joi, 16 ianuarie 2014

Ilie Năstase declară şi el greva fiscală

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 19 ianuarie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Ilie Năstase declară şi el greva fiscală
(din ciclul: „Adio România, mă fac rus!”)

autor: Mihai Giurea
sursa: Capitalism pe pîine
>data: 9 ianuarie 2013

http://oi39.tinypic.com/sexhqp.jpg

    Ilie Năstase:
   „Pentru ce ni se iau asemenea taxe? Pentru salariile parlamentarilor şi europarlamentarilor? Nu mai vreau să plătesc, mă mut în Rusia, după Depardieu.”

    Socialiştii, loviţi direct în ficat!
    Victor Ponta tocmai pregătea o noua mărire de taxe şi impozite, după modelul „profesorului” său din Franţa, socialistul Francois Hollande (la ordinul premierului, discuţiile despre bugetul 2013 au fost SECRETIZATE !!! – întrebare de baraj: ia ghiciţi DE CE?). Dar la fel ca Francois Hollande, Ponta a început deja să-şi ia palme de la oamenii de afaceri.
    În 2012, peste 22.000 (!!!) de firme înregistrate în România au plecat deja în ţări cu taxe mai mici. Printre ele: oţelăriile Mechel, reţelele de magazine Real, Praktiker, Burger King, Interex, Sprider Stores, Kiabi. ING Group şi UniCredit (brokeraj) şi-au anunţat plecarea. România a pierdut aproape 500 milioane euro capital social. Firmele care au rămas, pur şi simplu refuză să mai plătească taxe, în timp ce evaziunea fiscală a explodat la 150%.
    Fără taxe, statul român nu mai are cu ce-şi plăti cheltuielile sociale şi e împins la faliment (n.t. – de fapt, exact acest lucru se şi doreşte, vezi toate evnimentele petrecute la noi în ţară după anii '90; trebuie să ai doar un singur neuron în creier ca să nu-ţi dai seama că toată tărăşenia este orchestrată de sus de tot, de la nivel internaţional, din cabinetele guvernelor din umbră). FMI nu mai dă nici el bani României. Pensiile, salariile bugetarilor precum şi ajutoarele sociale au rămas descoperite.
    Se aşteaptă mişcări de stradă de amploare.

    România: comunism, corupţie, taxe
    De ce pleacă oamenii de afaceri, pe capete, din România? Simplu: pentru că statul român minte şi se laudă cu doar 16% impozit. Dar se face că uită de restul banilor pe care îi jupoaie: CAS, CASS, TVA, taxe locale şi alte plăţi ascunse. Plus şpăgi la ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală), Primărie, SANEPID etc., care tot cheltuieli sînt.
    În realitate, statul:
– ia jumătate din banii pe care angajatorul îi dă angajatului (o treime de la angajat, plus încă o treime de la firmă); deci costul fiecărui angajat se dublează.
– ia cam 75% din cît cîştigă anual o firmă.
    Cînd un patron vrea să-şi scoată profitul din firmă la sfîrşit de an (cum e normal), banii mai sînt încă o dată taxaţi.
    Păi, ia rămâneţi voi fără nimic, comunişti nenorociţi, că ne-am săturat de voi!

    A început oficial războiul taxelor
    Nu banii lui Ilie Năstase contează, contează exemplul pe care-l dă.
    Declaraţia lui va provoca un val de refuzuri de plată a taxelor şi va încuraja mişcarea anti-sistem. Deja românii anti-sistem au devenit majoritatea în România:  60% au refuzat să mai vină la vot, iar alţi 3% au venit special ca să-şi anuleze voturile (n.t. – vezi votarea la mişto, în care desenau cu pixul un pătrat pe buletinul de vot, scriau acolo ceva la oha, apoi aplicau ştampila în acel pătrat). Neîncrederea în partide şi-n clasa politică coruptă este maximă, iar tensiunea socială e-n creştere.
    Aşa că refuzul făţiş al plăţii taxelor din partea unor vedete ca Ilie Năstase, este o declaraţie oficială de război împotriva statului social. Este exact scînteia care lipsea!

sursa articolului: „Capitalism pe pîine


PS: Apropo de dubla impozitare şi de jumulitul de bani pe care-l practică statul pe ascuns, simt nevoia să mai pun încă o dată pe tapet o chestie pe care v-am scris-o în mesajul din 27 noiembrie 2012 (cel cu titlul Escrocheria pensiilor private OBLIGATORII"), amănunt pe care mulţi dintre destinatrii mei nu l-au reţinut la vreamea respectivă, din moment ce vin şi mă-ntreabă-n particular tot felul de bazaconii, printre care şi „de ce nu mă mai duc la vot?”). Iată citatul cu pricina:
    O mică opinie proprie şi personală, ca să zic aşa:
    Mulţi gazetari tratează numai problema pensiilor private, însă aproape nimeni nu se gîndeşte la pensiile de stat. Sînt convins că-n ritmul în care se fură în (şi din) ţara asta, atunci cînd o să vină vremea să ne pensionăm noi (peste 20-25 de ani), Statul n-o să mai aibă cu ce ne plăti pensiile. Facem pariu că aşa se va-ntîmpla, dacă se va păstra-n continuare această tendinţă de rostogolire iresponsabilă în neant?
   Hai să vă atrag atenţia asupra unei „mici şmecherii” nebăgate în seamă de oameni, dar care aduce profituri uriaşe. Statul îţi impozitează salariul de DOUĂ ORI, pe toată durata cît lucrezi cu contract legal (o dată ţie şi-o dată angajatorului), iar cînd soseşte vremea pensiei acelaşi Stat vine şi-ţi mai impozitează încă o dată (pentru a treia oară!) şi amărîta aia de pensie. Asta-n timp ce Măria-Sa, Statul Român, vreme de 35-40 de ani (uneori chiar şi 45 de ani), îţi FURĂ nişte bani din salariu (pe motiv de „asigurări de tot felul”, pe care apropo, n-o să le pupi NICIODATĂ!), îi depune la bancă, ia dobîndă grasă pe ei (atenţie, vreme de 30-35-40 de ani), iar la vîrsta pensionării nu-ţi dă nici un leu din acea dobîndă. Ba din contră, îţi mai impozitează şi pensia!
    Oameni buni, totul este HOŢIE PE FAŢĂ, făcută cu acte în regulă, foarte abil ticluite de experţi economici şi juridici.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 19 ianuarie 2013 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails