joi, 25 iunie 2015

Romania a încetat să mai existe ca stat

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică astăzi, 25 iunie 2015 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


România a încetat să mai existe ca stat
(din ciclul: „Actualitatea românească din 15 iunie 2015”)

autor: Laurenţiu Primo
situl: Meritocraţia.punct.ro
data: 15 iunie 2015


    Deoarece este vorba de-un material video ceva mai lung (peste 50 de minute), am zis că-i mai bine să-l împart pe minute, în funcţie de subiectele pe care autorul le abordează-n cadrul acestei ediţii a emisiunii.
    Pentru cei care nu ştiu, „Actualitatea românească” este o emisiune pe care Laurenţiu Primo o realizează de peste 3 ani de zile, la început ea purtînd un alt nume şi fiind difuzată la Naşul TV. Toate bune şi frumoase, numai că anul trecut realizatorul ei a fost amendat de CNA şi emisiunea a fost interzisă pe sticlă, postul Naşul TV fiind ameninţat cu desfiinţarea. De ce? Păi, tocmai datorită ştirilor şi analizelor foarte obiective pe care realizatorul le făcea acolo, precum şi numărului tot mai mare de telespectatori destupaţi la minte care începuseră să urmărească rubrica respectivă.
    Astfel se face că-n clipa de faţă emisiunea se mai difuzează doar pe YouTube, fiind încorporată ulterior pe situl personal al autorului – Meritocraţia.ro – şi pe pagina sa de Facebook (precum şi pe diverse alte bloguri sau pe paginile personale „Google Plus” ale simpatizanţilor acestei mişcări), autorităţile române acţionînd prin toate pîrghiile puterii ca să distrugă din temelie această idee de chemare la luptă paşnică pentru libertate (după ce-o să urmăriţi materialul video o să-nţelegeţi mai bine ce-am vrut să spun aici).
    Ba mai mult, a fost o perioadă cînd cuvîntul „meritocraţia” a fost interzis pe Internet, gigantul masonic Google refuzînd să afişeze rezultatele în motorul lor de căutare, astfel încît ştirile prezentate aici şi problemele dezbătute-n această emisiune să n-ajungă şi la românii cei adormiţi (marea masă a cetăţenilor), în încercarea de-ai trezi la realitate.
    Aşadar, introducerea fiind făcută, haideţi să-ncepem...

    minutul 0:11 – 21:45
Lume, lume!... Întrerupem ştirile pentru c-avem
de transmis un comunicat important pentru ţară!
   Aleşii mioritici au semnat pe şestache un act prin care-au pus la picioarele oligarhilor mondiali întreaga Românie, făcînd-o de azi înainte să-nceteze să mai existe ca stat şi din punct de vedere juridic (!), pentru că oricum independenţa economică ne-o pierdusem de foarte mult timp (de vreo 25 de ani încoace), ţara devenind treptat o colonie din care s-au exportat şi se exportă-n continuare materii prime aflate-n stare brută (petrol, gaze, lemn, cereale şi-alte produse agricole neprelucrate).
   Este vorba despre o ştire care nu numai că n-a făcut vîlvă-n România, dar nimeni nu vorbeşte despre ea pe sticlă, nedifuzîndu-se pe nicăieri în mass-media oficială. Despre ce este vorba. Conducătorii de la Cotroceni au adoptat o lege prin care ţara noastră se obligă ca de-acum încolo să respecte deciziile Curţii de la Haga „privind acceptarea de către România a jurisdicţiei obligatorii a Curţii Internaţionale de Justiţie, care a intrat în vigoare de sîmbătă, 13 iunie 2015, fapt salutat – cu plecăciuni adînci către Înalta Poartă de la Washington, aşa adăuga eu – de către Ministerul Afacerilor Externe”.
    Ministerul precizeză că proiectul care-a stat la baza acestei legi a fost elaborat de Ministerul Afacerilor Externe în 2014, minţind totodată cu neruşinare că el a fost dezbătut în prealabil şi mediatizat pe toate canalele, fiind adus din timp la cunoştinţa tuturor cetăţenilor României. Citez declaraţia oficială (în care cu litere îngroşate sînt evidenţiate minciunile): „În urma unui amplu proces de consultare publică şi inter-instituţională, care-a implicat organizarea pe tema acceptării jurisdicţiei obligatroii de conferinţe în toată ţara, dezbateri publice preliminare redactării proiectului de lege pentru acceptatrea de către România a jurisdicţiei obligatorii, au reliefat existenţa unui sprijin consistent din partea mediului academic, a factorilor decidenţi, a publicului larg în favoare acestei iniţiative”. Sînt nişte minciuni mai mari decît cele de pe vremea lui Ceauşescu, cînd, de frică şi slugărnicie faţă de „preaiubitul conducător”, se raporta depăşirea cu 150% a producţiei agricole la hectar.
    Cu alte cuvinte, gata, s-a zis cu noi! Orice decizie a Curţii Internaţionale de la Haga în ceea ce priveşte diferendele juridice sau diversele procese pe rol între România şi-o altă ţară (sau între România şi-o companie străină) vor trebui respectate cu sfinţenie de către statul român. În cazul în care nu vor fi respectate, băieţii veseli vor trimite imediat trupele NATO (care atenţie, se află deja staţionate pe teritoriul României, cu echipament militar, muniţie de război, aparatură şi tot ce este necesar unor intervenţii rapide), astfel încît să-i liniştească sau să-i reducă la tăcere pe cei care vor avea curajul (sau tupeul, din punctul lor de vedere) să se împotrivească unei astfel de decizii venite de sus.
    Este cît se poate de clar că de-acum încolo ţara asta va putea fi jefuită-n stil mare de toate bogăţiile pe care le mai deţine, iar cînd afirm acest lucru mă gîndesc în primul rînd la aurul şi metalele rare aflate la Roşia Montană. Şi cînd zic „Roşia Montană” nu mă refer doar la acea mică localitate şi împrejurimile sale, ci la zone mult mai întinse din cadrul Munţilor Apuseni, fiindcă trebuie să ştiţi că-ntre timp păpuşarii ne-au lucrat pe la spate (la fel ca şi cu Chevronul) şi-au pus gheara pe mai multe astfel de zone bogate-n minereuri preţioase (detalii altă dată). Tot ce mai aşteaptă ei acum este OK-ul din partea guvernului marionetă aflat la conducerea României, deoarece concesionarea acelor zone a fost făcută cu mult timp înainte.
Populaţia globului trebuie să scadă la jumătate de miliard,
conform „Pietrei de Căpătîi a Omenirii” aflată-n statul
Georgia, SUA. Citez textul încercuit cu negru:„Menţinerea
omenirii sub 500.000.000 de indivizi, într-un echilibru
perpetuu cu natura”
. (pentru a mări poza clic AICI)

    minutul 21:45 – 30,02
   Sporul natural al României a scăzut foarte mult după 1990, în special în ultimii 10-15 ani. Nu neapărat din cauza legiferării avortului, aşa cum s-ar gîndi unii, ci din alte cauze mult mai subtile, puse la cale tot de către elita masonică, deoarece se urmăreşte ca această ţară să fie depopulată de români spre a fi ulterior repopulată cu alte naţionalităţi. De pildă, cu evrei, fiindcă tot declară Şimon Peres că România a fost cumpărată de statul Israel (la fel, detalii altă dată) şi că Tel Avivul visează ca Bucureştiul să devină „noul Ierusalim”, conform profeţiilor unora.
   Femeile românce nu mai pot avea copii pentru că nu mai rămîn însărcinate, oricît de mult s-ar strădui. Dacă imediat după '90 se îmbulzeau în cabinetele medicale cu sutele de mii ca să-şi întrerupă sarcinile nedorite, acum se duc la medic în speranţa că acesta doar-doar o să le prescrie o reţetă minune (medicamente etc) prin care să le facă din nou fertile.
    Sigur că da, iată o nouă metodă prin care populaţia globului va fi micşorată treptat la cîteva sute de milioane, conform scenariului Noii Ordini Mondiale (vezi Piatra ghid din Georgia/Piatra îndrumătoare din Georgia sau „Piatra de Căpătîi a Omenirii”, cum îmi place mie s-o numesc din motive lesne de-nţeles). Să vedeţi în ce „echlibru perpetuu cu natura” o să trăim noi, românii, cînd o să fim colonizaţi forţat cu alte popoare şi-o să-ncepem să ne corcim cu tot felul de venetici, în special cu evreii. Mamă, ce fericire o să fie atunci pe noi!...
Paul Wood (adică Paul Păduraru, dacă este să adaptăm
numele său la limba română), un om de afaceri englez
care s-a stabilit în ţara noastră încă din anul 1998 şi care
– probabil că nu întîmplător! – este pus de alţii să arunce
pe piaţa media din România tot felul de fitile, ca de pildă
cel cu repopularea acestor meleaguri cu alte naţionalităţi.
    Subiectul de faţă se leagă foarte strîns de cel anterior (vezi linkul video de la finalul scrisorii şi despărţirea pe minute din cadrul acestui mail), în care un britanic, pe nume Paul Wood, vine şi scrie într-un articol pe Internet că românii nici măcar nu se mai înmulţesc cum trebuie, rata natalităţii acestui popor scăzînd foarte mult şi că „România va trebui să se gîndească-n curînd dacă să importe imigranţi în număr mare”. Asta pe lîngă faptul că noi sîntem forţaţi de cei aflaţi la conducerea ţării să plecăm din România cu milioanele, spre a căuta un loc de muncă peste hotare, scăzînd astfel şi mai mult populaţia românească autohtonă.
    Cum este posibil ca româncele să fi devenit infertile într-un timp atît de scurt? Păi, în primul rînd prin folosirea în cadrul alimentaţiei zilnice a apei potabile de la robinet, în care, pe lîngă clorul folosit, chipurile, pentru „dezinfectare”, se mai adaugă şi-alte substanţe nocive care curăţă şi sterilizează nu doar apa, ci-i sterilizează şi pe oameni, scăzînd fertilitatea femeilor cu pînă la 80%. Staţi puţin, pentru că asta nu-i totul. Aceeaşi substanţă se găseşte sub formă de alţi compuşi chimici în făină, care-s folosiţi pe post de „albire a pîinii”. Sigur că da, „pîinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi!”, după cum spune o celebră rugăciune.
    În plus, aceleaşi substanţe pot fi răspîndite chiar şi-n aer (vezi dîrele chimice pe care le tot împrăştie ăştia din avioane), astfel încît să le inhalezi în plămâni atunci cînd respiri, iar de-acolo s-ajungă-n sînge, să producă schimbări hormonale şi să scadă ovulaţia. Simplu, nu? Uite-aşa se reduce populaţia unei ţări (sau a întregii planete, la o adică), încet şi pe tăcute, fără ca oamenii să-şi dea seama şi să aibă habar de ceea ce se-ntîmplă cu ei şi cu familiile lor. Fără războaie, fără nimic.


    minutul 30:02 – 52,18
    Eternul şi fascinantul Victor Ponta, acest trădător de neam şi de ţară numit în funcţia de prim-ministru al României de către Traian Băsescu (un alt trădător de neam şi de ţară), care acum nu ştie ce să mai facă şi cum s-o mai dea cotită ca să scape de ancheta procurorilor şi de puşcărie. Văd că momentan şi-a luat iarăşi un concediu şi s-a evaporat în străinătate, după cum îi este obiceiul atunci cînd se află la ananghie.
    Atenţie, chiar dacă acest subiect nu l-am mai dezvoltat aproape deloc „pe hîrtie” (ca pe celelalte două, care-s complet noi în cadrul „Actualităţii româneşti” şi de-aceea le-am acordat un spaţiu mai larg), nu înseamnă neapărat că şmecherul de Pontache este mai puţin important. Însă n-am făcut-o în mod intenţionat, pentru că el reprezintă o temă mult mai veche a emisiunii, temă ce-a fost dezbătută de Laurenţiu Primo în cadrul a zeci de ediţii din trecut, cei ce urmăresc „Actualitatea românească” în mod regulat fiind deja obişnuiţi cu jocul la şapte capete pe care-l practică Ponta şi eschivele pe care le face-n fiecare zi acest prim-ministru „a cărui origine este complet nesănătoasă”, jumătate din el fiind evreu şi jumătate albanez (asta apropo şi de colonizarea României cu alte naţionalităţi, unele venite de la sud de Dunăre, altele din sud-estul ceva mai îndepărtat, via Tel Aviv, colonizare care, fiindcă tot veni vorba, s-a mai produs şi-n trecut, pe vremea lui Eminescu).

    În fine, iată acum şi fişierul video de pe YouTube:


sursa: Meritocraţia.ro


PS: Ăi mai curioşi, care se presupune c-au urmărit emisiunea pînă la capăt şi doresc să afle mai multe amănunte despre conceptul de Meritocraţie (dar mai ales despre Constituţia Meritocrată la care se tot face referire-n cadrul părţii video), pot descărca în mod gratuit de pe acelaşi sit al autorului cartea Meritocraţia şi meritocratismul în format pdf (arhivată ca zip).
    Pentru cei care-s interesaţi în mod special de Constituţia Meritocrată, vedeţi că aceasta a fost inclusă de Laurenţiu Primo la finalul cărţii sale începînd cu pagina 221.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică astăzi, 25 iunie 2015 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails