vineri, 20 noiembrie 2015

Teroare, terorism, terorişti

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică astăzi, 20 noiembrie 2015 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Teroare, terorism, terorişti
(din ciclul: „Manipulare mass-media în stil mare”)

sursa: Meritocraţia.punct.ro
autor: Laurenţiu Primo
data: 16 noiembrie 2015


    Conform unui obicei pe care l-am mai folosit şi-n trecut în cadrul scrisorii cu titlul România a încetat să mai existe ca stat, expediată vouă pe 25 iunie a.c. (în care era vorba de emisiunea „Actualitatea românească” prezentată de Laurenţiu Primo pe YouTube), şi considerînd totodată că introducerea a fost făcută-n cadrul acelei epistole, de data aceasta o să intru direct în subiect şi-o să trec la defalcarea sa pe minute, în funcţie de temele discutate.

    minutul 00:11 – 25:10
    Noul atentat cu bombă de la Paris din 13 noiembrie 2015, modul cum este el manipulat pe toate canalele mass-media deţinute de elita masonică, precum şi felul ostentativ în care se repetă non-stop cuvintele „teroare”, „terorişti” şi „terorism”, atunci cînd vine vorba de atacurile unor musulmani disperaţi ce vor să se răzbune pe cei care le-au distrus şi jefuit ţările de-a lungul anilor. Curios este faptul că nu se pomeneşte absolut nimic de atacurile NATO asupra ţărilor arabe pentru a le jefui de petrol (vezi invazia din Irak şi războiul din Libia şi Siria), în acest caz totul fiind făcut sub pretextul „instaurării democraţiei”, nicidecum al terorii şi terorismului.
    Cînd creştinii se omoară între ei (vezi cazul norvegianului de extremă-dreapta Anders Breivik şi-al altor „buni creştini americani” care ucid negri în biserică sau împuşcă elevi, studenţi şi profesori din şcolile şi universităţile SUA), acelea nu sînt considerate acte teroriste. În schimb, cînd nişte musulmani dezaxaţi (care apropo, au fost provocaţi de occidentali să recurgă la astfel de acţiuni extreme) împuşcă 10 ziarişti de la revista satirică Charlie Hebdo care le batjocoreau religia sau, mai nou, îşi pun centuri de dinamită şi detonează încărcătura explozivă-n locuri foarte aglomerate, omorînd peste 130 de oameni şi rănind alţi 300, se consideră automat a fi atentat terorist, iar musulmanii sînt arătaţi de toată presa cu degetul şi catalogaţi drept cei mai răi indivizi.
    Sigur că da, unii care omoară din cînd în cînd nişte creştini albi în tot felul de atentate de răzbunare sînt etichetaţi drept terorişti, iar alţii care conduc lumea din umbră şi omoară anual milioane de oameni sînt consideraţi cei mai nevinovaţi inşi de pe Pămînt. Bun, să zicem că este ca ei şi nu ca noi. Haideţi să ne referim atunci numai la cei ce pier în războaie, să nu-i mai punem la socoteală şi pe oamenii care mor datorită industriei farmaceutice, a vaccinurilor, a abuzurilor de medicamente, a chimicalelor şi pesticidelor şi-a hranei cu E-uri. Şi nici să nu-i mai socotim pe africanii din ţările foarte sărace, care pur şi simplu mor de foame sau de sete, în timp ce ţările lor sînt jefuite de toate bogăţiile solului şi subsolului.
    Peste tot în lume unde există ceva de furat, hop! apar imediat trupele NATO ce vin să „instaureze democraţia americană”. Dacă eşti cuminte şi supus (vezi cazul României, care imediat a ridicat fustiţa şi s-a lăsat violată de bunăvoie), gangsterii cu gulere albe o instaurează cu blîndeţe, prin intermediul guvernelor locale pe care mai întîi au grijă să le corupă şi-apoi să le cumpere, dar dacă eşti violent şi te împotriveşti, băieţii veseli se pun imediat în mişcare şi-o instaurează cu forţa (vezi cazul Iugoslaviei, Irakului, Afganistanului, Siriei, Egiptului, Libiei, Ucrainei etc).
    În 2001, cînd americanii invadau Irakul nerespectînd rezoluţia ONU şi măcelăreau peste 1,5 milioane de civili nevinovaţi şi neînarmaţi (copii, femei şi bătrîni) spre le fura petrolul şi gazul alde Chevron, Exxon şi Shell (adică alde Rockefeller şi Rothschild), acela n-a mai fost deloc atac terorist şi genocid. Şi nici cînd au înscenat aşa-zisul „atac al Al-Quaeda” de la World Trade Center, unde servicile secreto-masonice de origine americanoidă (CIA, NSA, Pentagon) împreună cu firme specializate de strictă securitate au detonat trei clădiri imense din New York şi-au omorît mii de civili americani.
    În primăvara lui 1999, în timpul războiului din Kosovo, cînd aceiaşi oligarhi mondiali bombardau Iugoslavia, aruncînd pe spitale şi şcoli bombe pe care soldaţii americani scriau cu sadism „Happy Easter!” (Paşte fericit!), ăla nu mai este considerat act terorist. Şi, mă rog, de ce credeţi voi c-a fost declanşat acel război, care-a fost miza lui reală? În nici un caz minciunile pe care ni le îndrugau ăia la tembelizor, cum că americanii mureau de grija albanezilor, a bosniacilor şi-a croaţilor pe care, vezi Doamne, „îi asupreau sîrbii”, în frunte cu „teroristul-şef Slobodan Miloşevici”, ci pentru că păpuşarii voiau să pună gheara pe uriaşele rezerve de cărbune din Kosovo, de-aia!
    În Libia la fel, cînd l-au asasinat pe Gaddafi şi-au omorît sute de mii de cetăţeni libieni ca să le fure petrolul, acela nu mai este considerat nici el atac terorist.
    La fel şi-n Siria, tot ei sînt cei care-au semănat răzmeriţa şi-au declanşat războiul civil (prin intermediul diverselor organizaţii fundamentaliste antrenate şi finanţate de CIA), omorînd sute de mii de oameni şi făcînd ca alte cîteva milioane să fugă care încotro, înecîndu-se cu miile în Marea Mediterană, în încercarea disperată de-a scăpa de războiul civil de la ei din ţară şi-a ajunge-n Europa. De ce? Pentru că aceiaşi păpuşari mondiali (cei de origine americană şi cei israelieni, de data aceasta) vor să pună laba pe-un imens zăcămînt de petrol şi gaze aflat în zona Leviatan (o arie foarte întinsă din Marea Mediterană ce cuprinde apele teritoriale ale Siriei, Turciei, Ciprului şi Israelului – detalii altă dată). Evident, nici astea nu-s considerate a fi acte teroriste. Ce mare lucru să omori cîteva sute de mii de sirieni?
Teroristul american John McCain zîmbind frumos
şi bătînd palma cu cîţiva dintre şefii organizaţiilor
Al-Quaeda şi ISIS (Abu Bakr al-Baghadadi, cel
din stînga-spate) în timpul unei scurte vizite de lucru
în Siria, ce-a avut loc pe 27 mai 2013 şi care iniţial
se dorea a fi ţinută secret (vezi poza mărită AICI).
    Nu contează că CIA antrenează şi finanţează-n secret organizaţia musulmană „Statul Islamic”, furnizîndu-le bani, armament, muniţie, logistică şi tehnică de luptă, şi că senatorul american John McCain se-ntîlneşte-n Orientul Mijlociu cu şefii ISIS (Islamic State of Iraq and Syria = Statul Islamic al Irakului şi Siriei). Ei bine, astea nu mai sînt considerate acte teroriste. Nooo, nici vorbă! Doar arabii sînt de vină, în nici un caz cei care-i antrenează şi le furnizează arme-n secret.
    Sau cînd aviaţia americană a bombardat în mod intenţionat acum o lună şi ceva un spital din nordul Afganistanului, omorînd 30 de pacienţi (oameni aşezaţi pe paturi şi care aşteptau să fie operaţi), dar şi cîţiva medici francezi de la organizaţia Medici Fără Frontiere, care veniseră acolo să-i ajute pe medicii afgani. În mod identic, nici acela n-a fost considerat atac terorist, ci „o simplă greşeală de pilotaj şi de încadrare a ţintei”.
    Sau cînd armata israeliană a bombardat anul trecut şcolile şi infrastructura din Fîşia Gaza, omorînd 2.200 de cetăţeni dintre care mai bine de jumătate erau copii (şi rănind alţi peste 10.500 de civili), pe motiv că-n apropierea şcolilor „erau depozite de muniţie şi rachete balistice ce-ar fi pus în pericol securitatea Israelului”. Mai mult, soldaţii israelinei au împuşcat cu sînge rece patru băieţei cu vîrste cuprinse între 9 şi 11 ani care jucau fotbal pe plaja din Gaza (atenţie, e vorba de patru fraţi!). De ce? Ca simplă distracţie, pentru c-aşa li s-a părut lor c-acei copii „ascundeau în haine arme şi reprezentau un pericol public la adresa lunetiştilor israelieni”, cînd ei, de fapt, rîdeau şi alergau pe plajă după o minge. Ia încercaţi să vă imaginaţi pentru o clipă ce-au simţit mama şi tatăl acelor copii cînd au aflat vestea. De pildă, vouă cam ce v-ar trece prin cap dacă v-aţi pune-n pielea lor, oare nu cumva dorinţa de răzbunare?
    Şi-atunci să nu ne mai mirăm cînd aceşti musulmani (care nu-s deloc lăsaţi în pace să trăiască liniştiţi în ţările lor natale) apelează la astfel de acte violente de răzbunare. Ceea ce omit să vă spună canalele de ştiri este faptul că ei o fac din disperare, nu din lăcomie, ură, răutate şi jaf, aşa cum procedează mai marii lumii. Nimeni de pe canalele TV aservite păpuşarilor nu vine să v-arate adevărata cauză a problemei şi să vă explice toate aceste lucruri, ei mulţumindu-se să comenteze doar consecinţele, la fel cum medicii se mulţumesc să opereze doar ce se vede la suprafaţă, nu tratează cauzele reale şi profunde ale bolii. Dacă islamiştii sînt consideraţi terorişti atunci cînd omoară cîteva sute de creştini, la fel de bine ar trebui să fie consideraţi terorişti şi cei care conduc astăzi lumea (familiile din vîrful piramidei Illuminati) şi care omoară oameni cu milioanele anual. Haideţi să nu ne mai lăsăm manipulaţi de circul mediatic şi să-ncercăm totuşi să căutăm adevăratele cauze ale problemei, nu doar să privim consternaţi pe sticla TV la consecinţele acestor evenimente.
    O analiză pertinentă şi cît se poate de obiectivă făcută de Laurenţiu Primo cu privire la adevărul ce se-ascunde-n spatele acestui nou atentat de la Paris, care-s cauzele sale reale, cu fapte, detalii şi comentarii pe care n-o să le auziţi niciodată pe canalele de ştiri aservite păpuşarilor (vezi materialul video de la final).

    minutul 25:10 – 28:15
    Polonia fierbe în aceste zile. Deşi iniţial, la presiunea Germaniei şi-a Uniunii Europene, fusese de acord cu repartizarea unei cote de refugiaţi arabi, acum, după atentatul de la Paris, Polonia respinge-n mod categoric primirea pe teritoriul său a vreunui refugiat de origine arabă.
    Miercurea trecută au ieşit pe străzile din Varşovia zeci de mii de manifestanţi, mărşăluind sub lozinca „Polonia pentru polonezi!”. Cu alte cuvinte, „Afară cu arabii din ţară!”. Străzile capitalei poloneze erau invadate de-o mare de culori alb-roşii, iar unii dintre participanţi au dat foc steagului Uniunii Europene. Oare cînd o să vedem şi pe străzile din Bucureşti aşa ceva, ca un român să aibă curajul să dea foc steagului UE?
    Poliţia a spus c-au fost 25.000 de manifestanţi, însă organizatorii afirmă că pe străzile din Varşovia au participat la protest peste 50.000 de oameni. Pe lîngă incendierea steagului UE, participanţii au purtat şi pancarte pe care era scris „EU macht frei!” („Uniunea Europeană te eliberează!”), aluzie la lozinca de pe frontispiciul lagărelor naziste din cel de-al doilea război mondial (Arbeit macht frei! = „Munca te eliberează!”), lozincă ce era scrisă-n batjocură, la fel cum procedau şi americanii, care scriau pe bombe „Paşte fericit!” şi-apoi le aruncau pe spitalele şi şcolile din Iugoslavia. De ce spun „în batjocură”? Pentru că munca nu te va elibera niciodată din condiţia de sclav, la fel cum Uniunea Europeană nu-ţi va dori libertatea niciodată. Din contră, te va subjuga şi mai mult, jefuindu-ţi toate bogăţiile pe care le ai, una cîte una, şi cele materiale, şi cele intelectuale, şi cele spirituale.
    Îmi spunea cineva care-a fost în Polonia înainte de '89 că polonezii sînt mult mai curajoşi deeît românii la foarte multe capitole. Deşi-n acea perioadă pe teritoriul lor existau armate ruseşti, polonezii nu ţineau cont dacă eşti rus sau nu, pedepsindu-te imediat ce greşeai, mai ales dacă făceai parte din trupelele străine ocupante. Mai ales atunci! Tipul îmi povestea c-a văzut cu ochii lui cum o maşină sovietică oficială, care circula cu girofarul şi sirena aprinse, a dat peste un polonez aflat pe trecerea de pietoni. Ei bine, în clipa următoare, în jurul accidentului s-a adunat o mare de polonezi furioşi care-au blocat maşina pe stradă, apoi au împins-o cu mîinile atît de tare, încît au răsturnat-o pe-o parte, fluierînd, huiduind, dînd cu picioarele-n ea şi spărgîndu-i geamurile. Şoferul şi pasagerii ruşi au scăpat dîndu-se jos din maşină şi fugind la timp, pentru că altfel polonezii i-ar fi linşat. Şi-aşa s-au luat după ei şi n-au scăpat fără să le administreze cîţiva pumni.
    Iar noi, după intrarea trupelor sovietice-n ţară, îi arestam de zor pe deţinuţii politici, pe legionari şi pe toţi cei care luptaseră împotriva bolşevismului, băgîndu-i în închisori şi torturîndu-i. Aşadar, cînd o să vedem şi noi pe străzile din Bucureşti cum nişte români mai curajoşi vor da foc steagului UE? „Niciodată!”, vorba lui Laurenţiu Primo. Din contră, românii sînt atît de speriaţi de bombe, încît multora le este frică să se uite la emisiunea „Actualitatea românească” (sau să vorbească despre Meritocraţie) de teamă „să nu-i dea afară de la serviciu”, d-apoi să mai aibă curajul să incendieze drapelul unei organizaţii masonice...
    Tot la demonstraţiile de săptămîna trecută din Polonia au fost scandate lozinci de genul: „Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul ne ia libertatea!”. Da, pentru că fie că ne place sau nu, toate ţările socialiste din Europa de Est am schimbat nişte stăpîni mai buni cu alţi stăpîni mai răi, aceasta-i realitatea. Din păcate, mai sînt unii naivi care cred şi-acum cu tărie că sîntem liberi şi că n-am ajuns nicidecum sclavi la cheremul păpuşarilor.

    minutul 28:15 – 35:00
    Înainte de '89 trăiam mai bine şi, deşi făceam parte din Tratatul de la Varşovia, n-aveam trupe ruseşti în ţară. În schimb acum, sîntem în NATO şi-avem staţionate pe teritoriul naţional trupe americane de ocupaţie militară. Iar mai nou, avem şi scutul antirachetă de la Deveselu care va transforma România într-un deşert nuclear, în caz de război.
    Iată ştirea: „Rusia a anunţat că va consolida capacităţile nucleare strategice, ca reacţie la sistemele antirachetă instalate de SUA în Europa de Est”, avertizează preşedintele Vladimir Putin, precizînd că „armata rusă a dezvoltat armament care poate distruge orice instalaţie antibalistică”. Conform unui document video filmat şi difuzat accidental la două posturi de televiziune ruseşti (NTV şi Pervîi Kanal), torpilele ruseşti ce vor fi amplasate pe submarine nucleare „pot contamina zone foarte întinse care devin inutilizabile pentru orice activitate umană, militară, agricolă sau economică pe-o perioadă îndelungată”, precizează AFP citată de Agerpres. „Rusia a anuţat că va dezvolta în cel mai scurt timp, ca replică la scutul antirachetă american din Polonia şi România, un scut antirachetă în Siria şi la frontiera de est a Rusiei.”. (n.t. – cel din Siria fiind destinat să lupte împotriva Israelului).
    În caz de război nuclear, ruşii şi americanii vor trimite rachete unii împotriva altora care vor exploda pe teritoriu neutru, taman acolo unde-s amplasate scuturile antirachetă, adică la proştii satului (a se citi „la români şi polonezi”). De ce? Păi, fiindcă i-au mîncat în fund să-şi monteze scut antirachetă, ei crezînd că se apără, şi astfel au devenit fără voia lor ţinte nucleare ruseşti. Iată în ce mare rahat ne-a băgat politica trădătorului Băsescu, preşedinte care n-a făcut decît să latre toată ziua la Putin, conform ordinelor primite de la Washington.


    minutul 35:00 – final
    Tot săptămîna trecută, Congresul SUA (de fapt, nu Congresul, ci „neo-conii”, adică neo-conservatorii americani) a decis reînarmarea Ucrainei cu arme letale, deşi conflictul din Donbas fusese îngheţat. De ce-au recurs păpuşarii la o astfel de manevră? Deoarece, printre multe alte „acareturi” (bănci, corporaţii petroliere, carteluri farmaceutice, trusturi mass-media şi organizaţii militare), tot ei sînt cei care deţin şi fabricile de armament, iar dacă produci armament şi nu-l vinzi, se cheamă că ieşi în pierdere. De aceea sînt create şi menţinute pe întregul glob tot felul de conflicte locale, pentru ca armamentul şi tehnica de luptă americană să poată fi vîndute fraierilor pe bani frumoşi, la preţuri de cinci ori mai mari decît pe piaţa oficială (mai o flotilă de avioane F16, mai un scut antirachetă, mai nişte tancuri, mai nişte transportoare blindate şamd, adică exact ce-avem noi acum în România). Ce contează că mor oamenii cu milioanele şi că se distruge planeta?...
    După cum se vede, oligarhii mondiali vor cu tot dinadinsul să aţîţe focul războiului.

    Iată acum şi fişierul video de pe YouTube, cu emisiunea „Actualitatea românească” din 16 noiembrie 2015:


Dacă linkul din poză nu merge, daţi clic AICI


Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică astăzi, 20 noiembrie 2015 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!

Related Posts with Thumbnails