miercuri, 21 mai 2014

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii – 4

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 4 decembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

1. Pentru că-n urma expedierii episodului al treilea al acestei serii de articole unul dintre colegii de clasă îmi scria-n particular „Dar nu pricep cum rămîne cu extratereştrii, că nu ziseşi nimic despre ei”, am să vin să adaug: „Ai puţintică răbdare, stimabile!” (vezi continuarea episodului 4 de mai jos)

2. Tot pentru el, dar şi pentru cei care cred că există ceva – vreo legătură specială – între mine şi persoanele ale căror articole le preiau de pe Internet şi vi le trimit vouă, ţin să v-anunţ că nu-i cunosc DELOC pe acei oameni şi n-am nici o tangenţă cu ei. Spun asta fiindcă observ că-n particular, în răspunsurile pe care mi le trimit, unii dintre colegi se poartă cu „mînuşi”, atunci cînd îmi scriu pe mail (dom' profesor de Yoga, în cazul lui Dan Bozaru; sau „de unde-l cunoşti pe dînsul, pe domnul profesor univeristar"?", în cazul d-lui Dan Ungureanu, profesor la Universitatea Bucureşti – vezi scrisoarea cu titlul Catastrofa învăţămîntului universitar, trimisă vouă pe 28 septembrie 2012).
    Precizez că n-am avut şi n-am DELOC de-a face cu aceşti oameni, ci pur şi simplu mi-a plăcut ce-au scris, atîta tot. Însă văd că voi o luaţi prea-n serios, crezînd că eu fac yoga cu Dan Bozaru sau că asist la cursurile d-lui Dan Ungureanu. Ei bine, nu practic nici una dintre aceste îndeletniciri. Înainte de toate, consider că şi ei sînt tot oameni ca şi noi, însă dacă tot şi-au deconspirat pe Internet titlul pe care-l poartă („profesor yoga” sau „profesor universitar”) am zis să li-l păstrez intact.
    Uite, de-acum încolo, pentru a nu mai crea şi-alte confuzii, o să trec doar „Dan Bozaru” la articolele scrise de el.

3. Am observat că-n special aceste articole cu „problema intervenţiei extraterestre” îi cam isterizază pe unii dintre destinatari, creînd valuri tsunami de răspunsuri negative la adresa mea.
    Oameni buni, nu vă mai ascundeţi după deget. Spuneţi-mi în modul cel mai sincer cu putinţă că nu vă interesează subiectele pe care vi le trimit şi gata, terminăm discuţia. Simplu, fără certuri, fără scrîşnete din măsele şi fără înjurături în gînd, cum că de ce vă umplu căsuţa poştală cu „tot felul de tîmpenii. Fiecare e liber s-aleagă ce vrea sau, mai corect spus, ce simte-n Interiorul Său că i se potriveşte cel mai bine.
    Aşa că aştept în continuare cu deosebit interes cererile voastre de excludere din listă.


Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (IV)

autor: Dan Bozaru
data: 11 iunie 2012


    Sursa puterii pe care-o are cabala criminală a „Iluminaţilor” este un sistem financiar corupt, la care se adăugă „producerea” unor sume de bani care-n realitate sînt fictive, pentru a menţine această putere-n mîinile unui grup de bancheri înţeleşi între ei şi-a unor asociaţi ai acestora din cele mai importante guverne ale lumii.
    Am arătat că reţeaua nefastă a răului (cabala masonică) a creat o datorie atît de mare, încît s-a ajuns la un punct de la care nu mai există cale de întoarcere. Tocmai din această cauză se poate spune că, în prezent, „elita” masonică a rămas fără nici o soluţie şi nu mai poate preveni colapsul global, pe care iniţial ea însăşi dorea să-l provoace, dar într-un mod controlat. Această neaşteptată sfărîmare a unui colos cu picioare de lut, care era vechiul sistem financiar corupt şi infestat de minciună, va fi de fapt o minunată oportunitate pentru ca omenirea să aibă acces la o nouă realitate, luminoasă şi total liberă.
    Formidabilele mişcări de culise care au loc în prezent, ce pregatesc aceste evenimente cruciale pentru omenire, implică de asemenea şi aportul civilizaţiilor extraterestre care au decis să ajute umanitatea pe calea transformării ei spirituale. Se pare că o serie întreagă de dispozitive tehnologice, care vor contribui într-o primă fază la o asimilare mai uşoară de către oameni a noilor tehnologii revoluţionare, sînt deja pregătite şi aşteaptă să fie puse la dispoziţie de membrii Federaţiei Galactice a Luminii îndată ce noul sistem financiar al lumii va fi anunţat la nivel mondial.
    De asemenea, fondurile destinate anumitor direcţii fundamentale de refacere, pe care omenirea trebuie să le abordeze în perioada următoare sînt în aşteptare şi ele vor fi activate îndată ce înţelegerile dintre bănci şi noile organisme financiare vor fi semnate. Sursele de informare – care în principal se referă la mediul virtual al „blogosferei” şi-al siturilor de profil, deoarece mass-media oficială nu pomeneşte încă mai nimic despre astfel de aspecte – precizează că aceste uriaşe fonduri sînt păzite cu stricteţe. Pentru a se asigura că „elita” criminală masonică nu va atenta prin diferite căi oculte şi malefice la conturile respective, în care se află sume imense, un număr de fiinţe celeste – alături de echipele de securitate ale Federaţiei Galactice a Luminii – asigură protecţia lor eficientă. Odată cu trecerea la noul sistem financiar, unul dintre obiectivele principale va fi acela de-a realiza primul contact dintre membrii civilizaţiilor ET benefice şi omenire. Sîntem de asemenea informaţi că aceste activităţi sînt corelate cu cele ale fiinţelor din interiorul Pămîntului, care de asemenea au un nivel înalt de evoluţie spirituală.
    Necesitatea informării oamenilor asupra situaţiei de drept este foarte importantă, pentru că atunci nu numai că ignoranţa lor va fi disipată, ci în egală măsură ei vor avea posibilitatea să aleagă drumul pe care să-l urmeze. În prezent, foarte multe fiinţe umane trăiesc „visul materialităţii”, fiind efectiv robite de iluziile şi tentaţiile sistemului social, economic şi politic în lume, care îi face să se identifice cu nişte „vise” efemere. În cele din urmă, viziunea materialistă asupra vieţii nu poate aduce decît suferinţă, deziluzie şi insatisfacţie.
---------------------------------------------
Î: Ce face omenirea de dimineaţă şi pînă seara tîrziu?
R: Munceşte pe brînci.
Î: Ca să CE?
R: Ca să cîştige BANI.
Î: Şi ce să facă cu aceşti bani?
R: Să plătească sute de taxe şi impozite către stat şi rate către bănci, iar din puţinul care le mai rămîne-n buzunar să-şi trăiască viaţa de azi pe mîine „într-un mod cît se poate de fericit”, asemeni unor SCLAVI.
    În concluzie, oamenii au devenit scalvii banilor.
---------------------------------------------

    Problema este că aceste năzuinţe, aspiraţii şi ţeluri pe care cei mai mulţi dintre oameni şi le propun în perioada actuală, în rezonanţă cu modul lor de gîndire şi de acţiune, sînt de fapt induse cu persuasiune şi în mod insidios de către „elita” masonică mondială prin intermediul metodelor de manipulare a opiniei publice, în care ea este expertă. Această operaţiune este pusă în aplicare mai ales de mass-media. După ce-a fost coruptă şi „asimilată” de cabala criminală prin cumpărarea ei la începutul secolului trecut, presa mondială – iar mai apoi radioul şi televiziunea – au realizat o formidabilă „conspiraţie a tăcerii” şi-a ascunderii adevărului în aproape toate domeniile de activitate a omului. Minciuna, omisiunea şi înşelătoria au fost căile principale prin care populaţia a fost astfel „hipnotizată” şi „adormită” de către o mînă de fiinţe malefice, ce au dorit supunerea totală a planetei.
    Există însă motive reale de speranţă. Aşa după cum arătam anterior, mai ales în ultimii ani s-a intensificat ceea ce-am putea numi o „mişcare de rezistenţă” care tinde să devină tot mai activă atît în mediul virtual (forumuri, situri, bloguri de informare), cît şi în cel social (revoluţii, proteste, mişcări ample, cum ar fi Mişcarea „Occupy). Chiar şi mass-media pare să-nceapă să se scuture de jugul corupţiei şi-al tăcerii ce i-a fost impus. Atunci cînd canalul TV internaţional de ştiri Russia Today (n.t. – Rusia astăzi), care emite din studiourile din Moscova şi Washington, intră în detalii financiare şi de culise ale întunecatului grup Bilderberg al „Iluminaţilor”, e semn că într-adevăr lucrurile se-ndreaptă spre un alt model al existenţei.


(din păcate, fără traducere în româneşte; cine ştie, poate că-n viitorul apropiat îşi va face cineva pomană
şi ne va ajuta în acest sens, ca să-nţeleagă şi cei care nu ştiu limba engleză ce spun oamenii-ăia pe sticlă)

    Totuşi, posturile principale de ştiri continuă să fie loiale celor care le plătesc într-un mod foarte generos cu sume de ordinul a sute de milioane de dolari anual, pentru a păstra tăcerea asupra planurilor şi acţiunilor abominabile ale „elitei” masonice. De pildă, ziarul Washington Times prezintă evenimentul reuniunii grupului Bilderberg de anul acesta, însă „nu trădează cauza”, ci se menţine doar la nivelul unei informări de rutină. Acest lucru nu trebuie să mire însă prea mult, avînd în vedere că Don Graham – patronul acestui ziar de format mare – este el însuşi unul dintre membrii grupului Bilderberg, care a fost invitat la întîlnirea din acest an (n.t. – 2012). De altfel, majoritatea preşedinţilor de concernuri sau trusturi media din lume sînt membri ai grupului Bilderberg, influenţînd prin deciziile lor felul în care sînt prezentate ştirile şi evenimentele în lume.
    Din fericire, există şi alternativa postării în mediul virtual a informaţiei adevărate. De exemplu, o foarte bună introducere şi prezentare sintetică în domeniu este făcută de Mark Dice, în acest videoclip:


(fără traducere în româneşte; idem ca mai sus)

---------------------------------------------
    Pentru cine nu ştie, Mark Dice este un autor cu vederi de dreapta, analist media şi activist politic din San Diego (California) care împărtăşeşete lumii convingerile sale cu privire la Noua Ordine Mondială şi deconspiră societăţile secrete care au derivat din Illuminati, Grupul Bilderberg, Dumbrava Boemă, Craniu şi oase - 322 (Skull and bones - 322 = e vorba de organizaţia din SUA a Universităţii Yale, statul Connecticut, ce are ca simbol celebrul cap de mort cu două oase încrucişate dedesubt, în forma literei „X” – vezi steagul din filmele cu piraţi).
   Prima sa carte, intitulată „Manifestul rezistenţei”, a apărut în 2005 şi-a fost publicată sub pseudonimul John Conner, autorul dezbătînd în cadrul ei părerile sale privitoare la aceste probleme.
   Doar ca o simplă coincidenţă (oare?!), în organizaţia secretă „Craniu şi oase - 322" activează George Tufiş-tatăl încă din 1947 (vezi poza din acest link – mai exact tipul aflat în picioare chiar în stînga ceasului). Aţi ghicit, e vorba de banditu-ăla care între anii '76-'77 a fost şeful CIA, iar mai apoi, între '88-'92, a devenit preşedintele SUA, avînd grijă ca ceva mai tîrziu să-şi aşeze propria odraslă – pe „băieţelul-Bush” – în fotoliul de la Casa Albă. De data aceasta mă refer la acel George Tufiş-junior care, pupa-l-ar tata, habar n-are să vorbescă corect americăneşte, d-apoi să mai şi conducă o ditamai ţara. Barem ăsta din urmă este tufă de Veneţia la limba engleză. Fără mişto – ia uite colea un exemplu de mostră, ca să zic aşa...
---------------------------------------------

    În mod evident, lumea se află într-un punct crucial al evoluţiei sale. Apreciem că este poate pentru prima dată cînd „elita” întunecată a „Iluminaţilor” a calculat greşit planul de acţiune şi nu se mai află în poziţia de-a utiliza în folosul ei situaţia creată. Reprezentanţii civilizaţiilor ET care ajută Pămîntul în această perioadă foarte importantă au realizat mari presiuni asupra membrilor cabalei masonice pentru ca aceştia să-nţeleagă faptul că dominaţia lor a ajuns la sfîrşit. Chiar şi aşa, rezistenţa „Iluminaţilor” la această transformare fundamentală a omenirii este foarte mare şi ei fac tot ce le stă-n putinţă pentru a crea în continuare mult rău, agăţîndu-se cu disperare de orice oportunitate li s-ar putea oferi, astfel încît să prelungească cît mai mult sclavia oamenilor sau chiar să cîştige puterea totală, aşa după cum şi-au propus.
http://i.imgur.com/apcMlGU.jpg     Cu toate acestea, nici un regim corupt n-a putut supravieţui mult timp în lumina expunerii publice, iar în prezent există suficiente dovezi care atestă fără nici cea mai mică îndoială că un mic grup de bancheri ai lumii, care se autointitulează „Iluminaţi”, controlează aproape în totalitate planeta şi resursele ei. Chiar şi cei mai înverşunaţi sceptici şi critici ai teoriilor aşa-zis „conspiraţioniste” – prin intermediul cărora s-a urmărit să se atragă atenţia asupra maşinaţiilor financiare, politice şi economice ale acestei „elite” criminale – vor trebui să recunoască faptul c-au greşit enorm şi că-n realitate ceea ce ei considerau a fi „închipuiri” şi „fantasmagorii” se dovedeşte a fi adevărat.
    Este îngrozitor să constatăm că lumea întreagă e condusă şi manipulată de-un grup de psihopaţi care vor să omoare mai multe miliarde de oameni, pentru a dobîndi astfel dominaţia şi puterea totală pe întreaga planetă. Planul lor a fost trasat în mod specific încă de-acum 300 de ani şi-a fost urmat c-o perseverenţă diabolică. Dificultatea îndepărtării acestei „elite” criminale este însă mare, datorită faptului că influenţa ei malefică a penetrat în toate structurile societăţii moderne, incluzînd mass-media, guvernele şi instituţiile juridice.
    Chiar dacă perspectivele par a fi sumbre, noi considerăm totuşi că ele urmează o cale necesară pentru transformarea radicală a sistemului de gîndire şi de acţiune a omenirii. Există de asemenea numeroase motive de optimism şi aspiraţie către ceea ce este nou şi luminos, deoarece în spatele acestor evenimente dramatice de natură economică şi financiară se duce de fapt o adevărată luptă nevăzută pentru pregătirea tuturor schimbărilor de poziţie a sistemului socio-economic mondial. O expunere înainte de momentul potrivit a acestor acţiuni complexe, care sînt efectuate de fiinţe umane dedicate binelui, în colaborare cu fiinţe extraterestre, ar însemna fără dar şi poate complicarea operaţiunilor mai ales prin crearea de panică şi haos în lume.
http://i.imgur.com/lSka1UB.jpg     Totuşi, se poate spune la momentul actual că civilizaţiile ET care-au decis să ajute omenirea în aceste momente foarte speciale ne sprijină şi-n direcţii pe care noi, oamenii, n-am fi avut deocamdată nivelul de realizare tehnologică pentru a le aborda. Un aport excepţional al acestor civilizaţii ET este cel al atacurilor sistematice şi complet distructive asupra bazelor reptiliene şi ale hibrizilor reptilieni de pe fundul oceanelor ori din subteranele planetei, la care se adăugă de asemenea luptele teribile din spaţiul cosmic pentru anihilarea unor importante flotile de nave de transport şi de luptă reptiliene.
   În paralel, giganticele nave-mamă ale acestor civilizaţii ET benefice emit fluxuri foarte puternice de energie purificatoare şi elevată către întreaga planetă, ajutînd astfel la echilibrarea vibraţiilor joase din aura ei, care ameninţă să o destabilizeze. Astfel de acţiuni complexe sînt realizate de anumite civilizaţii afiliate în organismul galactic denumit Consiliul Andromeda, precum şi de-o facţiune foarte specială de luptători celeşti, care sînt fiinţe care nu au corpuri materiale, ci acţionează cu precădere în dimensiunile 4D şi 5D, reunite sub numele de Silver Legion (Legiunea de Argint). Vom reveni cu mai multe amănunte despre aceste civilizaţii, despre caracteristicile, planurile şi modurile lor de acţiune în episoadele următoare ale acestei serii de articole.
http://i.imgur.com/yxTnn0h.jpg     Avertismentele civilizaţiilor ET benefice, precum şi viziunile multor fiinţe umane sensibile, ori chiar profeţiile unor sfinţi din perioada recentă a omenirii ne atrag atenţia asupra succesiunii de evenimente care se vor petrece cu cea mai mare probabilitate începînd din a doua jumătate a acestui an. Transformarea profund spirituală şi energetică a fiinţelor umane se va accentua din ce în ce mai mult şi ea va căpăta chiar unele accente care pot fi teribile în anumite zone ale planetei.
    Astfel, aşa după cum menţionam în articolul precedent, este posibil ca prin luna septembrie a acestui an (2012) economiile ţărilor să colapseze, datorită căderii dolarului şi-a monedei euro. De asemenea, suprafaţa planetei va suferi anumite modificări. Sistemele economice, cele sociale şi guvernamentale, cele de sănătate şi cele juridice vor suferi schimbări radicale şi tot atunci vor începe primele dezvăluiri teribile ale secretelor care-au fost mult timp ascunse omenirii, cum ar fi realitatea existenţei civilizaţiilor extraterestre şi-a navelor cu care ele se deplasează (OZN), istoria vizitelor şi comunicării dintre pămînteni şi aceste civilizaţii ET, adevărul despre originea rasei noastre umane, precum şi multe alte fapte şi elemente la care omul de rînd n-a avut niciodată acces datorită aşa-ziselor raţiuni de „securitate naţională” şi de „secret de stat”, pe care puterea ocultă a francmasoneriei mondiale le-a impus liderilor politici. Mai apoi va urma o perioadă de mai mulţi ani, în care omenirea va trebui să depună eforturi pentru a se armoniza şi orienta corect pe noul drum al evoluţiei spirituale pe care l-a ales.
http://i.imgur.com/VyV2MDR.jpg     Un element important de menţionat este acela că, deşi civilizaţiile ET benefice deţin tehnologia necesară pentru a realiza cu uşurinţă o „resuscitare” a Pămîntului la condiţia de planetă curată şi armonioasă, totuşi ele nu vor proceda în acest mod, deoarece este necesar ca noi, fiinţele umane care locuim pe această planetă şi care-am degradat-o în mod haotic şi foarte egoist, trebuie să-nvăţăm din această tristă experienţă şi, prin efort colectiv, să reuşim să redăm planetei noastre prospeţimea şi energia pe care ea le-a avut la început.
    Metodele bazate pe tehnologia 3D actuală nu mai sînt de nici un folos, pentru că distrugerea planetei (exploatarea resurselor ei naturale, poluarea apei şi-a aerului etc.) a atins deja un nivel care nu mai poate fi refăcut în acest fel. Prin urmare, este necesară implicarea activă a locuitorilor planetei, care şi-au ridicat frecvenţa de vibraţie a conştiinţei şi care-au înţeles modul corect de acţiune şi de convieţuire în lume. Noile tehnologii care au la bază energia liberă (n.t. – mai corect spus, „energia gratuită” sau „energia moca", fir-ar ea să fie de traducere prostească din limba engleză a lui „free energy") se vor răspîndi foarte repede, pentru că ele deja există şi-au fost create chiar de oameni, însă membrii cabalei criminale mondiale au ascuns şi-au interzis în mod samavolnic, adeseori prin intermediul unui lung şir de crime, folosirea acestor tehnologii pentru binele omenirii. În paralel, pentru a sprijini cît mai mult acest proces de acomodare cu noile condiţii de viaţă şi cu tehnologiile revoluţionare la care vom avea acces în curînd, alte civilizaţii extraterestre benefice, care sînt reunite în organizaţia denumită Federaţia Galactică a Luminii vor pune pentru început la dispoziţia oamenilor un număr de astfel de dispozitive energetice „de punct zero”, pentru ca tranziţia la noile realităţi ale vieţii să fie cît mai uşoară.
http://i.imgur.com/3GqeGbm.jpg     Nimeni nu poate garanta că aceste predicţii ale evenimentelor viitoare, ori acţiunile civilizaţiilor ET care ne ajută se vor petrece întru tocmai, deoarece se ştie că-n astfel de perioade, care sînt marcate de tensiuni, energii şi forţe extraordinar de complexe şi de intense, aproape nimic nu mai poate fi încadrat într-un tipar fix sau precis. Amînările sau, dimpotrivă, devansările evenimentelor sînt foarte posibile. Ceea ce se poate spune însă cu siguranţă este că aceste evenimente vor avea loc negreşit şi că în această direcţie drumul omenirii este deja bine trasat.
    Mai mult decît atît, actualmente se poate spune că profeţiile teribile care-au fost făcute în trecutul îndepărtat al omenirii cu privire la timpurile pe care le trăim în prezent sînt în mare măsură modificate, în sensul că evenimentele care se vor petrece nu vor mai avea o notă atît de dramatică şi de sumbră, cel puţin din punctul de vedere al cataclismelor de natură geodezică sau cosmică. La acea vreme la care au fost făcute profeţiile respective, ele reprezentau liniile cele mai probabile de manifestare a evenimentelor, în conformitate cu ignoranţa şi negura din minţile fiinţelor umane, care trăiau într-o teribilă necunoaştere a realităţii. În ultima perioadă însă, acţiunile la unison care au fost realizate de mai multe organizaţii şi comunităţi spirituale au condus la o reală modificare de stare energetică şi de frecvenţă de vibraţie a omenirii la nivel global.
    Cu toate acestea, chiar dacă profeţiile apocaliptice nu mai sînt actuale – deoarece omenirea a intrat în prezent pe-o linie temporală superioară ce implică un curs mult mai „paşnic” al evenimentelor teribile – totuşi este necesar să continuăm în mod susţinut eforturile noastre ce implică tehnicile, programele şi acţiunile la unison care au menirea să contribuie la eliminarea lor chiar în totalitate. Acţionînd în acest fel, noi urmăm practic o „scurtătură” foarte convenabilă a evoluţiei noastre pe planetă, care nu numai că ne scuteşte de marile greutăţi şi pericole pe care-ar fi trebuit să le-ndurăm în cazul manifestării evenimentelor apocaliptice menţionate în vechile profeţii, dar de asemenea ele ne asigură în paralel creşterea frecvenţei de vibraţie personală, ceea ce va duce la transformarea de stare şi de substanţă a fiinţei noastre în viitorul apropiat.
    Totodată, înţelegerea corectă a acestor realităţi ne va lămuri mai bine şi-n ceea ce priveşte natura ajutorului extraterestru pe care omenirea îl primeşte de la anumite civilizaţii ET benefice. Dezinformarea, precum şi anumite agende secrete cabaliste caută să introducă în această privinţă – printr-o abilă manipulare a opiniei cititorilor şi bazîndu-se pe-un anumit grad de naivitate şi chiar de prostie al acestora – o opinie falsă, care se referă la faptul că-n realitate aceste civilizaţii ET doar se prefac că ne ajută la început, pentru ca mai apoi ele să ne înrobească şi să dorească să fie recunoscute de noi, pămîntenii, drept zei. Astfel de aberaţii nu-şi au însă locul aici.
    Este adevărat c-au existat şi încă mai există anumite civilizaţii ET care au planuri şi agende secrete de dominare şi supunere a omenirii şi care urmăresc să profite cît mai mult de pe urma degringoladei sociale şi economice care deja a atins un nivel de criză acută pe planetă, însă forţa coaliţiei extratereştrilor benefici este incomparabil mai mare şi tocmai de aceea lucrurile nu sînt lăsate să alunece pe-o pantă dezastruoasă pentru omenire. Mai mult decît atît, transformarea spirituală a planetei şi-a oamenilor împlineşte astfel un destin care este necesar în cazul Pămîntului.
    Civilizaţiile ET benefice nu vin să ne ajute în ideea de-a schimba ordinea stabilită de noi, oamenii, pe planeta noastră şi nici pentru a ne spune care să fie noua ordine pe care trebuie s-o urmăm. Ele vin doar pentru a ne asista cu bunătate, dar într-un mod divin integrat, în vîrtejul transformărilor care deja au început în lume. Prin urmare, aceste civilizaţii ET nu urmăresc să schimbe starea de lucruri de pe planeta noastră sau de pe alte planete pe care le ajută în mod asemănător, după felul în care se gîndesc ele c-ar trebui s-o facă. În loc de aceasta, ele ne prezintă diferite modalităţi şi căi pentru a ne inspira în alegerile pe care dorim să le facem pentru viitorul nostru, ca civilizaţie aflată în pragul unor profunde transformări de natură spirituală.
    Felul în care vom acţiona noi în viitor depinde de tipul comunităţilor şi relaţiilor pe care le vom forma în timpurile ce vor veni, precum şi de modelele de gîndire care se vor impune în subconştientul colectiv. Acestea sînt unele dintre metodele prin care civilizaţiile ET benefice obişnuiesc să ia „pulsul” omenirii şi al tendinţelor ei actuale.
http://i.imgur.com/xC0Y9rQ.jpg     Ceea ce ne propun aceste civilizaţii este o lume care să fie mereu prosperă, în care fiecare fiinţă îşi trăieşte-n mod liber şi fericit existenţa. Pentru a şti dacă oamenii îşi doresc cu adevărat aşa ceva, extratereştrii benefici trebuie să introducă mai întîi aceste concepte, idei şi tehnologii noi în conştiinţa colectivă a umanităţii, pentru ca ele să fie aflate şi cunoscute de oameni. Acest lucru este realizat în principal prin intermediul mesajelor transmise prin fenomenul subtil de „channeling” (n.t.– hai să-i zicem mai simplu şi mai pe româneşte, ca să-nţeleagă toată lumea: „canalizare” sau „transmisie telepatică”, cu toate că mai corect ar fi „direcţionare” sau „canalizare pe cale telepatică”), în care anumite fiinţe umane ce prezintă o sensibilitate deosebită a percepţiei devin relee adecvate pentru transmisiile specifice ale unor civilizaţii extratrestre benefice. În acest fel, reprezentanţii civilizaţiilor ET benefice ne schiţează anumite posibilităţi pe care le putem îmbrăţişa-n viitor, oferindu-ne o alternativă mult superioară la realitatea tragică-n care se află omenirea-n momentul de faţă.
    Totuşi – şi acest lucru trebuie subliniat – civilizaţiile ET care vor să ne-ajute nu ne impun una sau alta dintre posibilităţi; în ultimă instanţă, noi (oamenii) sîntem cei care vom analiza şi vom decide care să fie drumul pe care dorim să-l urmăm în evoluţia noastră. De aceea, reprezentanţii acestor civilizaţii ET nu transmit niciodată prin intermediul „canalelor” lor umane promisiuni sau certitudini ale drumului pe care omenirea îl va urma-n viitor. Cu toţii vom avea numai ceea ce vom alege la nivel colectiv, prin propria noastră determinare (n.t. – uite o altă traducere de-a dreptul prostească a termenului „determination" din limba engleză; corect era să zică „propria noastră hotărîre sau, poftim, „decizie”!) şi prin aspiraţiile pe care le vom manifesta în aceste timpuri cruciale. Ni se propune o lume lipsită-n totalitate de poluare, o lume-n care domneşte pacea absolută, calmul, armonia şi echilibrul, dar nu ni se promite că ele vor fi neapărat ale noastre, ci doar ni se oferă astfel oportunitatea de-a alege dacă toate acestea sînt într-adevăr ceea ce dorim pentru noi înşine.
    Unii oameni, care au un mod mai întortocheat de gîndire, vor spune: „oare ce motive ascunse au aceste civilizaţii şi de ce vor ele să ne ajute?” Nu există în realitate nici o motivaţie ascunsă, nici o agendă tenebroasă şi nici o dorinţă inferioară de stăpînire sau supunere a omenirii din partea acestor civilizaţii ET benefice. Singura lor „motivaţie”, dacă o putem numi aşa, este Iubirea pentru semenii lor (n.t. – atentie, autorul a specificat „benefice”, pentru că mai sînt şi unele civilizaţii ET răuvoitoare, care ne-au stăpînit de zeci de mii de ani, care ne mai stăpînesc încă şi care numai binele NU ni-l doresc).
    Să nu uităm că aceste fiinţe sînt deja foarte evoluate prin raport la condiţia comună a fiinţei umane şi, în plus, ele nu subzistă, în cea mai mare parte a timpului, în dimensiunea fizică (3D), ci în cele superioare acesteia, adică în 4D, 5D şi chiar mai sus de ele. A pretinde că aceste fiinţe extraterestre vor să ne-ajute din cine ştie ce motive obscure, care implică lumea fizică inferioară (3D) în care trăim noi acum şi-n care există atît de multe probleme şi complicaţii, ar fi-n totalitate lipsit de logică pentru nivelul de evoluţie spirituală al acestor fiinţe şi pentru modul în care concep ele realitatea Universului.
    Eforturile conjugate ale acestor civilizaţii ET şi-ale aliaţilor lor pămînteni, precum şi-ale „releelor” umane de răspîndire a informaţiilor şi ştirilor de această natură în lume au creat în ultimii ani o puternică „armadă” de luptă cu forţele întunericului, care sînt reprezentate de ordinul „Iluminaţilor”. Aspiraţia, entuziasmul şi nevoia de libertate s-au amplificat tot mai mult şi astfel un număr considerabil de fiinţe umane conlucrează în prezent într-o formulă foarte activă de idei, ştiri şi acţiuni spirituale. Este adevărat că, raportat la cele şapte miliarde de locuitori ai Terrei, acest număr nu este mare; totuşi, acţiunile specifice ale acestor persoane şi mai ales răspîndirea informaţiilor corecte, care este esenţială în aceste timpuri pentru a trezi cît mai multe fiinţe umane în spiritul transformărilor iminente care urmează să aibă loc pe Pămînt, determină efecte benefice în avalanşă care deja sufocă „elita” cabalistă.
    Ajutorul şi susţinerea acestor acţiuni de transformare a planetei vin din cele mai diverse domenii şi direcţii: IT, decodare, informare, channeling şi chiar de la unele surse guvernamentale. Aceste acţiuni specifice determină mutaţii profunde în ordinea şi natura evenimentelor, pentru că ele se bazează pe-o cunoaştere autentică şi reală a legilor universale şi-ale celor de evoluţie, făcînd totodată apel direct pentru ajutor şi susţinere chiar la Sursa Supremă, care este Dumnezeu Tatăl.
---------------------------------------------
    Mai indicat ar fi să-i spunem Marele Spirit, aşa cum sugera Kiesha Crowther răspunzînd la întrebările adresate de publicul elveţian în cadrul unei înregistrări video care-a avut loc la acel atelier de lucru din Zürich, şi-anume că Dumnezeu nu-i nici bărbat, nici femeie, ci că „El este Atotcunoscător, reprezentînd Toată Energia, Toată Viaţa şi Toată Iubirea”).
---------------------------------------------

http://i.imgur.com/SMwBFmI.jpg     Celelalte „canale” de susţinere a luptei împotriva cabalei criminale masonice sînt în general cunoscute pe Internet prin intermediul blogurilor sau al siturilor personale. În unele cazuri, aceste „relee” umane sînt numite „starseeds” (n.t. – „seminţe stelare”), adică suflete care s-au încarnat pe Pămînt în această perioadă, venind de pe alte planete din Cosmos (n.t. – vezi articolul cu titlul Radu, copilul din două lumi, trimis vouă pe 13 mai 2012, mail pe care unii l-au luat în derîdere). Ele sînt fiinţe care-au atins un înalt nivel de evoluţie spirituală, pe care l-au dobîndit în existenţele lor pe alte planete şi-n alte galaxii. Misiunea lor este aceea de-a asista şi-a ajuta omenirea în procesul de transformare spirituală către o nouă eră a păcii şi-a iubirii universale.
    Aceste fiinţe se încarnează în aceleaşi condiţii ca şi oamenii obişnuiţi, fără să aibă cunoştinţă despre adevărata lor origine ori despre scopul prezenţei lor pe Pămînt. Cu toate acestea, genele ET sînt codate în ADN-ul lor după principiul activării „la semnal” şi ele sînt desemnate să le trezească conştiinţa la un anumit moment predeterminat din existenţa lor. Această „trezire” poate să fie lentă, gradată sau ea poate fi intensă, manifestîndu-se brusc. Indiferent de modalitatea de producere a „activării”, memoria identităţii reale a acestor seminţe stelare (starseeds) este atunci actualizată în diferite proporţii, permiţîndu-le să-şi înceapă misiunea care le-a fost destinată pe Pămînt. Totodată, accesul la cunoaşterea superioară a Sinelui este-n cazul lor mult uşurat, ceea ce le permite să se ghideze intuitiv foarte bine în acţiunile pe care le întreprind (n.t. – cam acelaşi lucru îl subliniam şi eu ceva mai tîrziu, pe 17 martie 2013, (vezi epistola cu titlul Ecouri şi reverberaţii - partea 3), însă lumea n-a prea înţeles cum se pune problema şi iarăşi s-au găsit unii care să-mi sară la beregată, în special cei care nu pricep nimic din ceea ce le trimit; mă rog, din anumite puncte de vedere este absolut firesc comportamentul la care recurg aceştia, din moment ce domniile-lor îmi frunzăresc scrisorile numai pe diagonală, sărind din două-n două rînduri).
    În cele mai multe dintre cazuri fiinţele starseeds îndeplinesc rolul de „transmiţători” sau „relee” de contact telepatic cu membrii unor civilizaţii extraterestre benefice, care împărtăşesc prin intermediul lor ideile, gîndurile şi sugestiile adecvate vremurilor transformatoare pe care le trăim în prezent. De obicei, astfel de persoane preferă să nu se implice în viaţa politică sau economico-financiară a societăţii, intuind cu claritate încă de la vîrste fragede intenţiile ascunse şi malefice ale sistemului socio-cultural şi economic actual. Pe de altă parte, evoluţia lor spirituală este mult mai accelerată decît în cazul celorlalte fiinţe umane, deoarece fiinţele starseed au deja experienţa unor acţiuni similare, realizate pe alte planete în decursul timpului şi sînt astfel familiare cu procedurile şi tehnicile ce implică rafinarea şi expansiunea conştiinţei. De pildă, conceptele de nave stelare, de călătorii intergalactice, cele care implică feluritele fenomene de natură psihică sau cele care se referă la existenţa altor forme de viaţă în alte galaxii sînt perfect naturale pentru ele.
    Problema cu aceşti „channelers” (care – atenţie! – nu sînt toţi starseeds) este că, aparent, nu poţi fi niciodată sigur cît anume din ceea ce ei redau reprezintă mesajul real al civilizaţiilor ET şi cît anume este influenţa propriului lor mental. În această direcţie, părerea generală este că doar aproximativ 20% din ceea ce redau aceste relee umane este-n conformitate cu ceea ce-a fost transmis în realitate, iar 80% este plăsmuirea minţii lor. Celebrul ezoterist şi iniţiat în tainele culturii maiaşe, Drunvalo Melchizedek, afirmă chiar că, în opinia lui, doar 1% din ceea ce spun aceşti channelers corespunde adevărului, iar restul reprezintă fabulaţia minţii lor subconştiente.
http://i.imgur.com/QZoTT3r.jpg     Cu toate acestea, multe dintre mesajele acestor „canale umane de informaţie” coincid în idei, ţeluri şi chiar date. Fără îndoială, influenţa propriei minţi în momentul redării informaţiei primite nu poate fi pusă la îndoială, însă cu o anumită abilitate se poate discerne mesajul real dintre celelalte informaţii „de umplutură”. Unii channelers s-au impus în ultimii ani prin maturitatea, bunul simţ şi consensul mesajelor redate de ei cu realităţile lumii-n care trăim. Dintre aceştia putem face în mod special referire la nume ca Greg Giles, Mike Quinsey, Sheldan Nidle sau Mark Kimmel, însă lor li se adăuga o serie întreagă de bloguri şi situri de informaţie valoroasă în ceea ce priveşte lupta împotriva cabalei criminale. În limba română există de asemenea cîteva situri foarte bune de promovare a acestui tip de informaţie ezoterică şi de actualitate a luptei dintre omenire şi cabala criminală a „Iluminaţilor”, cum ar fi siturile Active Information Media (AIM) şi Dimensiuni paralele.
    „Tehnica” este de-a sintetiza rapid aceste informaţii şi de-a le transmite mai departe, astfel încît un mare număr de fiinţe umane să aibă acces la ele, realizînd astfel un fel de „ţesătură” de acţiuni şi ajutor care să şubrezească tot mai mult influenţa şi puterea „Iluminaţilor”, pînă la dispariţia lor completă. Sursele de channeling au transmis în ultima perioadă, din informaţiile primite de la civilizaţiile ET benefice, că „elita” masonică ştie deja c-a pierdut bătălia, dar că unii dintre membrii ei încă mai încearcă să producă un imens rău omenirii şi se-agaţă cu disperare de orice posibilitate pentru a prelungi starea de haos şi de incertitudine care domneşte pe planetă.
http://oi44.tinypic.com/3149fzt.jpg     Prin urmare, se pune întrebarea: cum anume se va rezolva situaţia, cum vor fi îndepărtaţi membrii cabalei criminale şi cum se va realiza acţiunea de „dezvăluire” a marilor secrete ale omenirii, cunoscută şi sub numele de „Disclosure”, atîta timp cît mass-media mondială se află încă sub controlul direct al „Iluminaţilor”? Răspunsul la această întrebare implică mai multe aspecte, care se intercorelează.
    Pe de-o parte avem acţiunea energetică specifică a unor cicluri cosmice grandioase, care determină-n plan energetic transformări uluitoare la nivelul frecvenţei de vibraţie a conştiinţei, ceea ce va conduce la o serie întreagă de modificări spectaculoase ale vieţii şi concepţiilor despre existenţă. Pe de altă parte avem ajutorul oferit de civilizaţiile ET benefice, astfel încît să realizăm acest salt vibraţional în condiţii cît mai favorabile. În strînsă legătură cu această asistenţă extraterestră, pe planeta noastră există grupuri din ce în ce mai mari de oameni care înţeleg bine natura transformărilor actuale şi care conlucrează în mod strîns cu fiinţele extraterestre pentru a realiza planul complex de edificare a unui nou Pămînt.
    Aceste acţiuni trebuie să implice într-o primă fază eliminarea influenţei malefice a „Iluminaţilor” asupra unor mecanisme esenţiale de funcţionare a societăţii, dintre care cele financiare, economice şi politice sînt cele mai importante. Odată ce această mişcare din cadrul proiectului a fost înfăptuită, ea va fi urmată de aducerea la cunoştinţa întregii societăţi umane a adevărului ce-a fost tăinuit cu grijă, referitor la toate faptele abominabile pe care francmasoneria mondială le-a pus în aplicare de-a lungul sutelor de ani, la toate proiectele ei satanice în ceea ce priveşte viitorul omenirii, precum şi la toate minciunile cu care ea a ascuns adevărul despre unele aspecte esenţiale ale vieţii, cum ar fi originea noastră adevărată, legăturile cu alte rase extraterestre, istoria reală a omenirii şi multe altele. Această acţiune este cunoscută sub numele „Dezvăluirea” (Disclosure).
    Cum se poate însă elimina această influenţă morbidă a cabalei satanice, care vrea să stăpînească întreaga lume? Fireşte, aceasta nu e posibil decît dacă se anihilează în totalitate acţiunile, legăturile şi puterea financiară a membrilor ei. În acest caz, metoda care va fi aplicată este radicală şi-ar trebui să aibă efecte imediate. Această metodă se referă la arestarea în masă, sincronizată şi într-un timp foarte scurt (3-4 zile) a tuturor membrilor cabalei masonice de către coaliţia de forţe umane, asistată tehnologic de coaliţiile extraterestre benefice.
    Momentul realizării acestei acţiuni foarte eficiente nu poate fi cunoscut cu precizie şi aceasta din două motive. În primul rînd, dacă el ar fi anunţat şi mediatizat, membrii cabalei ar putea să-şi ia măsuri preventive, care să complice planurile iniţiale ale „forţelor luminii”; cine-ar mai sta la vedere să fie arestat, dac-ar cunoaşte cu precizie ziua şi ora cînd se va petrece aşa ceva? În al doilea rînd, arestările masive ale membrilor masoneriei mondiale nu trebuie să-nceapă decît atunci cînd toate elementele imensului „puzzle” (n.t. – imensei „enigme” sau a imensului „tablou alcătuit din imagini fragmentate”) pe care-l reprezintă situaţia actuală a omenirii sînt aşezate-n ordine şi aşteaptă să fie definitiv asamblate. Orice sincopă sau eroare în acest sens ar putea avea consecinţe nefaste asupra viitorului civilizaţiei noastre, lucrurile putînd să intre atunci pe-o pantă foarte primejdioasă, care-ar provoca un mare rău întregii planete, pentru o foarte lungă perioadă de timp.
    Chiar dacă aceste arestări au fost anunţate în mod repetat că vor începe la mijlocul lunii mai a acestui an (2012), ori cel tîrziu în luna iunie, totuşi trebuie s-avem mereu în vedere că incredibila complexitate a factorilor care intră-n această ecuaţie face ca orice predicţie să fie doar o probabilitate care depinde de nenumărate alte variabile pentru a se împlini. Pînă ce toate detaliile acestei acţiuni majore nu vor fi perfect stabilite şi aranjate, arestările nu vor începe. Ceea ce este însă necesar, e ca aceste arestări să fie realizate odată cu colapsul dolarului şi-al monedei euro, pentru a profita de agitaţia teribilă care se va crea atunci şi pentru a nu oferi astfel timp „Iluminaţilor” să se regrupeze.

(va urma)

sursa: Yoga esoteric

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 4 decembrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails