luni, 13 ianuarie 2014

Supermarketurile din Cipru mai au alimente doar pentru 2-3 zile

Notă: Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 29 martie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Supermarketurile din Cipru mai au alimente doar pentru 2-3 zile
(din ciclul: „Ce vor afişa pe ecran în curînd ATM-urile cipriote”)

autor: „Strada cu Ziduri” („Wall Street")
data: 24 martie 2013

http://oi39.tinypic.com/2yvnexs.jpg

    Unele supermarketuri din Cipru au rămas aproape fără alimente, iar situaţia ar putea deveni generală săptămîna următoare, întrucat băncile sînt închise încă de pe 15 martie, iar furnizorii au început să ceară plata în numerar pentru livrări, conform Mediafax. Retragerile de la bancomate au fost limitate iniţial la 260 de euro, prag redus ulterior la 100 de euro. Măsura a fost impusă după ce ciprioţii au încercat să-şi scoată banii din bănci în acest mod.
    „Stocurile supermarketurilor sînt suficiente pentru încă două sau trei zile. Dacă nu se ajunge la o soluţie curînd, iar băncile rămîn închise la începutul săptamînii urmatoare, atunci vor fi probleme”, a declarat preşedintele Asociaţiei Supermarketurilor din Cipru, Andreas Hadjiadamou. Dacă furnizorii îşi vor menţine decizia de-a livra doar contra plăţii în numerar, rafturile din supermarketuri vor fi goale, a spus el. „Pericolul de-a avea rafturi goale în supermarketuri este vizibil, avînd în vedere că furnizorii nu vor renunţa la decizia lor şi nu ne vor ajuta în acestă situaţie nouă pentru Cipru”, a adaugat Hadjiadamou.
    Băncile din Cipru, închise de pe 15 martie, ar trebui să-şi reia activitatea marţi (n.t. – adică pe 26 martie 2013). Instituţiile de credit au fost închise pentru a evita retrageri masive, după ce statele zonei euro au condiţionat împrumuturi externe de 10 miliarde de euro pentru Cipru de impunerea unei taxe pe depozitele bancare. Taxa a fost respinsă marţi de Parlament (n.t. – 19 martie), iar politicienii ciprioţi încearcă să găsească alternative.
    Banca Centrală Europeană a avertizat, însă, că dacă autoritaţile de la Nicosia nu ajung la un acord cu UE şi FMI pentru un pachet de împrumuturi externe pînă luni, va opri accesul instituţiilor de credit cipriote la mecanismul de lichiditate de urgenţă.

sursa: „Strada cu Ziduri” (adicătelea „Wall-Street)


PS:
La fel au făcut şi cu Grecia, dar pentru că politicienii eleni (asemeni celor din întreaga lume, de altfel) sînt corupţi şi foarte uşor de cumpărat de către elita masonică, au îndatorat şi mai mult această ţară. La fel o să păţească şi Cipru, ţară insulară care depinde foarte mult de importuri şi care nu poate rezista la nesfîrşit presiunilor internaţionale, în special celor venite de la Berlin, via Bruxelles. Ăsta-i scopul real al declanşării aşa-zisei „crize economice mondiale” din toamna lui 2008, îngenuncherea tuturor ţărilor lumii rînd pe rînd. Aceeaşi elită masonică se află-n spatele ambelor fenomene.
    În curînd, conform revistei satirice spaniole „Joia” (sau „Ziua de joi” = „El Jueves” – un fel de „Caţavencu” de-a lor), iată ce vor primi amărîţii de ciprioţi de la bancomate, atunci cînd se vor duce să scoată bani, în caz că nu stau cuminţi şi nu fac tot ce le dictează tovarăşa Führer a Germaniei, Angela Merkel:

http://oi39.tinypic.com/213nbyq.jpg
Rîdem noi, rîdem, dar nu e rîsul nostru! Dacă vrei să scoţi bani, îţi vor da cu ţîrîita,
din ce în ce mai puţini, pînă nu-ţi vor mai da DELOC.

    Acum înţelegeţi care este scopul pervers al inventării cardului bancar? Nu este nici pe departe scutirea de-a mai umbla cu bani lichizi la tine şi-a sta cu teamă să nu ţi-i fure hoţii, aşa cum trîmbiţează pe orice canal mass-media toate băncile de pe întreg mapamondul (oricît ar fi de mici), în tot felul de reclame posibile şi imposibile. „Dacă doriţi, vă putem ataşa contului deschis la noi şi-un card de debit sau de credit, la alegerea Dvs.”
    Toţi funcţionarii băncilor au fost dresaţi să spună acest lucru cu zîmbetul pe buze. Iar clientul muşcă nada întinsă cu foarte multă dibăcie de bănci, mai ales cînd vede „dicolteul” generos, cu sînii apetisanţi ai tinerei domnişoare de dincolo de biroul în faţa căruia a semnat contractul „ca primarul”, fără să citească pe verso ce scrie cu litere mărunte pe toate cele 15-şpe pagini ale actului său de înrobire.
    Mai nou, ca să-ţi deschizi un jeg de cont bancar, trebuie să completezi zeci de formulare, de ajungi să stai în faţa biroului chiar şi-o oră întreagă. Comparativ cu ceea ce se petrecea acum 10 ani, la ora actuală sînt din ce în ce mai multe formulare pe care băncile ţi le vîră sub nas, fiind absolut obligatoriu să le completezi la deschiderea unui cont. V-aţi întrebat vreodată DE CE? Cică „pentru siguranţa Dvs” (adică a clientului), aşa vi se răspunde zîmbitor, dacă întrebaţi. Sau că „aceasta e procedura”. Da, aceasta-i procedura prin care ţi se fură cît mai multe date personale cu putinţă, prin acordul TĂU, semnatarul acelor fişe de înscriere. Iar dacă nu vrei să le completezi, nu capeţi cont la ei. Simplu ca bună ziua! Ăştia de la bancă or s-ajungă să ştie şi ce număr porţi la pantofi, ce filme îţi plac, ce marcă de termopane ai acasă, ce canale TV urmăreşti şi-n ce poziţie preferi să faci sex. Fără mişto!

    Cînd le spun eu oamenilor (şi-n special angajaţilor acestor firme de muls bani de pe spinarea clienţilor) că „BANCA ESTE CEA MAI HOAŢĂ INSTITUŢIE FINANCIARĂ din cîte s-au inventat vreodată”, lumea nu mă crede, zice că sînt nebun sau paranoic şi că am ceva cu ei (cu angajaţii acelor bănci sau cu clienţii lor). Foarte bine, tataie, daţi-i bice şi faceţi-vă cît mai multe carduri!
1. Faceţi-vă card de sănătate, să vi se fure datele de pe el!
2. Faceţi-vă card de reducere la farmacii, să deveniţi şi mai bolnavi decît eraţi înainte!
3. Faceţi-vă card bancar, să deveniţi sclavi la bancă!
    Iar în loc de card de debit, faceţi-vă unul de credit, ce naiba, barem să plătiţi dobînzi şi rate cu nemiluita pentru împrumuturile pe care vi le oferă băncile cu atîta dărnicie. Luaţi-vă şi voi după fraierii-ăia de americani, că de la ei a venit moda cardului de credit (American Express, MasterCard, Visa) ca mai toate bunătăţile din lumea largă, de altfel: Coca-Cola, Pepsi-Cola, McDonald's, KFC, Microsoft, Facebook, iPhone ş.a.m.d.

    Iată acum un alt mare secret pe care n-o să vi-l spună băncile-n veci:
    La fel cum „berea este primul pas către spirtul tras prin pîine”, cardul bancar este primul pas către obişnuirea populaţiei cu BANII VIRTUALI, existenţi doar în computer (deoarece către aşa ceva se tinde – o înşiruire de cifre fără nici o valoare reală).
    Ambele obişnuinţe duc treptat la atrofierea simţurilor, apoi la agonie, iar la final la moarte. Mai întîi la moartea conştiinţei şi la dorinţa de-a te lăsa în voia soartei, spre a fi condus de alţii din umbră şi întuneric, apoi şi la moartea fizică, ce va surveni inevitabil atunci cînd n-o să mai ai ce să mănînci, deoarece computerul o să refuze să-ţi efectueze plata la magazin cînd te duci să cumperi ceva, din moment ce toţi banii de pe glob vor fi virtuali, iar tu nu vrei să te supui regulilor dictate de la centru, de către Big Brother („Fratele cel Mare” sau „Ochiul care vede tot”). Drept urmare, atîta timp cît nu faci ce ţi se ordonă, nu vei primi păpică. O zi, două, trei... pînă fie te dai pe brazdă, fie crăpi.
    Apropo, cardul va fi implantat direct în corpul tău, iar prin intermediul lui şi-al altor zeci de microcipuri introduse printr-o simplă injecţie, vei fi controlat de la distanţă fără să-ţi dai seama, via calculator-satelit. În fiecare moment, cei din umbră vor şti unde te afli (în orice loc de pe Pămînt ai încerca să te-ascunzi), cu cine te întîlneşti, ce discuţi, chiar şi ce gîndeşti. Dacă încerci să unelteşti ceva împotriva sistemului, ţi se vor induce diverse gînduri prin intermediul microcipurilor astfel încît să devii cel mai ascultător mieluşel din cîţi au existat vreodată pe pămînt.
    Iar cei necooperanţi, care nu pot fi potoliţi în acest fel (pentru că-n mod sigur vor mai exista şi de-ăştia), vor fi potoliţi la modul fizic, prin eliminare pentru totdeauna de pe tabla de şah. Conform planurilor secrete ale Noii Ordini Mondiale, un individ va apăsa un buton şi gata, tu, cel care fugisei la celălalt capăt al Planetei şi te bucurai c-ai scăpat de urmărire, vei da colţu' instantaneu, ori prin otrăvire, ori prin altă metodă la fel de rapidă şi eficientă. Nici nu va mai fi nevoie să trimită pe cineva (un soldat) să te-mpuşte; sau pe vreun ucigaş plătit care să-ţi ia beregata; ori pe-un tip în costum negru şi cu ochelari de soare la ochi, care să-ţi facă vînt de pe acoperişul unei clădiri înalte (aşa cum procedau prin anii '50 băieţi veseli de la CIA).
    Asta nu-nţelege lumea cînd scriu unele lucruri în epistolele mele. Pentru mai multe detalii, vezi mesajul Ecouri şi reverberaţii - partea 2, în urma căruia iarăşi am primit nişte răspunsuri din partea unor destinatari, semn că nu prea au priceput cum stă problema de fond cu sclavia şi cu „munca ce l-a creat pe om şi l-a făcut liber”. Ca să nu mai zic că-n urma părţii a treia a aceleiaşi scrisori, o anumită persoană s-a enervat atît de tare, încît a zis s-o şterg de pe listă. Aşa că i-am respectat alegerea şi m-am conformat dorinţei sale.
    Ce-a crezut acea persoană (ditamai omul de ştiinţă în domeniul medical, care-a rămas, din păcate, prizonier al gîndirii numai cu emisfera stîngă a creierului, nefiind capabil să observe şi-alte lucruri în jurul său), că „gata, ăsta s-a dilit la creier, dac-a ajus să descrie senzaţiile pe care le are şi coincidenţele care i se-ntîmplă de la o vreme încoace. Nu e deloc de glumit cu el, trebuie legat în cămaşă de forţă şi dus la glumeţi!” În fine, n-a spus-o direct pe mail, dar am simţit-o din tonul pe care l-a folosit în cele cîteva cuvinte adresate mie. Oricum, voi nu ştiţi, fiindcă la vremea respectivă am tăcut din gură, însă Măria-Sa a mai fost destul de recalcitrant şi-n trecut (la scrisorile cu titlul Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii - ep. 3, respectiv ADN cu 4 spirale a fost detectat în celule umane). Şi poate c-am mai simţit-o şi altfel, fiindcă tot veni vorba de senzaţii, chiar dacă acea persoană se află la peste 5.000 de km distanţă de mine.
    Să revenim. Referitor la Angela Merkel, într-una din scrisorile viitoare ne vom ocupa şi de această „blîndă şi nevinovată făptură” din fosta DDR (Deutsche Demokratische Republik), o ilustră necunoscută ajunsă „ca prin minune” cancelar al Germaniei reunite, graţie unei conjuncturi genetice pusă la cale tot de elita masonică.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 29 martie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails