miercuri, 1 ianuarie 2014

2012: Activarea ADN-ului uman

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 23 mai 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


2012: Activarea ADN-ului uman
(din ciclul: „Dacă-i musai, cu plăcere!”)

    Hai să împrăştiem în lumea largă şi-alte lucruri la fel de serioase, pe care populaţia majoritară, din păcate, nu le (prea) cunoaşte.
   Indiferent ce spun mincinoşii ăia pe sticla TV, procesul de activare a ADN-ului din corpul uman a început deja. Gata, jocul ălor mari e pe sfîrşite!


    Vedeţi că filmuleţul are inclusă şi subtitrarea în limba română, dar pentru a o activa trebuie „să urmăriţi iepurele alb”, vorba mesajului anterior pe care vi l-am expediat în ziua de 19 mai 2012 (mă refer la cel cu titlul Carne reconstituită, alimente modificate).
    Cu observaţia că de data aceasta, la Setări (Settings), este musai să apăsaţi butonul Background (sau litera „B” a tastaturii – atenţie, apăsarea tastei „B” are efect numai atunci cînd imaginea NU este pe tot ecranul!), pentru a activa afişarea pe fond negru necesară mai ales spre final, unde se suprapun textele în cele două limbi, una mai străină decît alta!


PS: Mă rog, văd că-ntre timp (din 2012 şi pînă acum) ăştia de la YouTube (Google, de fapt) s-au gîndit şi ei în sfîrşit să facă un lucru bun şi să activeze din oficiu  afişarea subtitrării pe fond negru, că-n rest numai tîmpenii le-au trecut prin cap să pună-n practică.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 23 mai 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails