marți, 31 decembrie 2013

Chemtrails – dîrele morţii şi în România

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 1 septembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


CHEMTRAILS – dîrele morţii şi în România
(din ciclul: „Umbre pe cer / Umbre pe cer se rotesc...”)

autor: mario6925 (pseudonim literar)
situl: Active Information Media
data: 18 august 2012


    Cu toate informaţiile revelate în ultimii ani, oamenii sînt tot mai conştienţi că pînă la urmă „teoria conspiraţiei”, cum le place unora să-i spună, de fapt, nu este teorie, ci ea există cu adevărat.
    Printre problemele existente deja (ca de exemplu chimizarea alimentelor, a apei potabile, folosirea fluorului în pasta de dinţi, avînd ca efect calcifierea glandei pineale care este răspunzătoare de trezirea spirituală a fiinţei umane, precum şi multiple efecte fiziologice negative, în care sînt implicate concernele masonice DuPont şi IG Farben), mai există un fenomen care nu se mediatizează îndeajuns, cel puţin la noi în ţară. Este vorba de „chemtrails” (chem-trails = chem ical trails) sau dîre chimice pe cer.

http://i.imgur.com/2bIICja.jpg
O „mică şi nevinovată” dîră chimică a morţii, după aproape o oră de la pulverizare

    Acest fenomen a apărut pentru prima dată prin anii 1995-1996 în SUA. A fost observat de anumiţi biologi şi oameni de ştiinţă independenţi, ca urmare a investigaţiilor individuale. În urma sesizărilor instituţiilor guvernamentale din domeniul aviaţiei civile, armatei şi sănătăţii, oamenii care depuneau aceste sesizări ori primeau răspunsuri evazive ori nu le primeau deloc. Asta i-a făcut să aprofundeze mai mult această problemă, iar concluziile sunt bulversante.

http://i.imgur.com/8mJjKrW.jpg
Alt exemplu de dîră chimică (chemtrail)

    În esenţă, despre ce este vorba?
   Avioanele lasă în urma lor nişte dîre pe cer. Acestea se numesc contrails (con-trails = condensation trails), adică dîre de condensare. Toată lumea este obişnuită cu ele şi toţi oamenii ştiu că acestea se formează datorită eliberării gazelor rezultate în urma arderii kerosenului în turboreactoarele avioanelor. Aceste dîre, dacă le privim, se menţin cîteva secunde (maaaxim cîteva minute!), apoi se dispersează în atmosferă. Diferenţa dintre chemtrails (dîre/urme chimice) şi contrails (dîre/urme de condens) este că dîrele chimice se menţin cîteva ore bune în atmosferă (uneori chiar şi-o jumătate de zi), lăţindu-se din ce în ce mai mult.


    Păi, de-aia am cerut noi să intrăm în NATO, că să vină „Unchiul Sam” şi, sub acoperirea anonimatului, să împrăştie tot felul de chimicale peste România? (mai bine spus şi peste România?”)

http://i.imgur.com/dM1blkQ.jpg
Comparaţie între o dîră chimică lăţită şi una „proaspăt trasată”

    Surpriza biologilor americani a fost cînd, după sesizarea fenomenului, statistica Departamentului Sănătăţii din zonele respective a indicat o creştere a virozelor de tot felul, a bolilor de plămani şi nu numai. După ce persită o vreme în atmosferă, aceste substanţe cad pe sol. Analizele efectuate într-un laborator privat pe cîteva probe luate de pe solul şi de pe plantele din zonele respective au scos în evidenţă faptul că este vorba de metale grele (compuşi pe bază de plumb) şi diferite substanţe chimice deosebit de toxice (zinc, cadmiu, aluminiu şi bariu în diverse combinaţii chimice), precum şi – atenţie mare, stimaţi telespectatori! – „agenţi biologici patogeni în stare latentă”.

http://i.imgur.com/4eL7WRR.jpg
Două dîre chimice ale morţii, una lăţită deja, alta abia pulverizată

    În urma unei analize logice, concluzia este clară:
    Prin împrăştierea acestor elemente în atmosferă, Cabala care guvernează din umbră întreaga Planetă îşi duce la îndeplinire planul, conform ideologiei eugeniei de reducere drastică a populaţiei Terrei, la vedere, cu mijloace deosebit de eficiente (de la altitudinea de 7.000-10.000 de metri se acoperă o suprafaţă mare de sol), iar profiturile corporaţiilor farmaceutice cresc considerabil.

    Personal, cu vreo 2 ani în urmă am sesizat acest fenomen care acum are loc şi-n ţara noastră
    Coincidenţele au început s-apară atunci cînd am observat chemtrails-urile pe cer, iar după cîteva zile pe toate canalele de ştiri se făcea anunţul că „o nouă gripă loveşte România”. Credeţi că era întîmplător? Eu nu cred în întîmplare, ci doar în legea cauzei şi efectului, iar atunci toate cazurile şi lucrurile care la prima vedere par disparate încep să se lege, alcătuind o imagine de ansamblu mult mai mare şi mai clară. În materialul de faţă toate pozele sînt făcute de mine deasupra Bucureştiului şi Braşovului...

http://i.imgur.com/aJWgRof.jpg
Formaţiunile noroase apărute pe cale naturală n-au niciodată tendinţa de-a se intresecta sub forma unor dîre pe cer.
Iar în mod normal, dîrele de condens lăsate de avioanele cu reacţie (aviaţia militară) dispar în mai puţin de-un minut.
Astea de ce durează uneori şi mai bine de 24 de ore??!!

    În ultimii ani poate aţi sesizat numeroasele campanii disperate de vaccinare a copiilor şi populaţiei, atît la nivel mondial cît şi naţional, şi vehemenţa unor marionete ale corporaţiilor farmaceutice, atît din mediul politic cît şi din domeniul medical de-a ne vaccina.
    Dragilor, pentru voi şi copiii voştri, nu mai faceţi asta, totul este o manipulare şi-o dezinformare planificată cu muuuult timp înainte. Gîndiţi-vă la un lucru elementar. Anume că, în ciuda avansării biologiei, geneticii şi-a ştiintei în general, omenirea este tot mai bolnavă, noi boli apar în fiecare an, iar noi cheltuim tot mai mulţi bani pe medicamente care NU ne însănătoşesc, ci ne fac dependenţi de un sistem carenu tratează cauza, ci doar efectul, pentru a spori profitul companiilor farmaceutice.
    Îndreptaţi-vă spre tratamentele naturiste şi produsele naturale, încercaţi să consumaţi alimente cît mai mult posibil NATURALE. De altfel, singura modalitate de-a ne proteja împotriva dîrelor chimice ale morţii (chemtrails of death) este de-a ne întări sistemul imunitar şi-a ne ridica nivelul propriu de vibraţie, prin aşa-numita „trezire spirituală a fiinţei umane”.

http://i.imgur.com/XN7sDmt.jpg
Dîre ale morţii sau „Umbre pe cer”, vorba versurilor formaţiei Holograf

    „Ca să trăieşti îţi trebuie noroc”, vorba aceloraşi versuri:


    Revenind la chemtrails, aceste operaţiuni se fac în cel mai mare secret, foarte puţine persoane avînd acces la orchestrarea lor. Tehnic vorbind, acestea se pun în aplicare prin pulverizarea de la nivelul aripilor avionului a acestor substanţe de către avioane-cisternă specializate, sau chiar din avioane de marfă în fuselajul cărora sunt ataşate recipiente pline, comandate probabil automat prin computere, astfel încît pulverizarea să se declanşeze doar deasupra zonelor intens populate. De altfel, personal am observat asta deasupra Braşovului; după ce avionul ieşea din zona intens populată, pulverizarea se oprea, iar avionul lăsa în urmă dîre de condensare (contrails) care după cîteva zeci de secunde se evaporau.
    O altă metodă de-a împrăştia aceste substanţe nocive este cea directă. Adică aceastea sînt introduse direct în combustibilul avionului şi astfel este împrăştiată de turbinele motoarelor avionului. Puteţi viziona aici o filmare făcută dintr-un avion militar aflat deasupra unui avion cisternă Mc Donnell Douglas KC-10, unde se vede clar cînd este cuplată şi decuplată pulverizarea:


http://i.imgur.com/UdZN5FP.jpg      Şi avînd în vedere că cei mai mari producători de kerosen se află sub „tutela” familiei Rockefeller, care sunt promotorii Noii Ordini Mondiale – de ce oare nici nu mă miră? – hai să mai dau cîteva nume.
    De exemplu, principalul acţionar la IG Farben este Madeleine Albright, care este vestită prin campania de vaccinare în Africa, în urma căreia milioane de copii s-au îmbolnăvit de SIDA, ca de altfel şi campania din România, care tot sub egida ei a fost finanţată şi cu acelaşi efect.
    De asemenea Donald Rumsfeld, fostul secretar al Apărării SUA, care a făcut profituri imense din corporaţiile farmaceutice la care este acţionar, nume pe care-l găsim de asemenea în organizaţiile prin care Cabala acţionează la vedere, cum sunt Grupul Bilderberg, Consiliul Relaţiilor Externe (CFR = Council on Foreign Relations), Comisia Trilaterală etc.
    În imaginile alăturate, ceea ce par nori, sunt de fapt împrăştierea dîrelor după cîteva ore, cerul fiind înainte perfect senin.
    O altă problemă de ordin tehnic este faptul că avioanele care împrăştie aceste substanţe NU urmează strict nişte culoare de zbor, trasee care în traficul aerian sînt absolut obligatorii, ele traversează spaţiul aerian din toate direcţiile, iar pentru a te putea abate de la culoarul iniţial, cursa aeriană respectivă trebuie să aibă o aprobare specială de la Tutela Aeriană Română. Deci...??? Ori guvernanţii NU ştiu de acest fenomen, ori este tot „teoria conspiraţiei”...??? Aceste întrebări de bun simţ trebuie adresate forurilor competente, aduse dovezi şi traşi la răspundere pentru genocidul planificat care ni se-ntîmplă...

    Ca o concluzie adaug că acest fenomen, la fel ca multe altele, este şi-n atenţia civilizaţiilor extraterestre care ne supraveghează în aceste momente cruciale din istoria Planetei.
    În numeroase mesaje de channeling (transmisie telepatică cu ajutoul a diverse mediumuri umane) venite de la Federatia Galactică a Luminii şi nu numai, ni se revelează faptul că „Ei” (extratereştrii benefici) acţionează permanent pentru înlăturarea acestor chemtrails din atmosfera Planetei. Într-un mesaj recent se spunea faptul că, dacă n-ar fi făcut acest lucru, omenirea ar fi trăit acum un adevărat coşmar din cauza răspîndirii unor molime la nivel planetar, iar decesele ar fi fost de ordinul milioanelor.
    Avînd în vedere timpul în care ne aflăm, faţă de momentul important care ne aşteaptă către sfîrşitul acestui an, am convingerea că tot ceea ce întreprinde Cabala de-acum încolo nu va mai avea nici un efect asupra noastră. Adevărul iese din ce în ce mai mult la lumină, omenirea se „trezeşte” tot mai mult din somnul conştiinţei, iar noua lume se naşte încet-încet.
    Noua Eră ne va pune în postura să facem alegeri conştiente de-acum încolo, iar ceea ce-a fost negativ şi malefic să fie înlăturat definitiv, să ne fie o lecţie din care am învăţat şi din care fiecare dintre noi ne-am ridicat mai puternici, spre a deveni cetăţeni galactici cu drepturi depline, Fiinţe de Lumină pe drumul evoluţiei spirituale...


   Comentarii

Scris la 19.08.2012 de TheFuture2012:
    Este adevărat! Mi-aduc aminte că aveam 5 ani şi vedeam pe cer avioane care lăsau o dîră. Atunci dîrele dispăreau în maxim 5 minute, astăzi nu mai dispar.

Scris la 19.08.2012 de Recons:
    În vara anului trecut (iulie 2011) am urmărit timp de 30 de minute în mod stăruitor cum un avion a brăzdat cerul în lung şi-n lat, întorcîndu-se înapoi spre zona ce abia o survolase pentru a continua împrăştierea dîrelor chimice, lăsînd urme pe cer sub forma unor „S”-uri care au persistat mult timp chiar şi după ce şi-a terminat „treaba”... Este vorba de nordul Bucureştiului! Ca urmare, cerul era foarte „murdar”, c-o vizibilitate mult redusă, şi avea un aspect „lăptos”...
    Anul acesta am văzut că cerul este mult mai senin, mai pur şi mai frumos... probabil datorită intervenţiei pe care o primim de la cei care ne ajută.


sursa: Active Information Media

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 1 septembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Un comentariu:

Marius Sumedrea spunea...

Salutari ! Articolul este scris de mine inainte sa-mi creez blogul. Am colaborat cu AIM o perioada de timp. Blogul meu este ,,burebista2012". Numai bine !

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails