joi, 26 decembrie 2013

Am ajuns să cumpărăm, la preţuri colosale, alimente IRADIATE!

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 6 august 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Am ajuns să cumpărăm, la preţuri colosale, alimente IRADIATE!
(din ciclul: „Azi în corp un Cobalt-60 depui/ Mîine el va scoate pui”)

sursa: Financiarul.punct.ro
data: 20 noiembrie 2012

     Indiferent dacă ştii sau nu, deşeurile nucleare (cobalt-60) sînt utilizate de zeci de ani pentru a face mîncarea ta „mai sigură”, prezintă situl ​Wakeup-world.com.

http://oi43.tinypic.com/sblb9l.jpg
Cum credeţi că rezistă alimentele perisabile atît de mult timp în magazine fără să se strice?

     În zilele noastre există o neînţelegere profundă în rîndul publicului larg referitoare la valoarea alimentelor organice CERTIFICATE. Întrebarea nu este dacă preţul (mai mare cu peste 50%) pe care-l plăteşti la casa de marcat pentru un aliment organic merită cu adevărat, avînd în vedere conţinutul de vitamine, minerale şi ​fitonutrienţi. Chiar dacă alimentele organice au de obicei o densitate nutritivă considerabil mai mare, nu întotdeauna caracterul „special” al acestor produse este pozitiv.
    Mai degrabă, un consumator educat se va uita la ceea ce NU conţin şi ceea ce NU s-a întîmplat cu aceste produse în călătoria lor spre farfuria ta.
    În prezent, agenţiile de reglementare, ca de exemplu FDA (n.t. – adică „Food and Drug Administration”, ceea ce mai pe româneşte înseamnă „Agenţia [Naţională Americană] de Administrare a Medicamentelor şi Alimentelor”), susţin şi promovează ACTIV utilizarea izotopului de COBALT-60, cules de la reactoarele nucleare, ca o formă de „pasteurizare” pentru toate alimentele convenţionale.
    Oficialii susţin că alimentele devin astfel „mai sigure”. Utilizarea unor eufemisme, de genul „aditiv alimentar” şi „pasteurizare”, pentru a descrie procesul de „bombardare” a alimentelor cu niveluri exagerat de mari de radiaţii gama nu poate anula faptul că aceleaşi raze mortale care sînt generate de armele termonucleare ce distrug viaţa sînt acum aplicate asupra alimentelor noastre pentru „a le face mai sigure”.

http://oi39.tinypic.com/2hncoj9.jpg

    Cantităţi inimaginabile de radiaţii folosite pentru „pasteurizarea” alimentelor
    Această frază nu conţine temerile unui ipohondru, deoarece nu vorbim despre cantităţi mici de radiaţii.

    Nivelul radiaţiilor gama folosite începe de la 1 kiloGray (unitate de măsură echivalentă a 16.700.000 raze X pulmonare sau de 333 de ori doza LETALĂ umană) şi ajunge pînă la 30 kiloGray (500.000.000 raze X pulmonare sau de 10.000 de ori doza LETALĂ umană).
    Următorul tabel arată o listă cu alimente care sînt „tratate” în acest fel:

http://oi39.tinypic.com/33xwvpv.jpg

    Cum îţi dai seama dacă alimentele tale au fost „bombardate” cu radiaţii?

http://oi40.tinypic.com/1z5snpj.jpg
O grămadă de „bunătăţi” popsesc pe rafturile supermarketurilor,
iar clienţii habar n-au ce surprize se-ascund în marfa pe care-o cumpără

    Atunci cînd cumperi alimente convenţionale, n-ai nici o siguranţă că acestea nu au fost iradiate. Deşi cerinţele de etichetare specifică faptul că alimentele iradiate vîndute-n magazine ar trebui să aibă pe ambalajul produsului ​simbolul internaţional Radura, (n.t. – simbolul verde deschis este valabil pe plan internaţional, iar cel verde închis este aplicat în SUA) controlul în această privinţă este destul de redus şi slab, iar produsele din restaurante şi cele procesate care conţin ingrediente iradiate nu sînt obligate prin lege să le eticheteze corespunzător.
    Etichetate sau nu, alimentele iradiate sînt expuse la aceleaşi radiaţii gama ionizate care au distrus viaţa la Hiroşima, Cernobîl şi – mai recent – la Fukuşima.
    Formele de viaţa „primitive” (microbii), refuză să ingereze alimente iradiate (de aceea le folosim noi), dar oamenii sînt destul de naivi pentru a se lăsa păcăliţi de „autorităţile” guvernamentale, care spun că dozele de radiaţii ionizate aplicate alimentelor, şi care ajung  la aproape un miliard de raze X pulmonare, „sînt sigure pentru consumul uman”.

   Războiul împotriva perisabilităţii alimentare

    În ciuda promovării iresponsabile a acestui proces ca fiind unul sigur, iradierea alimentară distruge aproape în totalitate conţinutul de vitamine din produs, creează un număr de produse secundare toxice, ca de exemplu 2-alchil-ciclo-butan, care a fost demonstrat ca fiind citotoxic (distruge celulele), genotoxic (distruge ADN-ul) şi CANCERIGEN (dezvoltă cancerul), în urma unor studii pe animale.
    De asemenea, radiaţia gama este capabilă să crească gradul de ​alergenitate al unor proteine alimentare, prin denaturarea lor (ca de exemplu în cazul laptelui), iar acest efect secundar a fost identificat chiar şi la doze reduse de radiaţii.
---------------------------------------------
    De curiozitate, aţi văzut ce scriu producătorii pe cutiile sau pungile în care vine ambalat laptele procesat industrial? Zic aşa: „produs pasteurizat”, însă bandiţii nu spun dacă a fost pasteurizat prin FIERBERE sau prin IRADIERE. Cînd citeşti acea inscripţie, te gîndeşti în mod automat la sterilizare prin fierbere, urmată de-o răcire bruscă (vezi linkul). Ei bine, uite că nu-i deloc aşa!
    Cam cîtă energie termică (electrică, etc) credeţi c-ar consuma o firmă să-ncălzească tot laptele pe care-l ambalează şi-l preia de pe banda rulantă? Atenţie, este vorba de tone sau zeci de tone! N-ar fi mai simplu (şi ca timp şi ca investiţie) să-l treacă printr-o baie LETALĂ de radiaţii gama, astfel încît să fie siguri că produsul este sterilizat complet şi, din păcate, să omoare tot ce este viu înăuntru? Din punctul lor de vedere, acest procedeu de sterilizare le aduce numai avantaje: timp de aşteptare redus (cîteva zeci de secunde), investiţie tehnologică minimă, sterilizare mai eficientă, conservare mai îndelungată (produsele lactate pot sta mai multă vreme pe rafturile magazinelor fără să se altereze), precum şi pierderi mai mici (cu returnarea şi reambalrea mărfi expirate, etc). Ce contează sănătatea clienţilor, BANUL SĂ IASĂ!
    Asta trecînd peste faptul că, la cîte zeci de tone de produse lactate procesate industrial se comercializează zilnic pe piaţă, acele alimente numai NATURALE NU SÎNT. Pentru mai multe detalii în acest sens, vă invit să mai citiţi încă o dată scrisoarea cu titlul „​Cum a falimentat-o Danone pe tanti Miţa din Moeciu, epistolă trimisă vouă pe 24 mai 2012. Oameni buni, la ora actuală laptele şi produsele lactate procesate industrial sînt fabricate din pastile sintetizate chimic. Dacă este s-o luăm logic, în primul rînd aş vrea să văd şi eu zecile alea de mii de vaci care produc acest lapte! Să le văd păscînd pe pajiştile şi cîmpiile ţării, ca-n Olanda sau Elveţia. Ăştia aflaţi la conducerea ţării distrug şi fură tot ce pot din România, inclusiv grajduri şi ferme agricole întregi, iar fabricanţii de lactate au tupeul să vină şi să ne mintă „că nu, frate, stai să vezi, că, de fapt, produsele noastre sînt 100% naturale”. Bă, mă leşi?!
    Cel mai bun exemplu de manipulare publicitară la produse lactate îl puteţi viziona în clipul video de mai jos. Ca o simplă coincidenţă, acest clip a fost difuzat pe sticlă începînd cu a doua jumătate a anului 2007, iar în el apărea Teo Trandafir care făcea de zor reclamă mincinoasă la produsele Danone, în încercarea de-a recîştiga încrederea clienţilor în această firmă, încredere pierdută-n urma unui scandal mediatic prin care s-a descoperit – cu cîteva luni mai devreme, mai exact în iulie 2007 – că Danone folosea dioxină în procesul de producere a iaurtului (vezi cazul dioxina din iaurt):



    Cam cîte facultăţi de psihologie şi marketing îţi trebuie ca să-ţi dai seama că totul sună (şi chiar este!) FALS în această reclamă? ---------------------------------------------

http://oi39.tinypic.com/30wnzvs.jpg
Manipularea alimentelor iradiate se face cu ajutorul soldaţilor,
însă lumea nu ştie ce se petrece-n spatele uşilor închise

    Aşadar, cum se poate ca un proces care este atît de clar în detrimentul sănătăţii umane să fie permis? Există cel puţin trei motive care stau în spatele acestui proces periculos:

    Igienizarea alimentară:
    Iradierea alimentară permite continuarea practicilor agricole nesigure şi fundamental neigienice, considerate esenţiale pentru profitabilitatea unor ferme sau fabrici mari deţinute de corporaţii. Atunci cînd apa de canalizare umană şi cea reziduală în combinaţie cu gunoiul de la grajdurile animalelor bolnave, crescute cu antibiotice, este folosită ca îngrăşămînt, tulpini virulente de bacterii rezistente la antibiotice pot infecta produsul, ajungînd în profunzime în ţesuturi, acolo unde substanţele chimice de igienizare nu ajung. Radiaţiile gama, care penetrează în mod eficient şi adînc produsul, permit condiţiilor iresponsabile, imorale şi neigienice să se păstreze.

    Globalizare alimentară:

    Un grad mai mic de perisabilitate oferit de iradierea alimentară susţine globalizarea continuă a producţiei şi distribuţiei alimentare, promovînd profitabilitatea corporaţiilor transnaţionale, al căror respect pentru suveranitate, drepturi constituţionale şi sănătate publică a cetăţenilor din orice ţară din lume este pe locul doi, în comparaţie cu obiectivul principal, acela de-a  urmări profitul cu orice preţ.

    Politizarea alimentară:

    În sfîrşit, sistemul militar-industrial cere publicului să perceapă energia nucleară ca pe ceva „benefic” care ne protejează, şi nu ca pe-un factor de război sau ca pe-un posibil dezastru ecologic. Deşeurile nucleare sînt brusc transformate atît într-o marfă profitabilă, cît şi într-un „agent benefic omului”, sub îndrumarea şi sprijinul guvernului.

    În acest moment, calitatea alimentelor a devenit un paradox peste tot în lume.
    Nu cu mult timp în urmă, toate culturile umane considerau mîncarea sacră, pentru proprietatea alimentelor de-a susţine bunăstarea noastră fizică, emoţională şi spirituală. Astăzi, forţele capitalismului şi ale aşa-zisei „pieţe libere”, fără limite, au transformat mîncarea în OTRAVĂ METABOLICĂ DEVITALIZANTĂ, care-i transformă încet-încet şi pe cei care o consumă în MĂRFURI, adică în pacienţi bolnavi.

   Comentarii cu privire la acest articol:

    Anca (miercuri, 21 noiembrie 2012, la ora 2:28 pm)
Eram sigură că se iradiau alimentele, altfel nu erau precum carnea refrigerată, să fie bună 4 săptămîni. Povesteau unii şoferi că la încărcarea alimentelor pe maşină, acestea treceau printr-un tunel pe bandă rulantă şi era pus semnul „Radiaţii”.

    Un român (marţi, 27 noiembrie 2012, la ora 4:15 pm)
Căutaţi în pieţe şi-n supermaketuri fructe din alte ţări decît Turcia şi nu veţi găsi decît rareori…EVAZIUNE fiscală „la greu” sub protecţia Gărzii Financiare, Poliţiei Vamale etc. Produse nocive consumului uman pe perioadă lungă de timp, eliminarea producatorilor români din pieţe şi supermaketuri, acesta e tabloul CORUPTIEI şi INDIFERENTEI guvernanţilor de după 1990 !!! Sîntem în 2012 şi, în mod ABSOLUT CIUDAT, ţara asta mai are tăria să ÎNDURE …!!!

    Ioana Bobocea
(sîmbătă, 23 martie 2013, la ora 11:19 am)
La investigaţia cu aparatul de biorezonanţă SCIO, am constatat că am în exces RADIAŢII GAMA... În timp, acestea produc CANCER. UCIGAŞILOR! Iar eu mănînc în general FRUCTE şi LEGUME …..

sursa: Financiarul.ro
sursa de inspiraţie în limba engleză: The Invisible Nuclear Threat Within Non-Organic Food
(adicătelea „Ameninţarea nucleră invizibilă din mîncarea anorganică”)

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 6 august 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails