miercuri, 1 ianuarie 2014

Zece semne de Trezire Spirituală

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 28 iunie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Zece semne de Trezire Spirituală
(din ciclul: „Ascensiunea umană în cea de-a 4-a dimensiune”)

     Probabil că mulţi dintre voi aţi simţit deseori nişte senzaţii „ciudate” în interiorul vostru, mai ales în ultima perioadă de timp, senzaţii pe care n-aţi putut să le catalogaţi în nici un fel. Însă pun pariu că majoritatea oamenilor ori nu le-a dat importanţa cuvenită, ori le-a interpretat greşit (atunci cînd s-au întîmplat – dac-or fi apucat să se-ntîmple!), ori le-a ignorat complet, preferînd să se zbată-n continuare în banalitatea şi ignoranţa vieţii cotidiene, în care-am fost înregimentaţi cu toţii de mii de ani.
    Întrebare:
    Cîţi dintre voi au auzit de activarea ADN-ului uman şi de Trezirea Spirituală care are loc la scară planetară în ultimii ani de zile? (dar mai ales de la începutul lui 2012 încoace) Puţini! Pe cîţi dintre voi i-a interesat de-adevăratelea subiectul acesta? Pe şi mai puţini!


    Instrucţiuni de folosire:
a) pentru activarea subtitrarii în româneste daţi clic pe butonul „Turn on Captions”
b) însă pentru a putea citi în condiţii optime subtitrarea, de data aceasta e musai să activaţi afişarea textului pe fond negru, pentru a nu se suprapune peste scrisul în limba engleză;
c) tot pentru a evita interferenţa celor două texte, este indicat să faceţi imaginea MARE, pe tot ecranul (cu observaţia că cei care au monitoare în format 4:3 vor fi avantajaţi de data aceasta, faţă de cei cu ecrane în format 16:9)
    Pentru mai multe detalii de folosire, daţi clic pe „Show more” (de sub fereastra video aflată pe YouTube) şi urmaţi sfaturile de-acolo.

    Bun, acum, după vizionarea filmuleţului, revin şi-ntreb: Cîţi dintre voi au simţit astfel de senzaţii pe pielea voastră?
    Temă de gînduire pînă data viitoare:
    Oare de nu se pomeneşte NIMIC despre aceste lucruri, pe nici unul din canalele publice de informare a populaţiei, preferîndu-se să se păstreze o tăcere mormîntală? De ce credeţi că cei din umbră vor să ne ţină tot timpul în stare de adormire hipnotică, cu ochii aţintiţi în tembelizor, curioşi să vedem dacă moare sau nu moare ăla care „cică s-ar fi împuşcat în gît”?


PS:
1. Să ştiţi că instrucţiunile detaliate de activare a subtitrării filmelor de pe YouTube nu vi le trimt vouă de fiecare dată ca să vă enervez, ci le expediez celor care n-au nici cea mai mică idee despre cum se foloseşte acest serviciu gratuit de vizionat filme pe Internet. Şi mai ales celor care nu cunosc deloc limba engleză, neştiind cum să se descurce în hăţişul de pe „www”. Asta în speranţa că mesajele trimise vouă mai circulă şi pe la alţii, nu înţepenesc doar în cutia voastră poştală şi-atît.
    Cu alte cuvinte, Trezirea Spirituală nu-i nici a mea şi nici a voastră, ci a urmaşilor voştri. Şi a urmaşilor urmaşilor voştri, în veacul vecilor. Amin!”

2. Bag samă că de vreo săptămînă şi ceva pe toţi i-a prins febra cu Adrian Năstase şi cu împuşcatul în gît. Sincer să fiu, habar n-aveam că ăla era să dea colţu', dar am aflat acest lucru pe mail, de la alţi colegi (că la TV nu mă uit deloc, iar ştirile nu le citesc, fiindcă alea au numai rol negativ, de deprimare şi manipulare a oamenilor).
    În treacăt fie spus, evenimentul cu Năstase nu este decît unul dintre multiplele perdele de fum cu care vi se distrage atenţia de la alte lucruri mult mai importante.


PPS: (1 ianuarie 2014): Stimaţi telespectatori, iată că ceea ce scriam acum un an – „în treacăt fie spus, evenimentul cu Năstase nu este decît unul dintre multiplele perdele de fum cu care vi se distrage atenţia de la alte lucruri mult mai importante” – s-a adeverit iarăşi.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 28 iunie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails