconştienţi şi de zombificaţi) şi votaţi boala de care vreţi să muriţi!

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică astăzi, 08 decembrie 2016 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails