luni, 23 decembrie 2013

16-22, Crin şi Ponta au tras în noi!

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 20 decembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


1​​6-22, Crin şi Ponta au tras în noi!
(din ciclul: „PORCII ăştia ar trebui atenţionaţi, că tot vine Crăciunul...”)

    Vorba unui coleg de serviciu care-mi trimitea aseară un răspuns pe mail, drept urmare a articolului ​publicat de Ciprian Domnişoru pe situl „Vox Publica” şi expediat vouă ieri, cu cîteva ore mai devreme (vezi AICI). Citez răspunsul trimis de acel coleg:
    Cu asta [n.t. – cu articolul respectiv] sînt întru totul de acord. Pe 15 decembrie am fost la Universitate. Porcii ăştia ar trebui „atenţionaţi", că tot vine Crăciunul... Din păcate, pe 22 nu voi fi în Bucureşti.
    Pentru cei care nu ştiu, duminica trecută, pe 15 decembrie, a avut loc în capitală (la Universitate şi-n Piaţa Victoriei) o manifestaţie împotriva Codului Penal, dar mai ales împotriva guvernului corupt care-a înlesnit începerea explorării gazelor de şist la Pungeşti. Asemeni evenimentelor petrecute-n satele vasluiene, şi-n Bucureşti jandarmii au intervenit în forţă, bătînd şi arestînd manifestanţii.
    Sînt convins că poimîine, pe 22 Decembrie, va avea loc o demonstraţie şi mai mare, care să le-aducă aminte guvernanţilor că viaţa lor poate lua o întorsătură NEAŞTEPTATĂ, în cazul în care continuă să acţioneze ca şi pînă acum, vînzînd ţara străinilor şi bătîndu-şi joc de poporul român.
    Nu vreau să spun mai multe, dar simt că-n „ţărişoara asta mică şi amărîtă” se va întîmpla pînă la urmă CEVA – ceva mare, mare de tot! În fine, rămîne de văzut.

http://i.imgur.com/3lElpwo.jpg
Spre Tîrgovişte?...

    Dialog imaginar post-decembrist (atenţie, coincidenţele NU sînt întîmplătoare):
   – Nu vă supăraţi, ăsta-i drumu' spre Tîrgovişte? întrebă speriat „nea Nicu”, scoţînd capul pe geamul limuzinei.
   – Ăsta-i, răspunse un protestatar din Piaţa Victoriei. Da' unde vă grăbiţi aşa?
   – Vrem să scăpăm de urmăritori, zise repede „coana Leana”.
   – Vă urez drum bun şi călătorie sprîncenată!
   – Mulţumim!, adăugară la unison cei doi conducători mult-iubiţi şi-o porniră-n trombă spre „destinaţia salvatoare” (cel puţin aşa credeau ei).

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 20 decembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails