joi, 26 decembrie 2013

Pe 2 decembrie, la Pungeşti s-a declanşat măcelul poporului român

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 12 decembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Pe 2 decembrie, la Pungeşti s-a declanşat măcelul poporului român
(din ciclul: „Somnul naţiunii naşte monştri”)

sursa 1: Călin Adrian
sursa 2: InfoCivic punct ro
data: 02 decembrie 2013


   Dormi popor român, căci adînc te-ai înfundat în somnul cel de moarte! – acel „somn al naţiunii care naşte monştri”, ca să-l parafrazăm pe Francisco de Goya.
    Luni, în dimineaţa zilei de 2 decembrie 2013, în mod simbolic la doar cîteva ore de la ziua naţională a statului român, prin intermediul forţelor de represiune, acelaşi stat a început faza finală a războiului împotriva propriului popor. Etapa violeţei fizice, a anihilării ultimilor oameni care au rămas legaţi de pămînt, n-au fugit din ţară, şi care încă mai au curajul să se opună abuzurilor statului monstru.

http://oi41.tinypic.com/35kv8dy.jpg
Trist, dar adevărat: aceasta-i realitatea-n care trăim, o cuşcă cu GARTIILE INVIZIBILE numită DICTATURĂ

     Dictatura care apără interesele masonice ale Cabalei criminale a trimis Jandarmeria să atace oamenii care-şi apără sărăcia şi pămînturile. Chevron şi Jandarmeria română au pornit în toiul nopţii, tîlhăreşte, un nou asalt la Pungeşti. Acum este cît se poate de clar, chiar şi pentru cei care încă mai aveau dubii, că Jandarmeira română a făcut pact cu diavolul şi lucrează pentru Chevron.
    Pontaşi Băsescu, doi trădătoti de ţară, au declanşat faza finală a războiului împotriva propriului popor. Guvernul României ne-a declarat război civil. Au defilat nenorociţii ieri, de ziua naţională, să ne impresioneze cu forţa lor, şi la nici 24 de ore de la eveniment au şi folosit-o! Statul român, care după 1990 a ajuns slugă a corporaţiilor străine, a devenit duşmanul numărul 1 al poporului român.

http://oi39.tinypic.com/i25yq1.jpg
Nici măcar oamenii cu Salvarea care transportau răniţi n-au fost lăsaţi să treacă mai departe
(sursa materialului foto-video: „TV Bîrlad în direct”)

http://oi39.tinypic.com/6qju61.jpg
Degeaba au încercat să stea de vorbă cu forţele de ordine, fiindcă n-au avut cu cine


http://oi43.tinypic.com/sc703a.jpg
– Nici la mama guvernului nu-i aşa!!! Acolo nu-i păziţi aşa pe hoţii-ăştia!...

http://oi39.tinypic.com/u96ck.jpg
– Vă rog să rămîneţi pe loc, domnu! Este zonă restricţionată momentan.
Pentru siguranţa Dvs e bine să rămîneţi aici!

http://oi42.tinypic.com/1zf7v4k.jpg
– De ce, fiindcă vreţi să-i omorîţi pe-ăia acolo?
– Nu se moare!
– Cum nu se moare, dacă Salvarea cară?
– Sîntem aici ca să fiţi în siguranţa Dvs.

    O comună săracă din judeţul Vaslui este asediată de sute de jandarmi, sclavi ai regimurilor totalitare. Săteni paşnici sînt atacaţi la 4 dimineaţa de trupe militare – atenţie, este vorba de trupe ale Jandarmeriei române. România este captivă clasei politice infracţionale protejată de structurile corupte ale statului. În Pungeşti oamenii n-au voie să iasă din curţi, să circule pe drum.


    A fost declanşată starea de necesitate? Desigur, necesitatea de-a servi interese ilegitime. Necesitatea de-a închide gura cetăţenilor care-şi apără pămînturile şi neamul. Pungeşti este începutul sfîrşitului. Pungeşti a fost declarată „zonă de ordine publică specială”! Coloana forţelor de ordine care venea dinspre Vaslui avea 45 de maşini şi se întindea pe 3 km!!!

    Apel către ţară: CITEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE!

    Ieşiţi de urgenţă în stardă! Se comit abuzuri de nedescris! Oamenii din zonă sînt terorizaţi în permanenţă de forţele de ordine, zi şi noapte, perimetrul din zona Pungeşti este închis circulaţiei! Veniţi să vă apăraţi familiile, apa şi pămîntul, apă şi pămînt pe care compania Chevron vrea să le otrăvească cu bună ştiinţă! De data aceasta sînt ori EI, ori NOI!
    Au fost reţinute în jur de 40 de persoane din Tabăra de Rezistenţă din Pungeşti. Jandarmi echipaţi cu bastoane, gaze lacrimogene scuturi şi cagule i-au ridicat absolut pe toţi cei din tabără sub pretextul legitimării şi i-au dus cu dubele la Vaslui. Pentru mai multe detalii, vezi materialul video de mai jos, filmat în noaptea şi-n dimineaţa zilei de 2 decembrie şi urcat pe YouTube:


   Replica firmei americane: „Chevron s-a instalat la Pungeşti!”
    Reprezentanţii Chevron au anunţat mass-media centrală că azi dimineaţă, la ora 7:00, „compania a reluat lucrările în zona Siliştea şi că pe terenul concesionat acolo au sosit primele utilaje de la firma MIF care execută lucrările de amenajare a platformei unde ar urma să fie amplasată prima sondă de exploatare a gazelor de şist din România”.
---------------------------------------------
     Minciuni gogonate! Ia uite cît de uşor poate fi manipulată opinia publică cu ajutorul ştirilor difuzate de mass-media oficială. Vaaai, cît de frumos se pricep ei, mînca-i-ar mama, să ocolească adevărul şi să evite tragedia de la faţa locului, precum şi intervenţia în forţă a Jandarmeriei şi bătăile aplicate localnicilor, bătăi şi abuzuri care au loc atît pe terenurile sătenilor aflate pe cîmpul din jurul comunei, cît şi-n curţile oamenilor.

http://oi41.tinypic.com/2ls86z5.jpg
Sursa materialului foto-video: „TV Bîrlad în direct”

http://oi42.tinypic.com/2hrg6zo.jpg

http://oi40.tinypic.com/2mnm8b6.jpg

http://oi44.tinypic.com/25zihyo.jpg

http://oi43.tinypic.com/28bqk4x.jpg

     Ia să facem un mic exerciţiu de imaginaţie şi să ne gîndim cum este să pătrundă jandarmii cu forţa la tine-n curte (pe PROPRIETATEA TA!), să-ţi forţeze uşa şi să intre peste tine-n casă, să te ia pe sus din pat, să te scoată-n bătătură şi să te ia la bătaie la ora 4 noaptea, pe întuneric? Credeţi că este vreo diferenţă între comportamentul actual al Jandarmeriei române şi cel al comisarilor sovietici din anii '45-'50, care-i arestau pe aşa-zişii „moşieri” şi le percheziţionau casele părinţilor şi bunicilor noştri punîndu-le naganul (pistol rusesc de calibru 9 mm) la tîmplă sau în ceafă şi violîndu-ne femeile sub ameninţarea cu moartea? Absolut nici o difrerenţă, în afară de faptul că ăia vorbeau limba rusă şi c-aveau în dotare armament şi muniţie de război, în rest, brutele (gorilele) şi statul totalitar care le sprijină au rămas aceiaşi. Din contră, au devenit mult mai perfizi în acţiunile pe care le întreprind, mai ales din punct de vedere legislativ!
    În primul rînd că terenul n-a fost DELOC „concesionat”, aşa cum afirmă hoţii de la Chevron şi pupincuriştii din guvern, ci a fost luat cu JAPCA, folosind forţele de ordine ale Jandarmeriei, aceleaşi forţe militare de ordine (armată şi poliţie) care-au depus la angajare jurămîntul faţă de patrie. Aţi ghicit, este vorba de aceleaşi forţe militare de ordine care-n Decembrie '89 au declarat că „nu vor mai fi NICIODATĂ folosite împotriva represiunii poporului român, ci NUMAI ŞI NUMAI ca să apere interesele naţionale şi pe cetăţenii acestei ţări”. E vorba de aceleaşi forţe militare de ordine care-s plătite de la bugetul de stat prin contribuţia noastră, a tuturor, în urma birurilor şi taxelor de tot felul pe care le plătim cu nemiluita acestui stat totalitar şi corupt pînă-n măduva oaselor.
http://i.imgur.com/FhFthAw.jpg    Cînd spuneam în primăvară (pe 06 martie 2013) că „eşti sclav la stat şi că trăieşti într-o cuşcă cu gratii invizibile” (vezi scrisoarea cu titlul Eşti SCLAV la stat!, respectiv pe cea cu titlul Ecouri şi reverberaţii – partea 2 din 11 martie 2013, epistole din care unii foşti colegi de armată şi de serviciu n-au înţeles mai nimic, cum stă treaba cu GRATIILE INVIZIBILE din jurul nostru şi lanţurile cu care sîntem priponiţi fără să ne dăm seama), lumea nu mă credea, zicea că sînt nebun şi că aberez. Ba mai era un celebru coleg de clasă care-mi scria că „bat cîmpii cu tot felul de masoni, conspiraţii, gaze de şist şi extratereştri reptilieni” şi că, vezi Doamne, de-a lungul timpului „am adunat numai opinii complet false.
    E, uite că acum acele lanţuri şi gratii au devenit cît se poate de vizibile. Mă refer la statul poliţienesc totalitar condus de Noua Ordine Mondială, pentru că asta se doreşte să se instaureze într-un final: un stat unic dictatorial la scară planetară, care să fie condus de-un guvern mondial ale cărui ordine şi decizii să fie puse-n aplicare de-o armată unică, subordonată-n totalitate acelui guvern mondial. Ce este aşa de greu de sesizat acest lucru?
    În momentul de faţă, peste tot în lume există forţe de ordine guvernamentale care bat oamenii (populaţia civilă) pe motiv că „de ce demonstrează paşnic pe străzi?”. I-aţi văzut mai întîi la manifestaţiile studenţeşti din Statele Unite şi Canada, în primăvara şi vara lui 2011. Apoi i-aţi văzut pe jandarmii din Grecia şi Spania cum băteau populaţia, două ţări cu datorii enorme la adresa Uniunii Europene. În ianuarie-februarie 2012 i-aţi văzut pe jandarmii de la Bucureşti cum îi alergau, îi băteau şi-i băgau în dube pe manifestanţii de pe străzile capitalei, care strigau lozinci anti-guvernametale şi anti-prezidenţiale. Ei bine, acum aveţi ocazia să-i vedeţi pe jandarmi cum îi bat pe localnicii din nişte sate amărîte din judeţul Vaslui. Toţi – dar absolut toţi oamenii ieşiţi în stradă – manifestau paşnic împotriva guvernelor corupte care-au adus ţările lor în sapă de lemn. Pentru acest lucru elementar şi cît se poate de evident, unii au încasat pumni, picioare şi bastoane, iar alţii au fost electrocutaţi cu pistoale cu şocuri la 50.000-300.000 de volţi. Unii s-au ales cu oase rupte şi hemoragii interne, iar alţii au murit pur şi simplu, în urma bătăilor aplicate de forţele de ordine şi agenţii CIA.
    Ah, cît m-aş bucura să-i prindă jandarmii într-o zi pe copilaşii-ăştia care latră la mine-n particular şi-mi sar la beregată, spunîndu-mi că-n România „e libertate şi democraţie” doar pentru simplul fapt că ei nu-s în stare să vadă ceea ce este cît se poate de evident pentru toată lumea. Să-i bată să le sune apa-n creier, cine ştie, poate aşa le mai vine şi lor mintea la cap!
    Poftim, un exemplu elocvent de LANŢURI şi GRATII INVIZIBILE este statul român, căruia noi îi pătim TVA 24% pentru orice produs cumpărat oficial, pe baza bonului de casă sau a facturii fiscale, stat pe care mulţi români îl laudă, îl pupă-n fund şi-l ridică-n slăvi, crezînd că reprezentanţii acestuia sînt puşi acolo ca să le apere lor interesele. Nimic mai fals, reprezentanţii statului sînt puşi acolo doar ca să te stoarcă pe TINE ca pe-o lămîie şi să te mulgă de bani, dragă cititorule (pe fiecare-n parte şi pe noi toţi la un loc). Cum asta?! Păi, foarte simplu:
– mai un TVA de 24%;
– mai o contribuţie la fondul de şomaj (pe care n-o să-l pupi niciodată, chiar dacă eşti şomer; în acest sens, fii sigur că vor avea ei, tovarăşii, grijă să facă astfel încît să NU te încadrezi în litera legii);
– mai o contribuţie la fondul de pensii (sigur că da, aşa este! – plăteşti ca prostul o viaţă-ntreagă la stat pentru ca apoi Măria-Sa, Statul Român, să-ţi impoziteze şi amărîta aia de pensie!);
– mai o contribuţie la Casa de Asigurări de Sănătate (asigurări de sănătate pe care care apropo, n-o să le vezi în vecii vecilor!);
– mai un impozit pe profit (nu mult, ci doar 16%!!!) , fiindcă – nu-i aşa? – statul trebuie să trăiască şi el pe spinarea ta!
– mai o taxă pentru şosele şi drumuri (care oricum sînt foarte proaste-n România);
– mai o taxă pe produsele lux;
– mai o taxă pe viciu (ţigări, alcool, etc.);
– mai o taxă pe apa de ploaie (fără mişto, ia să vă uitaţi voi mai atent ce scrie la avizierul de la întreţinere o dată la cîteva luni: „taxă pentru apa pluvială”; ea apare cu precădere-n lunile de primăvară şi vară);
– mai o plată a facturii la curent (energie electrică) şi gaze, ca să te-nrobescă şi mai mult şi să te facă să devii dependent de sursele de energie convenţionale (petrol şi gaze – eventul de şist!) pe care, în mod evident, tot cei aflaţi la putere ţi le furnizează!
    În tot acest timp, guvernele lumii ţin ascuse-n arhive zeci (dacă nu sute!) de patente de producere a ENERGIEI GRATUITE, care, dacă ar fi cunoscute de toată lumea, le-ar da posibilitatea oamenilor să devină total INDEPENDENŢI de sistemul de asuprire şi-ar face INUTILĂ exploatarea gazelor de şist, a petrolului şi-a celorlalte surse de energie convenţionale. Dar vedeţi voi, miza este foarte mare, iar lăcomia celor care deţin puterea este fără de margini. În plus, conform ideilor bolnave şi profund malefice ale celor din vîrful piramidei Iluminaţilor, populaţia umană trebuie ţinută-n continuare-n stare de sclavie. Mai mult, ea trebuie redusă-n mod drastic de la 7 miliarde, cîţi sîntem acum, la 500 de milioane (vezi Ghidul-monument din statul american Georgia sau, altfel spus, „Noua Piatră de Căpătîi a Omenirii”).
     Ştiu, sună cinic (chiar înfricoşător pentru unii – mai ales pentru cei care aud prima dată aşa ceva), dar asta e, lumea trebuie să cunoască acest lucru, dacă vrea să se trezească la realitate şi să-nţeleagă mai bine care-i scenariul la scară planetară şi ce se urmăreşte, de fapt, prin toţi aceşti paşi mici şi insesizabili pe care lumea nu-i observă (nimiţi de David Icke „politica mersului pe vîrfuri”), evenimente care, dacă-s privite separat, par a nu avea nici o legătură unul cu altul. Însă dacă aceste puncte (paşi sau evenimente) aparent izolate încep să fie unite între ele, este aproape imposibil să nu observi imediat imaginea de ansablu (sau „elefantul din sufragerie”„the elephant in the living room” –, cum foarte plastic denumesc vorbitorii de limba engleză acel „ceva” care nu poate fi sesizat din prima).

http://oi41.tinypic.com/2lvlfzq.jpg
Iubito/iubitule, priveşte elefantul din sufragerie!
– Care elefant? Unde vezi tu elefant în sufragerie??!!!...

    Iar faptul că trebuie să fim decimaţi în asemenea hal este pentru că cei din umbră şi întuneric se tem de noi, le este o frică cumplită de omenire şi de potenţialul uriaş al celor 7,2 miliarde de fiinţe umane care se vor trezi la un moment dat din adormire şi din starea de comă artificial indusă şi vor începe să-şi dea seama care-s adevăratele lor puteri de Fiinţe ale Luminii, puteri care nouă ni se par acum de domeniul paranormalului sau al SF-ului, pentru că nu le înţelegem cum funcţionează. Şi nu le înţelegem cum funcţionează deoarece aceste cunoştinţe străvechi au fost suprimate de-a lungul timpului prin tot felul de tehnologii negative (a se citi „malefice”) tocmai de către cei care ne conduc din umbră şi întuneric. De-asta le este groază întunecaţilor de noi, pentru că, odată treziţi şi activaţi, devenim o forţă de nestăvilit, ei nemaiputind să ne ţină-n frîu cu absolut nici o metodă de asuprire. Şi nici nu ne vor mai putea folosi drept sursă de hrană, aşa cum sîntem consideraţi în momentul actual – principala lor sursă de hrană din galaxie.
    Întrebare de baraj:
    Oare ce credeţi că este mai simplu, să comanzi 500 de milioane de scalvi în stare de adormire aflaţi pe-o Planetă Închisoare sau să-ncerci să ţii piept la 7 miliarde de „nebuni” care se trezesc brusc din hipnoză şi află CINE SÎNT cu adevărat? Vă las această întrebare drept temă de gîndire.
    Bun, să revenim. Un alt exemplu elocvent de LANŢIRI şi GARTII INVIZIBILE sînt reprezentanţii forţelor de ordine care trimit Jandarmeria la 4 noaptea să bată lumea din Pungeşti, pe motiv că oamenii din acel sat NU vor să-şi lase pămînturile spre a le fi otrăvite de firma Chevron, firmă care, sub pretextul „exploatării gazelor de şist”, vine să injecteze în acviferul de mare adîncime din subsolul României toate substanţele chimice FOARTE TOXICE şi REZIDUURILE RADIOACTIVE ale industriei americane pe care nici o tehnologie pămînteană actuală nu ştie cum să le neutralizeze şi să le facă inofensive.
    În tot acest timp, pe posturile radio şi TV cu bătaie naţională (şi-alea publice şi-alea private), nu se suflă un cuvînt despre ceea ce s-a petrecut în noaptea şi-n dimineaţa zilei de 2 decembrie la Pungeşti (lucruri care sînt convins că se petrec în continuare acolo!). De pildă, duminică, 08 decembrie 2013, în radiojurnaul de la ora 18:00 difuzat pe Radio România Actualităţi (care este postul de radio cel mai ascultat de la noi din ţară) se amintea tangenţial cîte ceva despre „demonstraţiile oamenilor din Pungeşti”, cum că „manifestanţii au dărîmat o parte a gardului care înconjoară proprietatea Chevron. Stau şi mă-ntreb care anume „proprietate Chevron”?, aia obţinută prin măsluirea şi semnarea de urgenţă a unor acte false de către nişte notari publici la fel de escroci ca Victor Ponta? La finalul pasajului respectiv, cei de la RR Actualităţi concluzionau că „Jandarmeria a fost chemată să apere ordinea publică”.

    Minciuni şi iarăşi minciuni, difuzate la greu pe postul public de radio nr 1 din România. Cum adică „să apere ordinea publică”? La ordinul primului ministru şi-a ministrului de interne, Jandarmeria a fost chemată acolo să apere un teren luat cu japca sătenilor din Siliştea-Pungeşti de către compania Chevron. De cînd şi pînă cînd are dreptul o firmă străină să vină la tine-n ţară şi să-ţi fure ceva, apoi să mai aibă şi tupeul să ceară protecţie militară tocmai forţelor de ordine ale ţării prospăt jefuite? Normal, cum să se difuzeze aşa ceva la postul public de radio sau pe sticla TV, că „nivelul corupţiei în România este aşa de mare, încît a atins fotoliile nr 1 şi 2 din conducerea statului”? Ce naiba, intră lumea la idei! Măi copii, mai terminaţi odată cu prostiile şi daţi-le telespectatorilor emisiuni de divertisment cît mai multe, mai vulgare şi mai idiotizante, astfel încît să n-aibă timp să gîndească! Scopul nostru, al mass-mediei, este să le distragem atenţia-n altă parte! Bă, aţi auzit? EXECUTAREA!!!

http://oi39.tinypic.com/2qti8tl.jpg
Tembelizorul, cel mai puternic instrument de îndobitocire în masă a oamenilor

    Din '89 încoace, de cînd a fost eliminat Ceauşescu de pe tabla de şah prin împuşcare („odiosul dictator şi trădătorul de ţară”, cum l-a perceput şi-l percepe foarte multă lume-n continuare), drepturile şi libertăţile românilor s-au restrîs pe zi ce trece, mai ales de cînd am fost acceptaţi în NATO şi UE, cetăţeanul majoritar nedîndu-şi seama că astăzi noi trăim într-o dictatură mult mai cumplită decît cea din trecut. Ce să mai vorbim de nea Caisă şi ţaţa Floarea care vînd cartofi şi pătrunjel în piaţă, din moment ce nici măcar unii oameni cu studii superioare (de la care vorb-aia, ai pretenţii) nu-s în stare să detecteze această dictatură şi să vadă cu ochii minţii gratiile invizibile şi cuştile în care sîntem crescuţi de mici. În acest sens, am eu printre destinatari nişte „candidaţi la Premiul Nobel” în ale privitului vieţii numai prin intermediul ochelarilor de cal, cărora le place să asculte doar ceea ce-au fost ei obişnuiţi şi educaţi s-audă.
    Dar să mergem mai departe cu ideile.
a) Sub pretextul libertăţii şi-a democraţiei, populaţia României este zi de zi spălată pe creier cu emisiuni şi programe TV care mai de care mai cretine, menite să le scadă oamenilor nivelul de inteligenţă şi să le schimbe complet sistemul de valori.
b) Sub pretextul libertăţii şi-a democraţiei, învăţămîntul (atenţie – de toate gradele, nu doar cel universitar) a fost distrus prin tot felul de legi care s-au schimbat la fel de repede ca şosetele, astfel că-n clipa de faţă s-a ales parful de el.
c) Sub pretextul libertăţii şi-a democraţiei, industria autohtonă a fost culcată la pămînt în mod metodic şi vîndută la fier vechi bucată cu bucată.
d) Sub pretextul libertăţii şi-a democraţiei, sistemul de sănătate a fost sabotat şi sărărcit într-un asemnea hal, încît oamenii şi-au pierdut complet încrederea-n el şi-n medici.
e) Sub pretextul libertăţii şi-a democraţiei, românii sînt îmbuibaţi cu mîncare cancerigenă adusă din import sau produsă autohton, care este plină de nitraţi şi nitriţi şi-n care se adaugă-n mod intenţionat tot felul de E-uri dăunătoare sănătăţii.
f) Sub pretextul libertăţii şi-a democraţiei, populaţiei acestei ţări i se recomandă seară de seară, prin tot felul de reclame tembelizante derulate încontinuu pe sticla TV, să se spele pe dinţi cu pastă care conţine FLUOR, fiindcă – nu-i aşa?! – „flourul ajută la combaterea carie dentare”, conform Asociaţiei Medicilor Stomatologi din România. Da, da, s-o credeţi voi! Pe lîngă faptul că fluorul deteriorează şi mai mult dentiţia (cauzînd şi mai multe carii), mai şi îndobitoceşte populaţia!
    Pentru cei care NU ştiu acest lucru, fluorul administrat în cantităţi mici (vezi toate mărcile de pastă de dinţi care-au apărut la noi după Decembrie '89), te face să devii docil şi să execuţi ceea ce ţi se spune în mod mecanic, aproape ca un robot, fără să mai gîndeşti. Tot pentru cei care NU ştiu, fluorul era folosit în al doilea război mondial în lagărele de concentrare (atît în cele naziste, cît şi-n cele sovietice), administrîndu-li-se prizonierilor în apa de băut, spre a face din ei nişte biete legume şi-ai pune la muncă forţată fără să întîmpine opoziţie din partea acestora. Şi tot pentru cei care NU ştiu (şi care latră la mine-n particular pe diverse teme despre care n-au nici cea mai vagă idee), fluorul administrat în cantităţi ceva mai mari, provoacă MOARTEA! Ca idee, fluorul este folosit în substanţele chimice din care se prepară otrava pentru şobolani (detalii altă dată).
    Ei bine, acelaşi fluor care omoară şobolanii este administrat zilnic populaţiei umane în pasta de dinţi şi-n apa de la robinet. De-aia a devenit România o ţară de legume fără coloană vertebrală, care-şi doarme somnul de veci sau care se află-n stare de comă ori de transă hipnotică. De-aia nu-nţeleg unii dintre destinatarii mei ce vreau să spun în scrisorile pe care vi le trimit şi pentru care pierd atîta timp să le compun, fiindcă le este creierul intoxicat cu prea mult fluor!

http://oi39.tinypic.com/33ju52r.jpg
Fluor în pasta de dinţi şi-n apa de la robinet, fiindcă –  nu-i aşa?! – „ajută la prevenirea cariei dentare”,
conform Asociaţiei Medicilor Stomatologi de pretutindeni (nu doar a celei din România).

    Pînă la urmă, ăştia din umbră şi întuneric o s-ajungă să ne bage-n alimente şi-n apa de băut toată grupa a VII-a a elementelor din tabelul lui Mendeleev, deoarece clorul şi fluorul ni le-au introdus deja-n apa de la robinet:
– clorul, sub pretextul „purificării apei şi distrugerii agenţilor patogeni”;
– iar fluorul pentru o „dantură cît mai sănătoasă!” (şi-o spălare pe creier cît mai eficientă, aş adăuga eu);
– iodul se introduce-n sarea de bucătărie „ca să nu faci guşă”, aşa ni se spune-n mod oficial.     Desigur, oamenilor de dinaintea noastră (mă refer la cei care foloseau sare alimentară neiodată – este cazul părinţilor, dar mai ales al bunicilor noştri) le crescuseră tuturor nişte salbe de vacă la gît. Ce să mai vorbim, guşa le atîrna aşa de rău, încît mai aveau puţin şi călcau singuri pe ea! Ia să vă uitaţi voi mai atent în pozele de familie, să vedeţi cîtamai guşile aveau bunicii voştri! Ca să nu mai pomenim de oamenii de la începutul secolului 20 (sau cei de pe la 1850 şi ceva încoace), ale căror portrete sau instantanee de viaţă au fost imortalizate pe hîrtie fotografică, poze pe care le puteţi găsi cu uşurinţă pe Internet. Băi, să fie! – tuturor le crescuse salbă de vacă la gît din cauză că mîncau sare neiodată, nu-i aşa?
    Ce elemente chimice mai rămîn? Doar bromul (Br) şi astatinul (sau astatiniul – At). Dacă ţin eu minte, bromul ni-l puneau ăia din armată în ceai, la masa de dimineaţă, ca să aibă timp să calmeze pînă seara testosteronul din noi şi, eventual, să-l transforme-n foliculină, în ideea de-a ne face pe toţi domnişoare de pension. Cine ştie ce scuză savantă vor găsi pînă la urmă, astfel încît să ne introducă-n corp şi astatiniul, care-i un element chimic radioactiv.
    Pe de altă parte, tot de-aia protestează nişte amărîţi de ţărani din Siliştea-Pungeşti împotriva Chevron-ului, acceptînd să doarmă noaptea pe cîmp ca să-şi aprere pămînturile de urgia acestui concern american, tocmai fiindc-au înţeles DIN PRIMA despre ce este vorba, atunci cînd nişte semeni de-ai lor cu mai multă carte şi cunoştinţe-n domeniu (preoţi, profesori, etc) le-au explicat care-i adevăratul scop al exploatării gazelor de şist. Şi-au înţeles din prima ce li s-a spus tocmai pentru că acei ţărani simpli dintr-un colţ uitat de ţară sînt mai sănătoşi la creier, ei nespălîndu-se cu pastă de dinţi fluorurată şi nebînd apă de la robinet, aşa cum facem noi, orăşenii.
    În afară de fluorul din pasta de dinţi şi din apa de la robinet, ar mai fi şi-ale arme cu care sîntem ţinuţi în stare de hipnoză. De pildă, eu sînt convins că mulţi dintre acei ţărani din Siliştea-Pungeşti n-au tembelizor în casă. Prin urmare, pe ei n-are cum să-i hipnotizeze mediatic (seară de seară, vreme de cîteva ore înainte de culcare) acea cutie magică şi NEAGRĂ – atît la propriu cît şi la figurat – care se află pe-o măsuţă-n colţul camerei (sau mai nou, care este prinsă cu şuruburi direct în perete, pe-o şină metalică). Şi nici nu deţin telefon mobil care să le iradieze corpul (şi mai ales creierul!) 24 de ore din 24. Sătenii din Siliştea-Pungeşti nu deţin aceste invenţii ale tehnicii pentru simplul motiv că mulţi dintre ei sînt foarte săraci şi nu-şi permit să şi le cumpere. În plus, nu se duc în week-end la super- şi hipermarket să-şi facă cumpărăturile şi să se-ntoarcă acasă cu portbagajul maşinii plin cu tot felul de „bunătăţi alimentare”. Şi nu fac acest lucru nu neapărat din cine ştie ce lipsă de snobism sau educaţie ecologică, ci pentru că n-au bani. În mare parte, ei mănîncă doar ceea ce cresc şi cultivă în bătătura proprie (o legumă, un fruct, o pasăre, un porc), adică o hrană mult mai sănătoasă. Vedeţi? – uneori şi sărăcia are avantajele ei!
    Mai mult. Sub acelaşi pretext al libertăţii şi democraţiei, populaţia României are „obligaţia cetăţenească să-şi exercite dreptul electoral, adică să meargă din 4 în 4 ani la vot precum vitele la păşune – ca să ce? – ca să pună o şampilă pe-o hîrtie, creîndu-li-se astfel iluzia că-s liberi şi că pot să facă ce vor, din moment ce li se permite să aleagă pe cine le place.
    Aiurea, halal libertate! Uite colea ce păţesc oamenii din comunele vasluiene! De aproape două luni de zile sătenii din Pungeşti şi din satele învecinate sînt terorizaţi şi hărţuiţi sistematic – zi de zi şi noapte de noapte! – de către forţele de ordine, anticipîndu-se că poate aşa or să cedeze. Cînd cei de la Bucureşti au văzut că gluma se-ngroaşă şi că ţăranii s-au încăpăţînat şi-au ajuns să doarmă pe cîmp ca să-şi apere pămînturile, prim-ministrul Ponta (acest escroc plagiator care-a ajuns la cîrma ţării şi care-a fost chemat în a doua jumătate a lunii octombrie la Washington – atenţie, la cîteva zile după revolta sătenilor vasluieni! – ca să facă salamalecu şi să dea raportul în faţa masonilor de la Chevron, încercînd să le explice de ce sistează lucrările la Pungeşti) a dat ordin autorităţilor statului să intervină-n forţă, trimiţînd Jandarmeria să-i bată sistematic noaptea, pe şustache, pe ţăranii din acele sate, fiindcă nu vor să cedeze nici în ruptul capului. Şi pentru că-i încurcă lui socotelile cînd se duce să dea raportul la Washington, de-aia!
    Aşadar, de 24 de ani încoace:
   „România, eşti liberă!...” („...să faci ce-ţi ordonăm NOI!”)
   „România, eşti liberă!...” („...să faci ce-ţi ordonăm NOI!”)
   „România, eşti liberă!...” („...să faci ce-ţi ordonăm NOI!”)

    Stimaţi telespectatori, aceasta este o adaptare la ceea ce spunea odinioară Bill Hicks, un celebru comediant american care deseori îşi încheia în acest mod discursul său scenic, şi care tocmai de aceea a fost omorît de alde Iluminati (la vîrsta de nici 33 de ani – mai un cancer, mai o atenţie, mai o măslină), fiindcă spunea tot felul de lucruri incomode la adresa guvernului şi conducerii SUA, încercînd să trezească din comă şi din transă hipnotică pe cît mai mulţi dintre conaţionalii săi plătitori de taxe şi impozite: „America, you're FREE!... to do as WE tell you! („America, eşti LIBERĂ!... să faci după cum îţi ordonăm NOI!). Iată un fragment din acel material video aici (fără traducere-n româneşte, din păcate), în care domnul Hicks povesteşte cum agenţi speciali din guvernul SUA l-au împuşcat, de fapt, pe Kennedy:


     Asta am adăugat-o aşa, ca moft, cu dedicaţie specială pentru acei „candidaţi la Premiul Nobel” care nu-s capabili să vadă că, de cînd se nasc şi pînă mor, trăiesc într-o ÎNCHISOARE CU GRATII INVIZIBILE, indiferent c-au fugit peste Ocean şi-au ales să trăiescă-n „ţara libertăţii şi-a democraţiei” sau c-au rămas acilea la noi, pe plaiuri mioritice, să-şi împletească ciorapi de lînă-n fiecare iarnă şi să-şi cîrpească izmenele rupte-n c*r, pardon de expresie! Şi, mai presus de toate, să se opună contaminării pămîntului românesc cu otrăvurile aduse clandestin de gigantul Chevron. Sau cu cele plănuite a fi revărsate-n Munţii Apuseni de concernul Gold Corporation (vezi exploatarea aurului pe bază de cianuri).
    Practic vorbind, este unul şi acelaşi lucru, ambele companii trans-naţionale fiind conduse de către aceeaşi elită masonică. La fel cum unul şi acelaşi lucru sînt şi partidele politice pe care bizonii majoritari din lumea largă se duc ca năucii să le voteze mereu, crezînd c-o să se schimbe ceva-n bine dacă-i aleg pe democraţi sau pe republicani (în SUA), ori pe laburişti sau pe conservatori (în Marea Britanie), absolut toate partidele din lumea largă fiind cumpărate şi aservite în întregime acestui guvern mondial care conduce omenirea din umbră. Iar cel mai bun exemplu-n acest sens îl avem la noi, în România, cînd gloata de votanţi s-a dus şi-a pus ştampila în pătratul „care trebuie” (a se citi „în pătratul în care-au crezut ei de cuviinţă”; sau în cel în care „li s-a ordonat”, în urma cumpărării votului pe baza unui mic cu muştar şi-a unei sticle de bere cu termenul de garanţie expirat). Şi-uite aşa a fost numit în primăvara lui 2012 trădătorul Victor Ponta în funcţia de prim-ministru!
    Pe de altă parte, să ştiţi că orice partid ar fi ieşit cîştigător şi oricine ar fi fost numit la cîrma guvernului sau a ţării ar fi făcut poporului român acelaşi deserviciu, vînzînd România străinilor pe degeaba. E-he, jocurile internaţionale au fost demult făcute la adresa acestei tărişoare atît de mici şi de bogate!...
    Băi fraţilor, să vă fie foarte clar un lucru pentru totdeauna! Pe oricine aţi vota voi, DE IEŞIT IESE TOT CINE TREBUIE SĂ IASĂ. Aşa că treaba cu votatul este o mare barbă, după cum spunea nenea Mark Twain: „If voting made any difference, they wouldn't let us do it.” („Dacă votarea ar face vreo diferenţă, ei nu ne-ar mai lăsa să votăm.”). Sau după cum bătea cu pumnul în masă tavarişi Stalin: „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile!”. În ideea de-a vă reîmprospăta memoria cu nişte amintiri uitate, vă rog să recitiţi mesajul cu tilul Pentru cei nedumeriţi cum stă treaba, expediat vouă pe 18 noiembrie 2012.
    Din păcate, exact acest lucru nu-l înţeleg cei care continuă să se ducă la urne şi să pună ştampila pe-o hîrtie, prin acest „comportament democratic” transferîndu-şi FĂRĂ VOIA LOR toată puterea şi încrederea în mîinile celor care-i conduc din umbră şi întuneric.
---------------------------------------------


    Cronologia ştirilor de azi noapte obţinute prin telefon de la faţa locului şi postate apoi în timp real pe Facebook de activista Maria Olteanu:

Daţi alarma, chiar au pornit din Vaslui spre Pungeşti! La ora 3:40 noaptea! Porniţi într-acolo!

La Pungeşti au sosit 16 dube de jandarmi şi continuă să mai vină. Sînt la Moara Sima.

Gata, au început să curgă maşinile, şi mici şi utilitare.Au sosit!!!!

Poliţie, autocare...


http://oi43.tinypic.com/33dwfmu.jpg
Automobile ale Jandarmeriei...
(sursa materialului foto-video: „TV Bîrlad în direct”)

http://oi40.tinypic.com/15o6qkl.jpg
Dube şi maşini speciale de intervenţie...

http://oi42.tinypic.com/31368ap.jpg
Autocare cu „turişti în uniformă militară”...

Ştirea este că vor să pună tuburile pentru un pod şi să împrejmuiască terenul pe care vor să amplaseze sonda!

Ascult la telefon, e măcel acolo!!!!

Se strigă: „Hoţii!” Oamenii au fost băgaţi în dube.

Se ţin de mînă, se pregătesc de gaze.
E jale, oameni buni!!!! Ascult în direct de la Alex Lupe, e o atmosferă de coşmar!!!!

Jandarmii îşi pregătesc scuturile. Îs în spate cu scuturi (n.t. – în spatele localnicilor).

Oamenii strigă-n cor: „Jandarmeria apără hoţia!”
Alex: „Trebuie să-nchid, că vin ăştia să taie!” Nu ştiu ce „să taie”!!!

După discuţia cu Alex Lupe, care a închis spunîndu-mi „că închide fiindcă taie ăştia”, nu mă pot opri din plîns şi tremurat! Ce-am auzit la telefon m-a cutremurat! E jale şi nu cred că e nici o televiziune [acolo], nimic!!!

 Au intrat pe terenul privat unde sînt oameni (n.t. – e vorba de pămînurile sătenilor din Pungeşti) şi-i saltă pe toţi! Coloana care vine acum dinspre Vaslui are 45 de maşini!!!!!! Se întinde pe 3 km!!!!!

E jaaaaaleeeee!!!!

Îi vor măcelări!


Oamenii au fost deja încărcaţi în dube! România, ce mai aştepţi??? (n.t. – vorba lui Bill Hicks: „România, eşti liberă!... Să faci ce-ţi ordonăm noi!” Din păcate, asta aşteaptă România, să facă ce i se ordonă de-afară.)

Oamenii au fost băgaţi în dube, restul sînt izolaţi de coridoare de jandarmi. Nu avem presă la faţa locului!

Oamenii au fost bătuţi de jandarmi. E o atmosferă greu de închipuit acolo!!!

În direct de la Alex: „Oamenii au fost scoşi de pe teren şi acum intră cu utilajele pe acel loc. România, în stradă!!!”
Jandarmii intră pe teren, pe proprietatea privată unde este tabăra (n.t. – Tabăra de Rezistenţă împotriva Chevron), poliţia a intervenit să dirijeze excavatoarele.

Zîna Dominţean e arestată. Urmează Constantin Pîslaru!!! Guvernul României ne-a declarat război civil!!!! La luptă, România! Au defilat nenorociţii ieri, de ziua naţională, să ne impresioneze cu forţa lor, şi la nici 24 de ore au şi folosit-o!!!

TV Pungeşti: http://www.ustream.tv/channel/tv-pungesti
Consiliera locală declară: „Jandarmeria apără o firmă privată, pe noi ne-au bătut, acum au venit cu cagulele, n-au mai stat cu faţa descoperită.”

România anului 2013, Uniunea Europeană! Fraţilor, strigaţi în gura mare, să audă toţi!

Altă localnică, de la faţa locului, din tabără: „Jandarmii au bătut oamenii, şi femei şi copii!!! Foarte-foarte mulţi jandarmi, în toate părţile!”

Alt localnic, în direct cu noi: „Au fost oameni bătuţi peste cap şi ştrangulaţi c-o funie, după ce-au fost alergaţi oamenii care voiau să fugă-n pădure.”

http://oi43.tinypic.com/2it4nzs.jpg
Oamenii-s urmăriţi şi alergaţi cu lanternele pe cîmp de către Jandarmerie
(sursa materialului foto-video: „TV Bîrlad în direct”

Alt localnic: „Mi-a dat în cap, ameţesc, nu stau bine pe picioare... Criminalii! Sînt criminali!...”

Iar sînt bătuţi oamenii, femeile urlă!!!!!!

Este o televiziune din Franţa la faţa locului – France TV. Au ajuns la ora 7 dimineaţa, n-au prins faza cu măcelul.

Relatare a unui localnic: „De dimineaţă au intrat în curţile oamenilor şi dădeau [în ei] ca-n nişte saci!”


Jandarmii sînt din toată ţara. Au intrat pe întuneric şi i-au bătut pe întuneric, ca să nu se poată filma (!).

http://oi39.tinypic.com/158370x.jpg
Sursa materialului foto-video: „TV Bîrlad în direct”

http://oi42.tinypic.com/14mx92b.jpg

http://oi44.tinypic.com/14icqh4.jpg

http://oi39.tinypic.com/2re022r.jpg
Ia vino, tu, încoace, puişorule care agiţi spiritele şi-i îndemni pe săteni la revoltă!
Ce, credeai că ne scapi?... În dubă cu tine, să vezi ce omor o să-ţi tragem acolo!...

    A fost o operaţiune de tip militar, minuţios pregătită, avînd drept model operaţiunile „peace enforcement” (n.t. – „impunerea păcii cu forţa”) ale NATO şi/sau ONU, derulate-n zonele de război. De data aceasta noutatea este că-n România s-a aplicat experimentul „pacificării” populaţiei civile în zone ostile intereselor marilor corporaţii. Statul naţional român nu mai există. Este doar un district al marilor concerne industriale masonice. 
---------------------------------------------
    Exact, treaba cu articolul 1, paragraful 1 din Constituţia ţării, în care se specifică faptul că „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil, este doar o gargară ieftină, o afirmaţie pe hîrtie, în momentul de faţă giganţii industriei masonice fac ce vor la noi în ţară, cu concursul celor de la putere. În acest sens vezi declaraţia tovarăşului Victor Ponta, care „i-a felicitat pe jandarmi pentru acţiunile întreprinse”, după cum anunţau ăia la Radio România Actualităţi în cadrul unui buletin de ştiri. Oare la ce lucru bun te poţi aştepta din partea unui escroc care fură munca altora şi-o pune-n teza lui de doctorat fără să specifice sursele de inspiraţie? Normal, la trădare pe toată linia frontului!
---------------------------------------------

     Aspectul absolut detestabil al operaţiunii de la Pungeşti este faptul că o comunitate paşnică de ţărani este tratată drept inamic, aplicîndu-i-se legile conflictului armat. Adică e tratată ca o populaţie civilă colaboraţionistă, care trebuie să fie pedepsită în consecinţă. Apelurile la democraţie şi drepturile omului sînt zadarnice în conjunctura dată, avînd de-a face cu nişte forţe de represiune care tratează populaţia civilă drept „criminali de război” sau „terorişti'' şi aplică legile conflictelor armate.

sursa 1: blogul lui Călin Adrian
sursa2: Infocivic.roPS: Staţi să vedeţi cum or să dispară toţi protestatarii cînd s-o înteţi niţel gerul, moment în care utilajele Chevron o să fie aduse pe cîmp şi muncitorii unor firme de construcţii (şi ei români ca şi noi) o să-şi vadă nestingheriţi de treabă, tremurînd de frig, dar bucurîndu-se la gîndul c-o să aibă de lucru şi-o să li se dea lefuri mari pe durata cît lucrează pentru această firmă americană (cel puţin aşa li s-a promis verbal).
    De fapt, acestea sînt atuurile pe care-au mizat hoţii din guvern şi cabaliştii de la Washington, pe frigul care-i va potoli definitiv pe demonstranţi, pe sărăcia localnicilor şi foamea de bani a ţopîrlanilor mioritici (a majorităţii populaţiei, mai bine zis, dacă e s-o spunem p-aia dreaptă).
    De exemplu, ştiţi cît cîştigă colonelul Ovidiu VASILICĂ, coordonator al operaţiunilor militare de la Pungeşti, al doilea în ierarhia Jandarmeriei române? Ţineţi-vă bine, să nu cădeţi de pe scaun! Peste 7.000 de lei/lună, mai precis 86.709,68 lei pe anul 2012 (ar veni 7.225,81 lei/lună), conform propriei sale declaraţii de avere (vezi sursa de AICI). În afară de şpăgile de la Chevron, că doar pe-alea nu e prost să le declare! Şi-asta numai pentru şeful de dispozitiv, deoarece au mai fost şi-alţi trepăduşi mai mici. Plus soldăţei cît cuprinde!
    Dacă stăm să gîndim adînc, toţi aceşti bani sînt de la bugetul de stat, fiind plătiţi de noi, fraierii de contribuabili pe care ei au găsit de cuviinţă să-i bată şi să-i aresteze pe motiv că nu se supun ordinelor venite de sus, de la guvern. Iar dacă stăm să gîndim şi mai adînc, de-a lungul istoriei omenirii, aproape toate armatele şi forţele militare de ordine au fost constituite doar cu-n singur scop: să-i ajute pe cei aflaţi la putere în vederea supunerii maselor şi, eventual, să-i apere de furia gloatelor, atunci cînd era cazul – de la o simplă gardă de corp la o armată întreagă. Aşa că nu este nimic nou sub soare, legat de ceea ce se-ntîmplă la Pungeşti.

http://i.imgur.com/zWgD8LX.jpg
Adjunctul şefului Jandarmeriei, colonel VASILICĂ Ovidiu
(fotografie de pe situl Jandarmeriei române)

http://oi39.tinypic.com/6ekzkj.jpg
Coordonatorul acţiunilor de la Siliştea-Pungeşti, colonelul Ovidiu Vasilică
(fotografie de la faţa locului)

http://oi42.tinypic.com/33d8guv.jpg
Fără îndoială că-n ambele poze este vorba despre una şi aceeaşi persoană, colonelul Ovidiu Vasilică,
adjunctul Jandarmeriei române, mărturie stau trăsăturile feţei – vezi urechile şi-n special sprîncenele,
care-s mai ridicate şi mai groase spre colţul ochilor. Uşurel, cu tăticu, că nu scapi nici tu! Deocamdată
se strîng probe la dosarul acuzării, atît foto, cît şi video. Va veni pînă la urmă şi ziua-n care-o să plăteşti
pentru tot ce-ai făcut, stai tu liniştit. Vorb-aceea: „Va fi, Lazăre, va fi!”

     În naivitatea lor postbelică, părinţii şi bunicii noştri i-au aşteptat vreme de 45 de ani (din '44 pînă-n '89) pe americani să vină să ne scape de sub cizma ocupaţiei sovietice, dar i-au aşteptat degeaba. În decembrie 1989, după ce s-au terminat evenimentele cu „pac-pac”, toată ţara era fericită şi credeam că gata, dac-am scăpat de ruşi, de-acum încolo o să fim liberi şi-n România o să curgă numai lapte şi miere pe toate drumurile.
    E, uite c-au venit în sfîrşit americanii cei mult aşteptaţi şi ne-au făcut o surpriză de proporţii, mult mai mare decît ruşii. Ne-au băgat mortu-n casă, cum se spune, ţintind spre otrăvirea DEFINITIVĂ şi IREMEDIABILĂ a acviferului de mare adîncime din subsolul ţării, prin aşa-zisa „exploatare a gazelor de şist şi crearea independenţei energetice a României”, după cum trîmbiţează mass-media oficială-n cele patru zări. Ne-au demonstrat cum se poate cuceri şi subjuga o ţară de la distanţă, de peste Ocean, cu ajutorul băncilor, fără să fie nevoie să trimită puşcaşii marini peste noi, aşa cum au făcut-o-n Vietnam, Somalia, Libia, Afganistan sau Irak. A fost de-ajuns să-l trimită pe Jeffrey Franks, moment în care membrii guvernului României au făcut o plecăciune adîncă, pînă la pămînt, şi i-au pupat americanului pantofii găuriţi în talpă, promiţîndu-le credinţă veşnică noilor stăpîni din Vest.
    Cu alte cuvinte, noi, românii, am căzut din lac în puţ. Iar cine-şi închipuie c-am scăpat de ruşi fiindc-am intrat în NATO şi-au venit americanii să ne apere, se-nşeală amarnic! Toate aceste lucruri sînt numai nişte lozinci goale, de faţadă, la umbra cărora ţările lumii sînt cotropite, jefuite şi oamenii decimaţi într-un mod cît se poate de metodic, pe principiul punct ochit, punct lovit.
    Şi-uite aşa o s-ajungă ţara noastră complet dependentă de apă, iar românii vor fi nevoiţi să cumpere numai apă îmbuteliată, fiindcă-n urma exploatării gazelor de şist doar apa îmbuteliată va mai fi potabilă, restul va fi contaminată cu substanţe letale. O să păţim şi noi exact cum povestea Vlad Ursulean că păţeau nişte americani amărîţi din statul Pennsylvania, care se duceau cu maşina la 60 de km distanţă să se aprovizioneze cu apă pentru gătit, băut şi spălat (vezi scrisoarea cu titlul Consecinţele exploatării gazelor de şist, expediată vouă în data de 1 noiembrie 2013).
    Iar pe Terra apa potabilă va deveni între timp foarte scumpă, deoarece elita întunecaţilor (Illuminati) are de gînd s-o privatizeze şi s-o treacă pe toată-n proprietatea sa, astfel încît noi, muritorii de rînd, să fim şi mai bine priponiţi în lanţuri şi băgaţi în cuştile cu GRATII INVIZIBILE, devenind astfel şi mai dependenţi de cei aflaţi în vîrful piramidei masonice. „Vrei 1 litru de apă potabilă? Foarte bine, plăteşti la taica 100 de dolari şi-ţi dau!” O s-ajungem să ne omorîm între noi pentru apă.
    Cu trei sferturi de an în urmă, la sfîrşitul lunii martie, un coleg de clasă (care-a ajuns între timp ditamai omul de ştiinţă peste Ocean) mă făcea nebun – ce-i drept, o spunea mai pe ocolite, cu mînuşi –, că adică „am adunat numai opinii false, atît în ceea ce priveşte gazele de şist, cît şi-n diverse alte conspiraţii”. Poftim, acum, pe 2 decembrie 2013, Chevron a anunţat începerea lucrărilor în vederea instalării primei sonde de exploatare a gazelor de şist din România. Ce vreţi mai mult de-atît? La fel o să fie şi cu apa potabilă. Nu credeţi? Aşteptaţi s-o vedeţi şi p-asta şi-apoi mai discutăm!


Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 12 decembrie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails